Bu zamana kadar gittigim hiçbir doktor bu dediklerinizi önermedi, hep ben sordum. Vitaminlerin kanıtlanmış etksii yok boşuna para kaybı dediler, dheayi sordum yaşın çok genç kist olusabilir dediler. Onerdikleri sadece folik asit. ben kendi çabalarımla araştırarak diyet yapıp vitamin kullandım ama doktorların, bir etkisi olmaz demesinden etkilenerek çok istikrarlı devam edemedigim zamanlar oldu.
Tabi son gelişmeleri takip etmeyip, bilgilerine bilgi katmayıp okulda öğrendikleri doğrultusunda bir gr ileri gitmeyen doktorlar var.
Ben size yazayım dozlarını bunlar kanıtlı dozlar;
Hatta Bülent Tıraş bir gazete röportajında da bunları söyledi. Şu an yok o röportaj ben bu dozları o röportaj da okuyup öğrenmiştim, araştırmıştım sonra uygulandım.
Benim kalite de vücudumundan hormonlardan kaynaklanan bir sorun yoktu. Yediklerimizden yeteri kadar vitamin mineral alamadığımız için takviye gerekli. (Ama yumurtası hormonel yapısal kalitesiz olan kadınların durumu ayrı onu belirteyim. O grubu bu vitaminler, dhea, bitkisel kürler ama mutlaka doktorun onayladığı bitkisel kürler hiçbir etki etmiyor edenini ben görmedim.)
2 ay uygulanacak;
A vitamini haftada bir tane içilecek; avicap doz 5000 ünite olduğu için haftada 1. Sakın fazla içme karaciğerde biriken vitamin bunlar belirtilen doz üzeri kullanma.
E vitamini bir kutu iç yeterli. 20 tane var içinde gayet yeterli.
C vitamini 500 lük. Günde bir tane. Ben solgarın aldım gayet güzel etkisi var.
D vitamini 1000 unite. Günde bir fıs agızdan.
Folik asit 400 mgc günde bir tane.
B12 dil altı methylcobalamin formu 1000 pg hafta da iki gün bir fıs. ( tavsiyem önce b12 ne baktır.)
Hepsini içeren vitamin olasak satılanları asla alma hiçbir işe yaramıyor. Tek tek alıp kullanmak çok etkili.
Dhea hormonu; ( kadınlarda bobrek ustu bezlerinin urettigi cılız bir erkeklik hormonu ve yumurta kalitesi için çok çok önemli ) 20 kusur yaslarda isen günde 2 kere, 30 yaşından sonra üretimi azalan bir hormondur, 30 kusurlu yaşlarda isen günde 3 kere içiliyor.
Eczanelerde satılan meşhur markanın alma çok iyi markalarında var araştır.
Organik olmadığı sürece tavuk asla yeme.
Günde 1 saat yürü ki rahim yumurtalık kanlansın.
Bol su iç.
İstediğin yemeği ye ama yanında yeşillik salata mutlaka tüket.
Kan şekerini birden yükseltmeyecek yiyecekler ye. Bakliyat ye… vs araştır.
Ama yemek konusunda çok kasma tavuk dışında çok kasmaya gerek yok.
Doktoruma sorup testere dişli aslan pençesi de kullanmıştım. Güvendigim yerden almıştım. Saplarını ayıklayıp rondodan geçirmiştim. Çayını iciyorsum sabah aksam. Ama bu konu cok önemli dhea hormonu icin arkasından hemen testere disli aslan pencesi cayi icilmez arasinda 2 saat olmalı. Asla arka arkaya 2 saat gecmeden kullanılmaz.
Bir su bardağı su kaynadıktan sonra 6-8 dakika altı kısıl kaynatıp, ocaktan alıp 15 dakika demlendikten sonra içiyordum.
2 ayın sonunda bırakıyorsun vitamın vs leri. 1 hafta bekleyip sonra tüp bebege başla.
Ben bu şekilde 9 yumurta toplattım. 6 sı 5. Güne gitmişti.
Sonra doğal yolla gebe kaldım.