- 23 Nisan 2024
- 58
- -1
- 20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,kardeşimin doğumu çok sıcaklara denk gelmişti ve doktoru su vermemezi önerdi. Eğer suya rağmen geçmiyorsa incelenip gerekirse sünnet edilecekti. Su vermeye başladıktan sonra geçti bir şey kalmadı.siz de birkaç gün göxlemleyin,geçmezse başka sebepler araştırılırkardeşim daha 10 günlükken su vermiştik hava çok sıcak olduğu içinEki Görüntüle 3468864 kızlar oğlumun her bezini açmamds böyle pembe kan gibi bir şey geliyor Dr biri bir şeye alerjisi var ek gıdaya başladığınız için dedi başka bir Dr ise susuzluktan dedi bir diğer Dr ise kum var dedi şimdi anlamıyorum oğlum daha beş buçuk aylık yeni yeni şu veriyorum ama sürekli değil gece gün bittiği zaman genelde günde sadece bir defa altı yedi çay kaşığı veriyorum acaba susuzluktan mı diyecem ama Dr altı Aydan önce şu verme diyor demesine rağmen şu veriyorum az bisy acaba neden böyle bir şey oluyor başınıza geldi mi ya da yakınınızın bir bilginiz var mı beslenmeden mi sudan mi yoksa başka bir şey mi Dr git derseniz üç farklı Dr gittim hepsi bir şey konusyo çocukta kan yok zorla kan alıyorlar
Yani bilmiyorum yine sen bilirsin tabii ama 3 ayliktan sonra duzenli biberondan su verebilirsin canim, 6 7 cay kasigi baya az geldi banaEki Görüntüle 3468864 kızlar oğlumun her bezini açmamds böyle pembe kan gibi bir şey geliyor Dr biri bir şeye alerjisi var ek gıdaya başladığınız için dedi başka bir Dr ise susuzluktan dedi bir diğer Dr ise kum var dedi şimdi anlamıyorum oğlum daha beş buçuk aylık yeni yeni şu veriyorum ama sürekli değil gece gün bittiği zaman genelde günde sadece bir defa altı yedi çay kaşığı veriyorum acaba susuzluktan mı diyecem ama Dr altı Aydan önce şu verme diyor demesine rağmen şu veriyorum az bisy acaba neden böyle bir şey oluyor başınıza geldi mi ya da yakınınızın bir bilginiz var mı beslenmeden mi sudan mi yoksa başka bir şey mi Dr git derseniz üç farklı Dr gittim hepsi bir şey konusyo çocukta kan yok zorla kan alıyorlar