Kızlar Opu da kaç yumurta toplandı hadi konuşalım

Merhaba.36 yaşındayım ben. 2 kere opu oldum. İlkinde 31, ikincisinde 28 yumurta toplamdı. Pcos olanlarda bu şekilde normalin üstünde sayılarda yumurta toplanabiliyor.
Evet ya bende saylara şaşıruv bende azmı dıye bazen uzuluyordum , pekı sonuç?
Bende 34 yaşında opu oldum 16 yumurta toplandı 14'ü olgundu. 3 tanesi 3.gün donduruldu, sonuç negatif.
Önümüzdeki ay tekrar tedaviye başlayacağım.
Yumurta kalıtesızlıymı?

Yok gunen ne kadar giderse o donduluyo işde sağlıklı
Bilmiyorum yumurta zayıflığından olabilir dedi kesin bir şey söylemedi. Yaşla alakalı sanırım biraz. Yaş arttikca yumurta kalitesizliği artıyor.
Bende 36 yaşındayım 38de sora kalıte düşüyor yeme içme çok etkılıyor

Evet ya bende saylara şaşıruv bende azmı dıye bazen uzuluyordum , pekı sonuç?

Yumurta kalıtesızlıymı?
Anormal olan pcoslular aslında :) pcos doğal hamile kalmak için işleri zorlaştırırken tüp bebekte avantajı oluyor. Totalde 22 adet 5. gün embriyosu elde ettik. 3 başarısız deneme sonunda pgt ile ayıklama yapıp 4.transferi yaptırdık sonuç olarak 18 haftalık hamileyim. Zor bir süreçti açıkçası. Sizinki çok kolay olsun inşallah.

Kızlar bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi . 25 Kasım regl tarihim ve tüp bebek tedavisine o zaman başlamak istiyorum önümüzdeki reglle. Ama rapor rahim filmi tahliller vs için daha erkenden gitmek gerekiyor galiba ne kadar erken gitmem gerekiyor bilginiz var mı ?

Çok üzüldüm benımde 3 cı denenem olcak bende kimyasal oluyor kendı başımda kaldığım kımysala oldu , Allah buyukdur umudunuzu kayb etmeyın
Nasip ovulasyon testi deniyorum simdi rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin tez zamanda zor

Bu ay ilk tedavime başladım başlangıçta 9 yumurta vardı ama 1 tanesi büyüyüp olgunlaştı.opuda tek yumurtam alındı ama boş çıktı çok üzüldüm yaş 39,ümidim kırılmaya başladı

Hic bir açıklama yapılmadı. Sebepsiz olduğu söylenip geçiştirildi
Öğle şeymi olur , hangı hasnate doktor ?
Beslemeye dikkat edin spor yapın , bende 36 yaş üreme diyetsyenı ile yapdım 13 yumurta çıkdı

Amın canım tesekurler
Nasip ovulasyon testi deniyorum simdi rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin tez zamanda zor
amın ınshAllah

Hastaneye göre değişiyor ama smear kültür. Rahim filmi meme ultrasonu kan testleri psikiyatri dahili anestezi muayenesi istiyorlar. Ne kadar erken gidersen listeden bir şey azalır :) ama onlar 2. Gün çağırıyor

Hastaneye göre değişiyor ama smear kültür. Rahim filmi meme ultrasonu kan testleri psikiyatri dahili anestezi muayenesi istiyorlar. Ne kadar erken gidersen listeden bir şey azalır :) ama onlar 2. Gün çağırıyor
Meme ultrasonu? Tüp bebekde?

Zaten önceden doktor kontrol edıb tesler hsg falan ister başlamak için reglı gıdıb geldım başlafım diyemezskı önceden randevu al gıt baksın

Bende bugün kontrole gittim pazartesi tekrar gideceğim yumurtaların bir önceki tedaviye göre daha fazlaymis 8 -10 adet gibi bir önceki tedavide bu kadar kontrol olmamıştı 1 kere çağırmıştı doktorum yumurta sayısı çok olduğu icinmi acaba böyle oldu inşallah büyürler ve kaliteli yumurtam çıkar bu sefer bı taraftan çok mutluyum bir taraftan korkuyorum
Çarşamba günü gittim sayı ile ilgili birşey söylemedi doktorum sağ tarafta normal dedi ama sol tarafta az dedi yarın tekrar gideceğim sayı soracağım gelişme varsa yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…