Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni üyesin ben tanımıyorum valla seniselam arkadaşlar ben geldim umarım unutulmadım 2 sene aradan sonra . uzun zaman yoktum bebeğim oldu şimdi 1 yaşında internetim yoktu yeni baglandı bende hemen girdim. hoşbulduk
kız unutmamışın beni valla aynı nasıl kaldıysa aklında öyle değişiklik yok aynı çirkefliklere devamHoşgeldin kiiizz geçen gün aklımdan geciyodun valla anlat bakalım cirkef gorumcenle kaynanan napiyolar :-D
yok şekerim eski üyeyimde eski şifremi unuttum :) yoksa buranın fenomeniyim hahahaa hemde sitenin eski 1 numaralarından dım adım nam salmıştı bir dönem :)yeni üyesin ben tanımıyorum valla seni
nasıl aklından geçtim kız anlat bakemHoşgeldin kiiizz geçen gün aklımdan geciyodun valla anlat bakalım cirkef gorumcenle kaynanan napiyolar :-D
e bir giriş yapsaydın ya tanınmak için yeni üyelik olunca şaşırdık bizdeyok şekerim eski üyeyimde eski şifremi unuttum :) yoksa buranın fenomeniyim hahahaa hemde sitenin eski 1 numaralarından dım adım nam salmıştı bir dönem :)
he vallahi bak tanımayanlara ne güzel tanıtıyorsunuz siz tanıyanlar kız ben bile ne yazdıgımı unutmuştum konu başlıgına varana kadar hatırlıyorsunuzya vayyy be ben neymişim abowwwwwYılan görümce şeytanın yamağı kaynana konusunun sahibi deseydin daha kolay tanırdı herkes. Hoş geldin Sultan Hanım.
eski şifreyi vs unuttum kıze bir giriş yapsaydın ya tanınmak için yeni üyelik olunca şaşırdık bizde
natlus ben veya natlus78 diye girinBen hic tanimiyorum. Eski nick tam olarak neydi? Bi bakayim konulariniza ?