Kızlar Opu da kaç yumurta toplandı hadi konuşalım

Siz doktorunuzdan memnunsunuz heralde şuan? Çok fazla hormon ilacı kullndiriyor diye yorumlar okumuştum ama

31 yaşındayım 1 yumurta toplandı da o da boş çıktı
Ekim ayı içinde benimde 1 yumurta toplandı boş çıktı,ilk denemem di üzüldüm baya,bu ay yine başlıyorum 6 yumurtam gözüküyor ama kaç tanesi büyür bilmiyorum,geçen ay da 9 yumurta vardı 1 tanesi büyüdü 1 tanesi bile embriyo olsa transfer olsam,keşke tutsa çok istiyorum Allah bekleyen herkese en kısa zamanda versin inşallah,yaş 39 bekleyecek zamanda kalmadı

Ben bu yaklasimi hic dogru bulmadim. Ben sisli memorial Prof. Semra kahramanda tedavi oldum cok memnun kaldik cok sukur

Aslında bende ilk şişli Memoriali düşünüyorum da semra kahraman ilk muayenede oluyormuş sonra sürekli farklı doktorlar ultrasona giriyormuş gibi yorumlar okuyunca vazgectim. Labaratuvar olarak Ankara ile arasında çok fark var mi acaba?

benim de1 tane vardı iğnelerle vitaminlerle o büyüdü ilkti benim de 31 ekimde oldu opu dr 2 ay bekleyelim dedi ama bende bu ay gideceğim 2 ve fazlası çıkarsa tekrar başlarım ama 1 tane olursa başlamam Allah inşl en kısa zamanda nasip eder hepimize

Selam kızlar bende bugün sabah opu oldum. 4 vardı. Ekstra gelişmekte olan folikülleri de aldım belki bölünürler dedi. Ama 4 ten ikisi maalesef boş çıkmış. Yarın döllenip döllenmediğini öğreneceğiz. Mesajı gören herkesten dua bekliyorum. İnşallah döllenirler ve bebeğime kavuşurum

Ayy nasıl şahane bir hikaye.Ömürleri uzun bahtları açık olsun.Sağlıkla ve sevgiyle büyütün.Hikayeniz beni yumuş yumuş yaptı

Ayy nasıl şahane bir hikaye.Ömürleri uzun bahtları açık olsun.Sağlıkla ve sevgiyle büyütün.Hikayeniz beni yumuş yumuş yaptı
Ben inanıyorum. Senin de evladım olacak en kısa zamanda

Hayatını değiştireceksin.
1 Kan şekerini birden yükseltmeyecek gıdalar. Yeşillik, bakliyat, et mutlaka.
2 Tavuk asla yenmeyecek. Organik ise yenecek. Biz eşimle 2 yıl yemedik.
3 Hiçbirşey yapılamıyor ise hergün 1 saat yürünecek. Kanlanma artsın yumurtalık ve rahimde.
4 Karanlık odada kaliteli uyku
5 olmazsa olması vitamin takviyesi yumurta kalitesi için ama hepsi tek tek alınacak. A,c,d,e, folik asit,b12
6 böbrek üstü bezlerimizin ürettigi cılız bir erkeklik hormonu olan dhea mutlaka kullanılmalı.
30 yaşından sonra azaldığı için.
7 en önemlisi çevrenizde sizi geren, mutsuz eden, görmek istemediğiniz tüm insanları bu süreçte hayatınızdan çıkaracaksınız.
8 Doğal yolla da olabilir. İlişki sırasında gergin olmamak.
Alkol kullanmayan arkadaşıma doktoru kas gevşetici iç demişti.

Bende yukarıdakileri yapıp ne zaman bu gerginlik durumu bitti aman dedim. O ay hamile kaldım.

Bi yolda mücadele eden tüm kadınlara rabbim kolaylıkla en kısa zamanda nasip etsin.

Amiin.İsteyen dileyen anneliği hak eden kadınların hiçbiri evlatsız kalmasın.

Bilgilendirme içinde teşekkür ederim.Allah etrafınızda sizin gibi insanları çoğaltsın

Kızlar Opu da kaç yumurta toplandı kaç yaşınızdasınız? hadi konuşalım
26 yaşındayım 14 yumurta toplandı 3 tanesi embirio oldu 2si orta 1 iyi olmak üzere 5. Gün embirioları donduruldu bakalımaralıkta 2 regl 2 günü transfer planıyoruz

Sizin ignelerle gelişim olmadı mı acaba ? Benim 2 yumurtam vardı bu ay düşük amh liyim ama ikiside gelişmedi once klomen kullandim adetliykeb başlayip buyume olmadigi icin doktor igne verdi ignelerle gonalf 150 ve meriofert 150 kullandım ama yine gelisin olmamis bugün öyle dedi biri 6 buçuk mm biri 7 mm de kalmış.

2 ay evvelde 2 yumurta gelişmediği için tedavim iptal edilmişti başka doktorda yine aybi iğneler ile sonra gelişmeyince tedavimi iptal ettiler fakat sonradan kendi kendine büyümüş kist olmuşlar ve kist operasyonu yaptılar bana

Bu neden gelişmiyor acaba sizinde başınıza gelmiş anladığım kadarıyla ne açıklama yaptılar? Ben 32 yaşındayım 1 ay boyunca yürüyüş yaptım beslenmeme dikkat ediyorum daha önce diyetisyenden danışmanlık bile aldım ama dudum bu neden bilmiyorum iğnelere tepki vermiyor yumurtalarım hiç

Benimde 9 yumurtadan sadece birisi olgunlaştı onu aldılar oda boş çıktı,dr düşük amh olduğu için ve ileri yaş olduğundan dolayı dedi,bana geçen ay uzun protokol dediği tedaviyi uygulamıştı,bu ay da farklı tedavi uygulayacakmış,herkesin bünyesi aynı olmadığından her iğneye tepki vermeyebilir dedi,ileri yaşdan dolayı yumurtaların gelişimi ve kalitesi düşüyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…