Kızlar Opu da kaç yumurta toplandı hadi konuşalım

Merhaba 34 yaşındayım Ağustos ayında ilk opu oldu 4 yumurta toplandı ama embriyo oluşmadı tekrar tedaviye başladık yarın kontrol var cumartesi 2. opu olacak bakalım

Bende 36 yaşımdayım , dün 13 toplandı bugun aradılar 12 si döllenmiş bakalım 5 cı gune kaç tanesi gidiyor

Benim 7 toplandı. 6si olgundu ama ikisi dollendi. Onlarında gelişimi yavasmis. Büyük ihtimalle yarın arayip gelişimlerinin durdugunu soyleyecekler.

Evet bi kizim oldu darisi isteyen herkese umarim
Amın canım , sağlıklı büyüt
Benim 7 toplandı. 6si olgundu ama ikisi dollendi. Onlarında gelişimi yavasmis. Büyük ihtimalle yarın arayip gelişimlerinin durdugunu soyleyecekler.
iyi düşün iyi olsun , Allah büyükdür bende bu 2 cı toplama geçen senede yapmışdım ama umudumu kayb etmedım
Öncekinde 27 toplandi
bu sene yapilanda 12 toplandi.
34 ve 37 yaşındaydım
İlkinde olmadım bende geçen sene olmuşdu yumurta toplama 35 de , şimdi 36 dün oldum yıne

28 yaşındayım, 25 tane toplandı 19 u dollendi, 13 tanesi 3. Güne gidip donduruldu . Neden 5. Günü beklemediklerini bilmiyorum ,sağlıklı embriyolar denildi yalnizcs

Benim üçüncü. İlk ikisi üniversite Hastanesi'nde oldu. Döllenme bile olmadi. Bunda da ikisi dollendi ama yavaş. Embriyolog da zaten pek umutlu konuşmadı. Olumsuz duruma hazırladım kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…