Evet ya bende saylara şaşıruv bende azmı dıye bazen uzuluyordum , pekı sonuç?Merhaba.36 yaşındayım ben. 2 kere opu oldum. İlkinde 31, ikincisinde 28 yumurta toplamdı. Pcos olanlarda bu şekilde normalin üstünde sayılarda yumurta toplanabiliyor.
Yumurta kalıtesızlıymı?Bende 34 yaşında opu oldum 16 yumurta toplandı 14'ü olgundu. 3 tanesi 3.gün donduruldu, sonuç negatif.
Önümüzdeki ay tekrar tedaviye başlayacağım.
Yok gunen ne kadar giderse o donduluyo işde sağlıklıHerkezi okudum benm anlamadigim kağıtta 17 ileri 15 bilemem ne yazip neden 5 embriyo donduruldu devlette oldum oyuzdenmi belirli bi kotami var da bu kadar az donduruldu hastanede bazi kizlarlada konusuyoduk ve ozelde olanlarin cok çıkıyordu sizlerinde dondurulmus embriyosu cok benim neden az donduruldu acaba aklım almıyor hala ?
Bende 36 yaşındayım 38de sora kalıte düşüyor yeme içme çok etkılıyorBilmiyorum yumurta zayıflığından olabilir dedi kesin bir şey söylemedi. Yaşla alakalı sanırım biraz. Yaş arttikca yumurta kalitesizliği artıyor.
Anormal olan pcoslular aslında :) pcos doğal hamile kalmak için işleri zorlaştırırken tüp bebekte avantajı oluyor. Totalde 22 adet 5. gün embriyosu elde ettik. 3 başarısız deneme sonunda pgt ile ayıklama yapıp 4.transferi yaptırdık sonuç olarak 18 haftalık hamileyim. Zor bir süreçti açıkçası. Sizinki çok kolay olsun inşallah.Evet ya bende saylara şaşıruv bende azmı dıye bazen uzuluyordum , pekı sonuç?
Yumurta kalıtesızlıymı?
Nasip ovulasyon testi deniyorum simdi rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin tez zamanda zorÇok üzüldüm benımde 3 cı denenem olcak bende kimyasal oluyor kendı başımda kaldığım kımysala oldu , Allah buyukdur umudunuzu kayb etmeyın
Hic bir açıklama yapılmadı. Sebepsiz olduğu söylenip geçiştirildiEvet ya bende saylara şaşıruv bende azmı dıye bazen uzuluyordum , pekı sonuç?
Yumurta kalıtesızlıymı?
Öğle şeymi olur , hangı hasnate doktor ?Hic bir açıklama yapılmadı. Sebepsiz olduğu söylenip geçiştirildi
Beslemeye dikkat edin spor yapın , bende 36 yaş üreme diyetsyenı ile yapdım 13 yumurta çıkdıBu ay ilk tedavime başladım başlangıçta 9 yumurta vardı ama 1 tanesi büyüyüp olgunlaştı.opuda tek yumurtam alındı ama boş çıktı çok üzüldüm yaş 39,ümidim kırılmaya başladı
Amın canım tesekurlerAnormal olan pcoslular aslında :) pcos doğal hamile kalmak için işleri zorlaştırırken tüp bebekte avantajı oluyor. Totalde 22 adet 5. gün embriyosu elde ettik. 3 başarısız deneme sonunda pgt ile ayıklama yapıp 4.transferi yaptırdık sonuç olarak 18 haftalık hamileyim. Zor bir süreçti açıkçası. Sizinki çok kolay olsun inşallah.
amın ınshAllahNasip ovulasyon testi deniyorum simdi rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin tez zamanda zor
Hastaneye göre değişiyor ama smear kültür. Rahim filmi meme ultrasonu kan testleri psikiyatri dahili anestezi muayenesi istiyorlar. Ne kadar erken gidersen listeden bir şey azalır :) ama onlar 2. Gün çağırıyorKızlar bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi . 25 Kasım regl tarihim ve tüp bebek tedavisine o zaman başlamak istiyorum önümüzdeki reglle. Ama rapor rahim filmi tahliller vs için daha erkenden gitmek gerekiyor galiba ne kadar erken gitmem gerekiyor bilginiz var mı ?
Meme ultrasonu? Tüp bebekde?Hastaneye göre değişiyor ama smear kültür. Rahim filmi meme ultrasonu kan testleri psikiyatri dahili anestezi muayenesi istiyorlar. Ne kadar erken gidersen listeden bir şey azalır :) ama onlar 2. Gün çağırıyor
Zaten önceden doktor kontrol edıb tesler hsg falan ister başlamak için reglı gıdıb geldım başlafım diyemezskı önceden randevu al gıt baksınKızlar bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi . 25 Kasım regl tarihim ve tüp bebek tedavisine o zaman başlamak istiyorum önümüzdeki reglle. Ama rapor rahim filmi tahliller vs için daha erkenden gitmek gerekiyor galiba ne kadar erken gitmem gerekiyor bilginiz var mı ?
Tamamdır teşekkür ederim aldım randevumuZaten önceden doktor kontrol edıb tesler hsg falan ister başlamak için reglı gıdıb geldım başlafım diyemezskı önceden randevu al gıt baksın
Evet. Özellerde isteniyor mu bilmiyorum. Hormon ilaçları kistlerde büyüme yapabileceği için genel cerrahiden onay alınıyor.Meme ultrasonu? Tüp bebekde?
Çarşamba günü gittim sayı ile ilgili birşey söylemedi doktorum sağ tarafta normal dedi ama sol tarafta az dedi yarın tekrar gideceğim sayı soracağım gelişme varsa yazarım
Sizin adınıza çok sevindim,üreme diyetisyen tavsiyeniz varmı bende araştırıyorumÖğle şeymi olur , hangı hasnate doktor ?
Beslemeye dikkat edin spor yapın , bende 36 yaş üreme diyetsyenı ile yapdım 13 yumurta çıkdı
Ben iki ayrı özelde oldum istemedıler onda garip geldı bende test istedi, ve hsgEvet. Özellerde isteniyor mu bilmiyorum. Hormon ilaçları kistlerde büyüme yapabileceği için genel cerrahiden onay alınıyor.
Benımkı Fatma Kevser Kurnaz çok iyi , bügün aradılar şükür 5 tanesi gelmiş 5 ci güneSizin adınıza çok sevindim,üreme diyetisyen tavsiyeniz varmı bende araştırıyorum
Benim yarın toplanacak çok heyecanlıyım yaşım 24 toplandıktan sonra yine yazarım kaç yumurta olduğunuKızlar Opu da kaç yumurta toplandı kaç yaşınızdasınız? hadi konuşalım
InshAallag güzel geçerBenim yarın toplanacak çok heyecanlıyım yaşım 24 toplandıktan sonra yine yazarım kaç yumurta olduğunu