Kızlar Opu da kaç yumurta toplandı hadi konuşalım

Herkezi okudum benm anlamadigim kağıtta 17 ileri 15 bilemem ne yazip neden 5 embriyo donduruldu devlette oldum oyuzdenmi belirli bi kotami var da bu kadar az donduruldu hastanede bazi kizlarlada konusuyoduk ve ozelde olanlarin cok çıkıyordu sizlerinde dondurulmus embriyosu cok benim neden az donduruldu acaba aklım almıyor hala ?

Benimde amh 0.49 salı opu olacakmışım. 4 tane var dedi azmış dedi :KK43: Cuma tekrar gideceğim kontrole.
4 tane diye üzülmeyin benim amh daha düşük 1 veya en fazla 2 tane oluyor artık bu ay tek yumurta. Benim arkadaşım 4 yumurta ile gebe kaldı. Yeter ki kaliteli olsun o önemli 1 tane bile yetiyor kaliteli olduktan sonra tabi bizim digerleirne göre şansımız daha düşük bu da bi gerçek ama imkansız değil.

Benim 7 toplandı. 6si olgundu ama ikisi dollendi. Onlarında gelişimi yavasmis. Büyük ihtimalle yarın arayip gelişimlerinin durdugunu soyleyecekler.
Acaba olgunsa neden gelişmez bende de aynısı olmuştu kalitesizdi negatif oldu ama onun sebebi sperm de olabilir mi

Sizinle yaşım Amh aynı ikinci denememi yapıyorum çok korkuyorum bende de az yumurta çıkıyor bu beni çok üzüyor
ben de üzülüyorum ama artık bi yandan da kabullendim bir tane olsun benim olsun diyorum her embriyonun kendince %50-%60 şansı var :) yeter ki yumurta çıksın adet görelim Allahtan umut kesilmez.

Bilmiyorum yumurta zayıflığından olabilir dedi kesin bir şey söylemedi. Yaşla alakalı sanırım biraz. Yaş arttikca yumurta kalitesizliği artıyor.

Bilmiyorum yumurta zayıflığından olabilir dedi kesin bir şey söylemedi. Yaşla alakalı sanırım biraz. Yaş arttikca yumurta kalitesizliği artıyor.
Beni de bu korkutuyor vitamin alıyorum dikkat ediyorum eşime defalarca söyledim dört sene önce başlayalım dinlemedi yaşın önemini biliyorum çünkü şimdi de yapacağım ama umudum yok bazen hiç uğraşma diyorum ama duramıyorum sigara içiyordum tek tük stresten tamamen bıraktım ben de her şey etkileyebilir diye bilmiyorum Allah büyük

ben de üzülüyorum ama artık bi yandan da kabullendim bir tane olsun benim olsun diyorum her embriyonun kendince %50-%60 şansı var :) yeter ki yumurta çıksın adet görelim Allahtan umut kesilmez.
İnşallah inşallah umudum bazen bitiyor ama çabalamaya devam yapacak bir şey yok Amh dusuklugu çok zor imtihan

Beni de bu korkutuyor vitamin alıyorum dikkat ediyorum eşime defalarca söyledim dört sene önce başlayalım dinlemedi yaşın önemini biliyorum çünkü şimdi de yapacağım ama umudum yok bazen hiç uğraşma diyorum ama duramıyorum sigara içiyordum tek tük stresten tamamen bıraktım ben de her şey etkileyebilir diye bilmiyorum Allah büyük

35 yaşından sonra düşüyor kalite diyorlar ama 44 yaşında hamile kalanda oluyor. Bende 37 yaşındayım. Siz gencsiniz daha.

Bu arada benim fsh cok iyiydi bir anda fırlamış ama doktor tedaviyi iptal etmedi yumurta gelişti diye ama öyle korktum ki erken menopoza mı gireceğim diye bilmiyorum bu. Yasta böyle bir tehlikemiz var mı inanın. Bazen çocuğu unutuyorum düzenli zamanlarda adet oluyorum iki üç gün bazen gecikiyor ama korkuyorum ya birden adet kesilirse ya daha da fsh yükselirse çok zor çok yaşamayan bilmez ama bu imtihanı yaşayan çok kadın var maalesef

Merhaba.36 yaşındayım ben. 2 kere opu oldum. İlkinde 31, ikincisinde 28 yumurta toplamdı. Pcos olanlarda bu şekilde normalin üstünde sayılarda yumurta toplanabiliyor.

Bende 34 yaşında opu oldum 16 yumurta toplandı 14'ü olgundu. 3 tanesi 3.gün donduruldu, sonuç negatif.
Önümüzdeki ay tekrar tedaviye başlayacağım.

Ne güzel baya etki etmiş sizde sanırım. Biraz fiyatları yüksek sanırım onun danışmanlığı. Instgram dan takip ediyorum paylaşımlarını. Siz, Bülent tras da tevadi oluyorsunuz değil mi? Bulunduğum ildeki doktor bana da onu oneemisti ama çok fazla hormon ilaçları kullandiriyor gibi yorumlar çok olduğu için vazgeçtim. Memorialde denedim bende.
Çok pahalı deyil aslında 2900 , ben başka dyetseynler gıyat aldım 4 bın falan dedıler , onun kadar da ıyı deyıler biz memnun kaldık Fatma hanımda, evet Bülent turaşdayım valla ben ılk denenmde bahcecıdeyımdım onda fazla hormon kullanmadı ,Bulent hocadan çok memnunum çok ilgili bir doktor , diğer doktorun yüzü 3 dakıka gorende sevınıyorumdum

Ahh ahh 2 yil önce 23 yumurta toplandi 30 yaşındayım su an ve 5 aa embriyo oldu 3 transfer oldum negatif bi tane embriyo duruyo hala sans ya bi sene bekleyelim dedik iki ay önce doğal yolla hamile kaldim 3 gun sonra bebeğin düştüğünü ogrendim 1 hafta bile durmadı düştü 5+4 de düşürdüm nasip iste
Çok üzüldüm benımde 3 cı denenem olcak bende kimyasal oluyor kendı başımda kaldığım kımysala oldu , Allah buyukdur umudunuzu kayb etmeyın

X