Kızlar Opu da kaç yumurta toplandı hadi konuşalım

Benımkı Fatma Kevser Kurnaz çok iyi , bügün aradılar şükür 5 tanesi gelmiş 5 ci güne
Sizin adınıza çok sevindim,inşallah transferinizde tutar sağlıklı bir şekilde evladınıza kavuşursunuz bilgilendirme için de teşekkür ederim

Bilmiyorum yumurta zayıflığından olabilir dedi kesin bir şey söylemedi. Yaşla alakalı sanırım biraz. Yaş arttikca yumurta kalitesizliği artıyor.
Ilk dollenme yumurta kalitesiyle ilgili 3. Gunden sonra ilerlemesi ise sperm kalitesiyle ilgili diye arastirmistim. Benim toplanan 8 yunurtamin 3 unden hic umutlu degildi doktor cunku 11 mm kucuktu ve onlardan cikmaz ama biz yinede toplayacagiz demisti ve hepsi dolu cikinca oda cok sasirmis ve sevinmisti 6 tanesinin dollenmeside kaliteli oldugunu gosterir demisti .

Ben tup bebekten 3 ay once gluteni kestim, ari sutu q10 , omega 3 , D3K2 , propolis, C vit bunlari kullanmistim gaydasi oldugunu dusunuyorum

Önemli olan sayı değil kalite.
35 yasinda 3 yumurta toplandı 1 i kalitesizdi, biri döllenmeyi durdurdu, kalan bir taneyi 3 gün embriyosu olarak transfer ettiler.

Yeme, içme, hareket vs dikkat ettik 2 yıl.
36 yaşinda 2 ay vitaminler, dhea hormonu, bitkisel vs hazırladım kendimi. 9 toplanan yumurtanın 6 sı 5. Güne gitti.
2 tane transfer ettiler. Kimyasal oldu.

Sonra aman biraktim bu isleri tatile gidelim dedim. Dogal yolla ogluma gebe kaldım, sonra kızıma.

6 tanesi olgun dediler ama yeterli değil demek ki kalitesi için. Aslında bende ok.dikkat ediyorum yememe icmeme nerdeyse 1 yıldır. Vitaminlerde kullandım. Ama yaşla ilgili sanırım.

6 tanesi olgun dediler ama yeterli değil demek ki kalitesi için. Aslında bende ok.dikkat ediyorum yememe icmeme nerdeyse 1 yıldır. Vitaminlerde kullandım. Ama yaşla ilgili sanırım.
Siz yaş diyorsunuzda , bende 36 yaşındayım arada 1 yaş fark var döllene olmuyorsa eşinizde sorun ola bilirki sperm döllenmıyor ona bakdınmız bence yaş deyildir başka sorun vardır bağlamayın yaşa 38 yaşında kuzenım kendı başına hamıle kaldı , yaş bir etken ama bu kadar etken deyil yani

Eşimde yüzde 32 DNA hasarı çıktı. Doktor, antibiyotik vitamin falan verdi. Sonra embriyolog, sperm kalitesi iyiydi dedi tam anlayamadık belki yumurta zayifligi vardır ondan tepki vermiyordur dedi. Bende bilmiyorum tam olarak neden olduğunu. Doktorlar sürekli kadın yaşı çok onemli dedikleri için bende ona bağlıyorum. Yoksa kırkından sonra doğal yolla hamile kalan da var tabi. Bize tam bir sebeb söylenmedi.

Evet kadın yaşı önemli ama bu kadar olmaz , yenı kendızın yaşında dolayı moralınızı bozmayın bakın eşinizde dna hasarı var döllennr sorunu o , yanı yaş deyil moyivadyonu bozmayın , eşiniz ilk üreme diyteseyne başlasın takviyeler aldın , sonra genetık yapdırın, pıozaelektrık mıkroçip aslında buları doktor demelıde size , iyi bir doktorla devam edın

Ankara Memorialde denedim. Orda piezzoelektrik, mikroçip falan yok. Aygül demirolu tavsiyeler eden çok olmuştu ama olumsuz sonuclandi. Şimdi hangi doktora gideceğimi arastiriyorum.

bence de üzülmeyin zaten bebeğin olması için sağlıklı 1 yumurta 1 sperm benim amh 0,05 yumurtam yok sadece 1 tane olmuştu o da sağlıksızdı

31 yaşındayım 1 yumurta toplandı da o da boş çıktı
Sorunmu var yaşında çok deyıl ?
Ankara Memorialde denedim. Orda piezzoelektrik, mikroçip falan yok. Aygül demirolu tavsiyeler eden çok olmuştu ama olumsuz sonuclandi. Şimdi hangi doktora gideceğimi arastiriyorum.
hmmm iyi doktor seçin benık ilk denemede doktor yalnış seçmişdim işde husran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…