kızlar otobüste başıma gelenler

ben cıngar cıkarıcak derecede cılgınlasabiliyorum boyle durumalarda kalabalık bir otobuste bir erkegin ounde kadın varsa arkasına doner yani sırt sırtta durmus olurlar aklı basında abaza olmayan bunu yapar birde yanında kadın oturur kendini yayar yayar bacagı degsin kolu degsin diye ugrasır pislikler ben o sıra katil olabilirim oyle sinirleniyorumki boyle heriflere sorsan namusdan bahsederler bide

ayy pislik herif ne olacak hiç insan görmemiş ömründe peki sen ne ddedin o na ? ayrıca böyle pis pis baktı değilmi sapık gibi tıpkı ?​
Gibi degil sapık sapık baktı.. Birinemi benzettiniz diyince bakmadı daha kızardı bide.. Utanırmısda sevsinler..
bekarken daha serttim tabi.. Ayakta yolculuk etmek zorunda kalıp böle seylere maruz kaldıgımda bildign seref... İz diye söleniyodum.. Öle elimde poset varsa bı hısımla vuruyodum.. İttiriyodum.. Oha falan diyodum..bidefada şöfore söledim adam içki kullanmıs böle baygın baygın bakıyo laf atıyo sesli sesli tek bana degil hekese adamlar yaka paca attı..
Ülkede egitim eksik.. En cokta öanevi egitim eksik.. Böle sapıkların uzuvları kopsun yerinden ....

ben cıngar cıkarıcak derecede cılgınlasabiliyorum boyle durumalarda kalabalık bir otobuste bir erkegin ounde kadın varsa arkasına doner yani sırt sırtta durmus olurlar aklı basında abaza olmayan bunu yapar birde yanında kadın oturur kendini yayar yayar bacagı degsin kolu degsin diye ugrasır pislikler ben o sıra katil olabilirim oyle sinirleniyorumki boyle heriflere sorsan namusdan bahsederler bide
aynen birde namustan bahsediyolar ya hiç utanmıyolarmı onların bacısına kızına karısına yapsalar cinayet işlerler hatta bacılarını kızını karısını öldürür ammaa kendisi yapınca güzel utanın be utanın kendileri yapınca o cilve yaptı der başkası bacısına yapınca kim bilir naptın sen namussuz derler kadınları öldürür pislikler

İstanbulda bayan olarak araba kullanmakta toplutasımaya binmekte zor.. Trafige cıkıpsun adam üstüne üstüne gwliyo bide sağık sapık bakar.. Toplu tasımaya binersin yine sapıklıklar..
Bide istanbulun neresinde oturdugunuzda önmli b mesele.. Bnm oturdgum yer okadar geri ki hastaneden geliyorum.. Yanımda iki yasında kızım karnım buenumda yer vermezler.. Hepsi bi öküz..abaza gibi hepsi..
Kızımı hast götüuypeum arkamdan adam kornaya bas bas bas kenara cekıldın.. Adam yanına gelince yawaslaı dedıgı lafa bak yawruuum yol versene Bizde işimizi görelim.. Arkada cocgum war..öle davetkar ybi tipimde yok.. Tesettürlüyüm.. Dısardan öle cekici bi yanımda yok yanlış anlmayın .. Ama cok sinirlendim.. Korkuyorum artık..
ama istanbulun daha gelişmiş yerlerinde oturanlar cok rahat.. Kadına saygı var. Aksıne trafikte öncelik veriyolar.. Öle insanlara hayranım.. Allah razı olsun.. Yasasın iyiler gebersin öküzler
biri bana öyle laf atsa varya boğazını sıkardım heralde . birde küçük kızlar oturuyor liseliler bas bas bağırıyorlar kimseye yer vermiyorlar kocaman insanlar ve oturması gerekekenler ayakta kalıyor canım sen istanbulda mı oturuyosun

biri bana öyle laf atsa varya boğazını sıkardım heralde . birde küçük kızlar oturuyor liseliler bas bas bağırıyorlar kimseye yer vermiyorlar kocaman insanlar ve oturması gerekekenler ayakta kalıyor canım sen istanbulda mı oturuyosun​
Evet ....
İstanbulda oturuyorum.. Kayabasında.. İsmi bile bi ücra.. Ay güleesim geldi

otobüslere sık biniyorsanız yanınızda iğne taşımanızı tavsiye ederim. fazla yaklaştıklarında batırırsınız tepki verirlersede
---aaa noldu bişeymi oldu falan dersiniz:KK76:

Bende okadar toplu Taşıma araçlarına bindin halada biniyorum ama kimseden böyle bir durumla karşılaşmadım! Hissetmedim bile birinin bana baktığını. Ilginç geldi bana neden hep sizin Başımıza geliyor acaba sorgulayın bir kendinizi!
Tamam ülkede Sapık ruhlu insanlar var ama. Neden hep size denk gelmiş​
Tecavuze ugrayan suclu mantigi yurutmussunuz resmen ,pes vallahi birsey diyemiyorum.
Gelin beni taciz edin diyordur belki kiz degil mi ,yoksa niye hep o na denk gelsin ki ?

