- 26 Nisan 2024
- 344
- 166
Sizin adınıza çok sevindim,inşallah transferinizde tutar sağlıklı bir şekilde evladınıza kavuşursunuz bilgilendirme için de teşekkür ederimBenımkı Fatma Kevser Kurnaz çok iyi , bügün aradılar şükür 5 tanesi gelmiş 5 ci güne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin adınıza çok sevindim,inşallah transferinizde tutar sağlıklı bir şekilde evladınıza kavuşursunuz bilgilendirme için de teşekkür ederimBenımkı Fatma Kevser Kurnaz çok iyi , bügün aradılar şükür 5 tanesi gelmiş 5 ci güne
Ilk dollenme yumurta kalitesiyle ilgili 3. Gunden sonra ilerlemesi ise sperm kalitesiyle ilgili diye arastirmistim. Benim toplanan 8 yunurtamin 3 unden hic umutlu degildi doktor cunku 11 mm kucuktu ve onlardan cikmaz ama biz yinede toplayacagiz demisti ve hepsi dolu cikinca oda cok sasirmis ve sevinmisti 6 tanesinin dollenmeside kaliteli oldugunu gosterir demisti .Bilmiyorum yumurta zayıflığından olabilir dedi kesin bir şey söylemedi. Yaşla alakalı sanırım biraz. Yaş arttikca yumurta kalitesizliği artıyor.
Ilk dollenme yumurta kalitesiyle ilgili 3. Gunden sonra ilerlemesi ise sperm kalitesiyle ilgili diye arastirmistim. Benim toplanan 8 yunurtamin 3 unden hic umutlu degildi doktor cunku 11 mm kucuktu ve onlardan cikmaz ama biz yinede toplayacagiz demisti ve hepsi dolu cikinca oda cok sasirmis ve sevinmisti 6 tanesinin dollenmeside kaliteli oldugunu gosterir demisti .
Ben tup bebekten 3 ay once gluteni kestim, ari sutu q10 , omega 3 , D3K2 , propolis, C vit bunlari kullanmistim gaydasi oldugunu dusunuyorum
Amın canım ınshAllahSizin adınıza çok sevindim,inşallah transferinizde tutar sağlıklı bir şekilde evladınıza kavuşursunuz bilgilendirme için de teşekkür ederim
Siz yaş diyorsunuzda , bende 36 yaşındayım arada 1 yaş fark var döllene olmuyorsa eşinizde sorun ola bilirki sperm döllenmıyor ona bakdınmız bence yaş deyildir başka sorun vardır bağlamayın yaşa 38 yaşında kuzenım kendı başına hamıle kaldı , yaş bir etken ama bu kadar etken deyil yani6 tanesi olgun dediler ama yeterli değil demek ki kalitesi için. Aslında bende ok.dikkat ediyorum yememe icmeme nerdeyse 1 yıldır. Vitaminlerde kullandım. Ama yaşla ilgili sanırım.
Evet kadın yaşı önemli ama bu kadar olmaz , yenı kendızın yaşında dolayı moralınızı bozmayın bakın eşinizde dna hasarı var döllennr sorunu o , yanı yaş deyil moyivadyonu bozmayın , eşiniz ilk üreme diyteseyne başlasın takviyeler aldın , sonra genetık yapdırın, pıozaelektrık mıkroçip aslında buları doktor demelıde size , iyi bir doktorla devam edınEşimde yüzde 32 DNA hasarı çıktı. Doktor, antibiyotik vitamin falan verdi. Sonra embriyolog, sperm kalitesi iyiydi dedi tam anlayamadık belki yumurta zayifligi vardır ondan tepki vermiyordur dedi. Bende bilmiyorum tam olarak neden olduğunu. Doktorlar sürekli kadın yaşı çok onemli dedikleri için bende ona bağlıyorum. Yoksa kırkından sonra doğal yolla hamile kalan da var tabi. Bize tam bir sebeb söylenmedi.
Bugün toplandı 36 tane ilk ayıldığımda acayip ağrım oldu ölüm gibi bir şeydi eve geldim şimdi şükür iyiyimKızlar Opu da kaç yumurta toplandı kaç yaşınızdasınız? hadi konuşalım
Evet kadın yaşı önemli ama bu kadar olmaz , yenı kendızın yaşında dolayı moralınızı bozmayın bakın eşinizde dna hasarı var döllennr sorunu o , yanı yaş deyil moyivadyonu bozmayın , eşiniz ilk üreme diyteseyne başlasın takviyeler aldın , sonra genetık yapdırın, pıozaelektrık mıkroçip aslında buları doktor demelıde size , iyi bir doktorla devam edın
bence de üzülmeyin zaten bebeğin olması için sağlıklı 1 yumurta 1 sperm benim amh 0,05 yumurtam yok sadece 1 tane olmuştu o da sağlıksızdı4 tane diye üzülmeyin benim amh daha düşük 1 veya en fazla 2 tane oluyor artık bu ay tek yumurta. Benim arkadaşım 4 yumurta ile gebe kaldı. Yeter ki kaliteli olsun o önemli 1 tane bile yetiyor kaliteli olduktan sonra tabi bizim digerleirne göre şansımız daha düşük bu da bi gerçek ama imkansız değil.
Ben iki defa toplatsırm 2 sınde ağrı olmadı , geçmiş olsun ınshAllah 5 cı gune sağlıkla gider embryoblarınız? Pcos varmı?Bugün toplandı 36 tane ilk ayıldığımda acayip ağrım oldu ölüm gibi bir şeydi eve geldim şimdi şükür iyiyim
Sorunmu var yaşında çok deyıl ?31 yaşındayım 1 yumurta toplandı da o da boş çıktı
hmmm iyi doktor seçin benık ilk denemede doktor yalnış seçmişdim işde husranAnkara Memorialde denedim. Orda piezzoelektrik, mikroçip falan yok. Aygül demirolu tavsiyeler eden çok olmuştu ama olumsuz sonuclandi. Şimdi hangi doktora gideceğimi arastiriyorum.
amh 0.05Sorunmu var yaşında çok deyıl ?
hmmm iyi doktor seçin benık ilk denemede doktor yalnış seçmişdim işde husran
anladım , ama umudu kayb etme Allah isterse oluramh 0.05
öyle tabi pes etmek yok nasip olacaktır inşl. ama şuan belli ki zamanı var diye düşünüyorum. Allah isteyen herkese nasip eder inşl.anladım , ama umudu kayb etme Allah isterse olur
Evet her çoçuğun gelme zamanı var bımde 3 cu bu olcaköyle tabi pes etmek yok nasip olacaktır inşl. ama şuan belli ki zamanı var diye düşünüyorum. Allah isteyen herkese nasip eder inşl.