kızlar otobüste başıma gelenler

Ayrı metro. Ayrı tramvay. Ayrı metrobüs. Ayrı uçak. Hepsinde kadınla erkek yakın temasta çünkü. Topluca ayıralım bitsin gitsin bence.

bana söylermisiiz kadının yapamayacağı tek bir iş varmı ya ? hele bazı köy kafalı adamlar ''elinin hamiriyla erkeh ijine garişma'' gibi söz varya iğrenç bir erkek sözü ...![/QUOTE]

köy kafalı denmez ona geri kafalı denir görgüsüz denir medeniyetsiz denir ama köylü kafası diyerek köylü erkekleri küçümseyemezsiniz ! çoğunun hanımları arabayı geçtim traktör bile kullanır, kadınlar ağa gibidir.

Kadınların, erkeklerin kısaca insanların yaşam alanlarına bedenlerine saygın ve insana yakışır şekilde muamele etmek şerait değil medeniyet bence. Tıklım tıklım otobüsleri sadece kadınların olduğu bir durumda bile savunamam. Herkes orasını burasını birilerine yapıştırmadan ve kendini kollamakla uğraşmadan yolculuk etmeyi hak eder. Böyle bir yenilik için illa taciz olaylarının yaşanıyor olması gerekmiyor dediğim gibi. İnsanların daha rahat yaşayacağı alanların olmasında fayda var.
Kadın erkek lavabolarının ayrı olması da rahatsız etmiyor mu seni o halde ?

İyi de tuvalet ısı saglıkla ılgılı, fızyolojık bır sey; ama toplu tasıma kullanan her kadın tacız edılecek dıye bır sey yok. Yanı soyle dıyeyım umuma acık tuvaletler karma olması durumunda hastalık kapma oranı atıyorum yuzde 70se otobüste tacız oranı onun kadar yuksek degıl. Kadınları saklayıp kapatmakla bu ıs çözülmez. O zaman karma otobüse binenlere cok affedersiniz ama yollu muamelesı yapılacak, tacız edılmek ıstemiyorsa pembe otobüse bınseydı denılecek karma otobüse bindiyse hak ettı denılecek. Mını etek giyen dekolte giyen tecavüzü hak eder mantığıyla aynı.

Hayır, o dediğin film 1986-1994 yılları arasında çekilmediyse onlar benim taktiğimi yürütmüş oluyor bu durumda:KK14:
Kullanım hakkımı ödesinler lütfen, bu bizim gençliğimizin yöntemidir, ucu renkli toplu bir sürü toplu iğne alınır, neden ucu toplu çünkü elinizden kayma ihtimali olmuyor, sıkıca kavrar ve tacizciye saplarsınız, ıghhkkkkk bile diyemez :KK70::KK70:
şimdi baktım 2010 filmiymiş abla mısır sinemasına dava açmalısın :KK53:
bu arada filmi izlemeni tavsiye ederim güzel film :KK54:

Konuya din, siyaset, laiklik, siyasi isimler karıştırılıp durmuş, yasak demiştik oysa...

X