Bi keresinde trende arkadasimla sohbet ederken beni bastan asagi süzen biri vardi. Inene kadar adam bi saniye ayirmadi gözünü üstümden. Dayanamayip ne bakiyosun b.k mu var dedim :KK45: adam salak midir nedir cesaretlenip sohbete katilmaya basladi. Ben buna allah askina önünze dönermisiniz artik diye güzelcene bi cikistim. Herif Inerken de yüzsüz yüzsüz insallah tekrar karsilasiriz demisti. Allah yazdiysa bozsun diyip cikmistim:110:Baska türlü taciz etseydi kafa göz dalardim herhalde :cool:

metrobüsler çok feciymiş
valla ben dolmuş tercih ediyorum böyle şeylerle karşılaşmamak için yine bile bazen oluyor mu oluyor...

adana'da kadin otobus soforleri vardi belediyenin :)​
Mersin'de de var canım bayan otobüs şöförleri.:KK73::KK73:

ah kızlar ah ! ah şu sapık pislik adamlar kızlar ben yeni işe girdim şuan istanbul da oturuyorum kızlar hergün maalesef ki otobüse biniyorum. otobüs tıklımm tıklımmm adım atacak yer yok ve maalesef el tacizine uğruyorum bu günde bir tane yaşlı adamın yanına oturdum o cam kenarında kolunu bilerek değdiriyor bile bile hareket ettiriyor ben kolumu çekip ters ters baktım ama nafile en sonunda tepkimi iyice gösterdim birdahada yapmadı daha geçen hafta terbiyesizin teki daha fazla hakarete terbiyem müsade etmiyor ya neyse münasebetsiz yerini değdirdi bende ona bir kızdım ama öyle bir kızış olmaz kızdıktan sonra hemen durakta indi kızlar bizim bu çektiğimiz çile nedir ya ben 30 yaşındayım 30 neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorum galiba onlar anlamıyor sanıyor o koca dedem yaşındaki adamlar minicik daha ufacık kızlara yan gözle bakıyor böyle bir türkiyede yaşıyoruz. kızlar keşke şöyle birşey olsa mesela bir otobüs olsa pembe sadece kadınlar binebilir hatta şöförü bile kadın olsun bir otobüs daha olsun mavi ona da erkekler binebilsin eğer böyle birşey olursa çok güzel ya hatta güzel ne kelime harika ama nerde aslında iett istese yapar böyle birşey otobüsler 2 vagon şeklinde olsa öne kadınlar arka vagona erkekler binelbilse ne olur sesimizi duyun ... !!! kızlar sizinde otobüste vs. başınıza geldimi böyle iğrenç olaylar ?
Otobüsleri ayırmak yerine cinsel açlığı bitirmeye çalışırsak sorun kökten çözülür emin ol

ah kızlar ah ! ah şu sapık pislik adamlar kızlar ben yeni işe girdim şuan istanbul da oturuyorum kızlar hergün maalesef ki otobüse biniyorum. otobüs tıklımm tıklımmm adım atacak yer yok ve maalesef el tacizine uğruyorum bu günde bir tane yaşlı adamın yanına oturdum o cam kenarında kolunu bilerek değdiriyor bile bile hareket ettiriyor ben kolumu çekip ters ters baktım ama nafile en sonunda tepkimi iyice gösterdim birdahada yapmadı daha geçen hafta terbiyesizin teki daha fazla hakarete terbiyem müsade etmiyor ya neyse münasebetsiz yerini değdirdi bende ona bir kızdım ama öyle bir kızış olmaz kızdıktan sonra hemen durakta indi kızlar bizim bu çektiğimiz çile nedir ya ben 30 yaşındayım 30 neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorum galiba onlar anlamıyor sanıyor o koca dedem yaşındaki adamlar minicik daha ufacık kızlara yan gözle bakıyor böyle bir türkiyede yaşıyoruz. kızlar keşke şöyle birşey olsa mesela bir otobüs olsa pembe sadece kadınlar binebilir hatta şöförü bile kadın olsun bir otobüs daha olsun mavi ona da erkekler binebilsin eğer böyle birşey olursa çok güzel ya hatta güzel ne kelime harika ama nerde aslında iett istese yapar böyle birşey otobüsler 2 vagon şeklinde olsa öne kadınlar arka vagona erkekler binelbilse ne olur sesimizi duyun ... !!! kızlar sizinde otobüste vs. başınıza geldimi böyle iğrenç olaylar ?​
Ben 7. Sınıfa giderken minibusde bir adam tam arkamdaydı. Minibüs kalabalıktı ve adam bariz bastırıp tuhaf hareket ediyordu. Tüm yolculuk boyunca ve ben bunu anlamadım.aslında asırı küçük de değildim.ama böyle birşeyi hiç düşünemedim. Çok rahatsız olmuştum peşimden 1 adım kaysam kayıyordu.çok sonralar bu olayı anladım ve nefret ediyorum . Allah belasını versin Allah'ından bulsun pislik.

