- 11 Ağustos 2020
- 40
- 19
- 30
Amin inşallah canım. Değerimi bilmiyorum. Fakat benim herşeyim normal olduğu için çok düşük doz vermişti doktor. Hatta 20 üstü olursa iptal ediyorum çok yumurta istemiyorum demişti. 8 yumurta göründü normalde daha çok yumurtam olurken ilaçlardan dolayı az oldu. 3 tanesi de büyümemiş şaşırdı doktorda ama olsun ben az istiyordum zaten dedi tam bizim tedavi sırasında doktorum tatillere falan çıktı hep başka başka doktorlar ilgilendi gidip soramadım madem neden düşük doz verdin falan diye, ben bu kadar az yumurta olduğuna üzülmüştüm ama çok şükür bebeğim benimle. Tek yumurta yetiyor rabbim inşallah sizinde biran önce doldursunAmh değeriniz kaçtı acaba Inşallah sağlıcakla kucağınıza almakta nasip olur benimde 2 yumurtam var havuz yapılacaktı kendi kendime heves etmiştim bu ay 2 si toplanırsa belki biri olgun çıkar embriyo olur diye diğer ay da yine belki öyle olur diye. Şansım çok çok düşük biliyorum ve bi problem daha var 2 ay evvel 2 yumurta ile başladık yumurtlaar büyümedi denilip tedavim iptal edildi ardından 20 gün sonra filan yumurtalar büyüyüp kendi kendin kist olmuşlardı geçen ay kist operasyonu oldum bu ay yine 2 yumurta ve yine gelismedi ignelerle denilip iptal edildi tedavi çok korkuyorum yine kist olacaklar diye. Benim neden boyle oluyor hiç bilmiyorum hiç toplamaya gidemedim henüz çok üzülüyorum. Böyle az yumurta ile hamile kalanları gördükçe coj mutlu oluyirum umut oluyor bana da