Embriyo gelismemesi/oluşmaması hk tavsiyelerinize ihtiyacım var

Merhaba.Benim ilk opu'dan sonra toplanan 6yumurtam yeterince olgun olmadığı için döllenemedi. 2.kez hazırlanırken doktor farkli ilaçlar ekledi. Mesela ekstradan estrofem, meriofert, genotropin gibi ilaçlar ekledi. Bu sefer daha fazla yumurtam toplandı, 9tane döllendi ,5.güne 3 tane kaldı donduruldu. Yalnız bana sadece A kalite dediler ayrıntılı teste göndermedim yani tam durumlarını bilemiyorum ki zaten yeni transfer yapıldı bana birisi çözdurulurken bozuldu, ikinciyi cozdurmek zorunda kaldılar. Yani sonuç ne olur bilinmez ama özellikle büyüme hormonu bence çok etkili oluyor. Insallah bundan sonraki süreçte daha iyi sonuçlar alırsınız 🙏
Bu bahsettigim tedavide klomen kullandik. Bir sonraki süreçte doktorum nasil ilerlicek fikrim yok bakalim daha konuşmadık. Umarım sizde güzel sonuçlar alırsınız. 🌸

Madem yumurtalrın kalitesiz neden doktorun vuducunu güçlendirmeden yumurta topluyor.

Genetik bir kalitesizlik var ise zor ama vitamin, dhea, yeme içme, doktorun onayladığı bitkisel desteklerle vucudunu güçlendirdikten sonra yumurta toplama yapılmalı.

Önceki tedavilerimde 2 ya da 3 yumurta çıkıyordu. Embriyolar da orta kalitedeydiler, transfer aşaması olmuştu. Negatif sonuçlandılar. Geçen Mayis ayinda 1 yumurta çıktı o da boştu. Bu ay da 1 yumurta dolu ama embriyo gelişimi olmadı. Aret Kamer'e gidiyorum aslında. Umutsuz değilim ama iyiye gitmesi gerekirken daha kötüye gidiyor sanki
Amh değeriniz 001 mi ? Benimde 001-003 çıkmıştı 2 yumurta var iksiide gelişmedi tedavimi iptal ettiler bundan 2 ay evvel yine iptal edildi gelişmedi denilip fakat sonradan kendi kendine büyüyüp kist olmuştu ve operasyon yapmışlardı. 1 tane yumurta toplayamadılar henüz hiç opu olmadım

Amh değeriniz 001 mi ? Benimde 001-003 çıkmıştı 2 yumurta var iksiide gelişmedi tedavimi iptal ettiler bundan 2 ay evvel yine iptal edildi gelişmedi denilip fakat sonradan kendi kendine büyüyüp kist olmuştu ve operasyon yapmışlardı. 1 tane yumurta toplayamadılar henüz hiç opu olmadım
1 yıl önce 0.86 idi. Belki düşmüştür bu sene ölçmedim. Bende 4 5 yumurta görünüyor ama eşit büyümüyorlar 1i cok hızlı büyürken, diğerlerinden 2si yavaş, 2si minik kalıyor gibi. Opu da ya 1 ya da 2 alınabiliyor o yüzden. Sizin yumurtalarin büyümeme sebebi nedir ?

1 yıl önce 0.86 idi. Belki düşmüştür bu sene ölçmedim. Bende 4 5 yumurta görünüyor ama eşit büyümüyorlar 1i cok hızlı büyürken, diğerlerinden 2si yavaş, 2si minik kalıyor gibi. Opu da ya 1 ya da 2 alınabiliyor o yüzden. Sizin yumurtalarin büyümeme sebebi nedir ?
Buyumeme için bi açıklama yapmadılar düşük amh de oluyormuş gibi bişey dediler fakat 2 ay evvel yine 2 yumurta ile tedaviye başladım başka yerde gelişmedi dediler tedaviyi iptal ettiler sonradan 20 gun. sonra kendi kendine gelişti ve adette öğrendim ki kist olmuşlar doktor operasyonla içlerini boşalttı. Yani benim böyle bi durumun var çok garip ama

Sizin eşit büyüsün diye biseyler yapılmıyor mu

Yani eğer bu şekildeyse değeriniz bence doğal bile kalirsiniz

X