Bu ülkede, yan komşunun havuzuna dşüp boğulan Pamir'in annesi hapis cezası için yargılanırken, tecavüzcüler elini kolunu sallayarak geziyor. Ne bekliyoruz ki?

Fikriniz güzel fakat bu ayrışma ülkemiz aşısından hiç olmaz sonuçları emin olun daha ağır olur. Kadın erkek olarak birlikte yaşamayı birbirimize SAYGI duymayı öğrenmeliyiz. Bu adamlara nasıl öğreteceğiz dersiniz eminim bizim Yapacağımız yetiştirdiğimiz çocukları bu konularda donatmak. Ayrıca bu ülkede artık tacizin cezası Olmalı hemde ağır cezası Olmalı. Burdan çocuklarımız için neler yapabiliriz nasıl eğitebiliriz konuşalım.

Geçmiş olsun, dikkat edin toplu taşıma araçlarında, bu sorun otobüs ayırmayla hallolmaz, sokakta yan yana yürüyoruz, sokakları, kaldırımları da mı ayıracağız, Donnis'in fikrine katılıyorum, ayrıca otobüslerde sürekli bu sıkıntıyı yaşıyorsanız çantanıza atın bir kutu toplu iğne, taciz edenin değen yerlerine saplayın bakın bakalım bir daha yapıyor mu?

emin misin canım taciz amaçlı yaptığına
valla otobüs tıklım tıklımken benim de oram buram birilerine değiyor
hele bazen göğüslerim birinin ağzında gibi oluyor :KK53:
Sesli güldüm yaa cok yasa emii..:KK70::KK70:

Valla elalemin eğitemediği sapıkların ceremesini biz çekmek zorunda değiliz.. Pembe taşıt uygulamasını ben de çok istiyorum. Bu uygulama için ibbye hitaben başlatılmış bi imza kampanyası vardı onu canlandırmak lazım yeterince kitleye ulaşamadı çünkü. Kampanyadaki uygulama çerçevesinde normal hattın içinde pembe hatlar eklenmesi, bu taşıtlara sadece kadınların binmesine müsade olması talep ediliyodu, yani karma otobüsler var sadece bunlara maruz kalmak istemeyenler pembe taşıttan yana tercih kullanabiliyordu.

İş hayatında okulda dışarda birlikteyiz zaten o noktada bi sorun var mı? Yok. Şikayetçi olan var mu? Yok. Ben iyi niyet de kötü niyet de olsa ani fren durumunda bi erkeğin orasına burasına değmek istemiyorum, bana değilmesini de. Kendimi geçtim ufacık kızlar elalemin fantazisine kurban gidiyo farkında bile olmadan. En başında sosyal ortamda kadınlarla gereğince muhatap olabilseler bu tip sapkınlar kadınları iki meme bi popo olarak görmezler ama bunu yapamadıklarından dürtülerine sahip çıkamadıklarından yakın temastan da kaçınmalı en güzeli. İnsanların tercihine saygı duyulmalı. Böyle yoğun bi talep varsa elbette gereği yapılmalı. Buyursun erkekler mavi araç istesin taciz ediliyolarsa.

ah kızlar ah ! ah şu sapık pislik adamlar kızlar ben yeni işe girdim şuan istanbul da oturuyorum kızlar hergün maalesef ki otobüse biniyorum. otobüs tıklımm tıklımmm adım atacak yer yok ve maalesef el tacizine uğruyorum bu günde bir tane yaşlı adamın yanına oturdum o cam kenarında kolunu bilerek değdiriyor bile bile hareket ettiriyor ben kolumu çekip ters ters baktım ama nafile en sonunda tepkimi iyice gösterdim birdahada yapmadı daha geçen hafta terbiyesizin teki daha fazla hakarete terbiyem müsade etmiyor ya neyse münasebetsiz yerini değdirdi bende ona bir kızdım ama öyle bir kızış olmaz kızdıktan sonra hemen durakta indi kızlar bizim bu çektiğimiz çile nedir ya ben 30 yaşındayım 30 neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorum galiba onlar anlamıyor sanıyor o koca dedem yaşındaki adamlar minicik daha ufacık kızlara yan gözle bakıyor böyle bir türkiyede yaşıyoruz. kızlar keşke şöyle birşey olsa mesela bir otobüs olsa pembe sadece kadınlar binebilir hatta şöförü bile kadın olsun bir otobüs daha olsun mavi ona da erkekler binebilsin eğer böyle birşey olursa çok güzel ya hatta güzel ne kelime harika ama nerde aslında iett istese yapar böyle birşey otobüsler 2 vagon şeklinde olsa öne kadınlar arka vagona erkekler binelbilse ne olur sesimizi duyun ... !!! kızlar sizinde otobüste vs. başınıza geldimi böyle iğrenç olaylar ?
buna benzer konuyu ben acacaktım ama konu siyasete kadın erkek ayrımına kadar gider diye düşündüğümden açamadım metrobüs çilesi hele birde iş saatlerinde tam işkence boş gelsinde binebileyim diye durakta yarım saate yakın zaman geciriyorum :KK12:

X