1 embriyo oluştu

Çok sevindim sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.Aynen bizde o durumdayız sağlıcakla kolaylıkla olsun da diyoruz
Aminnn inşallah en kısa zamanda sizinde pozitif haberlerinizi duyalım sağlıkla bebeğinize kavuşun 🙏 hiç endişelenmeyin o 1 embriyo sizin kucağınızda bebiş olmaya yeter inşallah 🍀🙏

Kızlar merhaba. 14 yumurta toplandı. Sonuç olarak bir embriyo donduruluyor şuan. Yani içim bı tuhaf hani. Üzülmek istemiyorum ama içim buruldu böyle. İki adet sonra transfer planlandı. İstemsizce üzüldüm biraz. Sizlerle paylaşmak istedim. Benim gibi olanlar var mı aranızdan. Neler yaptınız olumlu sonuçlanması için transfer öncesinde. Biraz konuşalım istedim
Öncelikle hayırlı olsun, inşallah o bir embriyonuz pozitif olur:) Ama olmazsa da üzülmeyin lütfen, çoğu kişi ilk opu ve ilk transferde pozitifi göremiyor, görenler bence gerçekten şanslı olanlar. Buna bir süreç olarak bakın, siz bu sürece girdiniz ve eninde sonunda olacak.

Kızlar merhaba. 14 yumurta toplandı. Sonuç olarak bir embriyo donduruluyor şuan. Yani içim bı tuhaf hani. Üzülmek istemiyorum ama içim buruldu böyle. İki adet sonra transfer planlandı. İstemsizce üzüldüm biraz. Sizlerle paylaşmak istedim. Benim gibi olanlar var mı aranızdan. Neler yaptınız olumlu sonuçlanması için transfer öncesinde. Biraz konuşalım istedim
Genetık yapdırdınızmı?

Benim de dün 16 yumurta toplandi ve üçü üzerinde işlem yapildi bu gün iki tane yumurta döllenmiş dediler iyi mi sizce

selamlar, benden 26 adet yumurta toplandı 16tanesi döllendi. 12 tnesi 3.güne geldi. 5.günü beklediler ama yalnızca 2 tane kaldı. Hayal kırıklığınızı anlıyorum. Şöyle düşünün zaten sağlıklı olsalardı daha fazlası donma raddesine kadar gelirdi, veya o raddeye gelse bile rahminize tutunmayacaktı. İnşallah 1adet embriyonuz altın embriyodur.

Merhaba devlet hastanesinde mi yaptırdınız

X