Tüp bebek yaptırdığımda 26 yaşındaydım 22 yumurtam toplandıKızlar Opu da kaç yumurta toplandı kaç yaşınızdasınız? hadi konuşalım
MashAllah , peki sonuçTüp bebek yaptırdığımda 26 yaşındaydım 22 yumurtam toplandı
peki bebek varmı şu an ?2 sene once tedavi olmustum 8 yumurta toplanmisti
InshAllah güzel olur ,Benim Opu da perşembe günü, 32 yaşındayım. Bakalım ne olur, heyecanlıyım :)
bu sefer güzel olur yemene dıkkat etdınmı?Merhaba 34 yaşındayım Ağustos ayında ilk opu oldu 4 yumurta toplandı ama embriyo oluşmadı tekrar tedaviye başladık yarın kontrol var cumartesi 2. opu olacak bakalım
Ne yapdın pekı?Ben 34 yasindayim son opumda iki saglikli yumurtam toplandi amh 0.4
Evet bi kizim oldu darisi isteyen herkese umarimMashAllah , peki sonuç
peki bebek varmı şu an ?
Amın canım , sağlıklı büyütEvet bi kizim oldu darisi isteyen herkese umarim
iyi düşün iyi olsun , Allah büyükdür bende bu 2 cı toplama geçen senede yapmışdım ama umudumu kayb etmedımBenim 7 toplandı. 6si olgundu ama ikisi dollendi. Onlarında gelişimi yavasmis. Büyük ihtimalle yarın arayip gelişimlerinin durdugunu soyleyecekler.
İlkinde olmadım bende geçen sene olmuşdu yumurta toplama 35 de , şimdi 36 dün oldum yıneÖncekinde 27 toplandi
bu sene yapilanda 12 toplandi.
34 ve 37 yaşındaydım
21 ay önce falan opu da 28 yumurtam toplanmıstı yaşım 28 diKızlar Opu da kaç yumurta toplandı kaç yaşınızdasınız? hadi konuşalım
yapmışdım
Evet oğlum var 1.5 yaşındaMashAllah , peki sonuç
peki bebek varmı şu an ?
InshAllah güzel olur ,
bu sefer güzel olur yemene dıkkat etdınmı?