Kızlar Opu da kaç yumurta toplandı hadi konuşalım

Amh değeriniz kaçtı acaba Inşallah sağlıcakla kucağınıza almakta nasip olur benimde 2 yumurtam var havuz yapılacaktı kendi kendime heves etmiştim bu ay 2 si toplanırsa belki biri olgun çıkar embriyo olur diye diğer ay da yine belki öyle olur diye. Şansım çok çok düşük biliyorum ve bi problem daha var 2 ay evvel 2 yumurta ile başladık yumurtlaar büyümedi denilip tedavim iptal edildi ardından 20 gün sonra filan yumurtalar büyüyüp kendi kendin kist olmuşlardı geçen ay kist operasyonu oldum bu ay yine 2 yumurta ve yine gelismedi ignelerle denilip iptal edildi tedavi çok korkuyorum yine kist olacaklar diye. Benim neden boyle oluyor hiç bilmiyorum hiç toplamaya gidemedim henüz çok üzülüyorum. Böyle az yumurta ile hamile kalanları gördükçe coj mutlu oluyirum umut oluyor bana da
Amin inşallah canım. Değerimi bilmiyorum. Fakat benim herşeyim normal olduğu için çok düşük doz vermişti doktor. Hatta 20 üstü olursa iptal ediyorum çok yumurta istemiyorum demişti. 8 yumurta göründü normalde daha çok yumurtam olurken ilaçlardan dolayı az oldu. 3 tanesi de büyümemiş şaşırdı doktorda ama olsun ben az istiyordum zaten dedi😅 tam bizim tedavi sırasında doktorum tatillere falan çıktı hep başka başka doktorlar ilgilendi gidip soramadım madem neden düşük doz verdin falan diye, ben bu kadar az yumurta olduğuna üzülmüştüm ama çok şükür bebeğim benimle. Tek yumurta yetiyor rabbim inşallah sizinde biran önce doldursun 🤲🏻

24 yumurta toplanmıştı 18 i olgundu 9 u döllendi 6 adet 5. Gün embriyosu oluştu 4aa kalitede ama ilk iki transferim olumsuz oldu ilki 6. Hafta düşükle sonuçlandı 2. Kimyasal gebelik oldu şimdi test günümü bekliyorum 2 adet transfer edildi
InshAllah sımsıkı tutnmuşdur , güzel haberler alırısınız

O yüzden işte bu bahsedilen tedavi şeklini uyguluyor mu en başından doktora açık açık sormak lazım , ilk tedaviniz değil çünkü bişeyleri denemişsiniz yol alamamışsınız ,konuşmak lazım ,şuan en azından bi fikir sahibisiniz ,denenen şeyin tekrar denenmesi mantıksız..

Haklısınız bu ay da yine ayni şeyi deneyecegini aynı doz ilaç iğne kullanacağını söylerse zaten değiştireceğim doktoru ben 2 ayrı doktor sonuç aynı oldu.

Bugün üçüncü opumu oldum, 6 yumurta toplandı. Dua edin lütfen🙏🏻 artık güzel embriyolarla transfer aşamasına gelmek istiyorum.

Bugün üçüncü opumu oldum, 6 yumurta toplandı. Dua edin lütfen🙏🏻 artık güzel embriyolarla transfer aşamasına gelmek istiyorum.
InshAllah sağlıklı 5 cı gune gelir hepsı🙏🏼 bende yeni ikinci opu oldum anlıyorım sizi zor süreçler , genetiye yolacakmısınız?

InshAllah sağlıklı 5 cı gune gelir hepsı🙏🏼 bende yeni ikinci opu oldum anlıyorım sizi zor süreçler , genetiye yolacakmısınız?
Sizinki de hayırlı olsun güzel embriyolar çıksın😊 iyi kalite gelirse genetiğe yollayacağım inşallah.

InshAllah poZıtıf alırsınız🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
cok tesekkur ederim ama 2 embriyom kalmıştı ve aman aman bi kalitede değil düşük kalitede dedi embriyolog transfer gunu. benim hiç umudum yok o yüzden saldim artık ne olacaksa olsun. düşünmüyorum bile şu an normal yaşantıma devam ediyorum. 26sinda test günüm sırf gitmis olmak için gitcem. Bu 6. denememizdi

İlk opu da 8 yumurta toplandi 7 tanesi döllendi. 2 tanesi 5.güne 1 tanesi 6.güne geldi. Sonuç gayet verimli oldu yani . 1 tane transfer edildi 2 tane donduruldu.bakalım sonuç bekliyorum :) transfer sonrası 10.gundeyim

Bu arada benim fsh cok iyiydi bir anda fırlamış ama doktor tedaviyi iptal etmedi yumurta gelişti diye ama öyle korktum ki erken menopoza mı gireceğim diye bilmiyorum bu. Yasta böyle bir tehlikemiz var mı inanın. Bazen çocuğu unutuyorum düzenli zamanlarda adet oluyorum iki üç gün bazen gecikiyor ama korkuyorum ya birden adet kesilirse ya daha da fsh yükselirse çok zor çok yaşamayan bilmez ama bu imtihanı yaşayan çok kadın var maalesef
Onlardan biri benim maalesef Yaşım 28 ve fsh değerim 37 çıktı yumurta rezervi de az erken menopoz dendi yumurtalarımı dondurayım düzelir belki diye beklemeli miyim ne yapacağımı şaşırdım

Onlardan biri benim maalesef Yaşım 28 ve fsh değerim 37 çıktı yumurta rezervi de az erken menopoz dendi yumurtalarımı dondurayım düzelir belki diye beklemeli miyim ne yapacağımı şaşırdım
Canım Amh kaç evli misin tüp bebek yapamaz mısın. Ya ben tekrardan ölçtüreceğim çok korkuyorum ama öyle kolay değil menopoz demek her ay düzenli artması lazım sen en son ne zaman ölçtürdün bir kerelik olmaz adet zamanı mı baktırdın ben düşük olanlara adet dışında baktırdım bu yükseğe adet zamanı bilmiyorum çok zor iki olumsuz tüp bebeğim car çocukta olmuyor zamna geçiyor

Canım Amh kaç evli misin tüp bebek yapamaz mısın. Ya ben tekrardan ölçtüreceğim çok korkuyorum ama öyle kolay değil menopoz demek her ay düzenli artması lazım sen en son ne zaman ölçtürdün bir kerelik olmaz adet zamanı mı baktırdın ben düşük olanlara adet dışında baktırdım bu yükseğe adet zamanı bilmiyorum çok zor iki olumsuz tüp bebeğim car çocukta olmuyor zamna geçiyor
Bekarım sorun da bu işte evlilik planım olsa dondurmam çocuk yapmaya çalışırım biran önce amh 0.23 yumurta rezervi de azalıyor adet döneminin 3. Günü yaptırdım en doğru sonucu 3. Gün gösteriyormuş siz kaç yaşındasınız fsh mı yüksek cikiyor sorun ne inşallah çabalarınız boşa çıkarmaz Rabbım size de nasip eder bu duyguyu

X