kızlar benim umudum artık yokki umutlarımı yitiriyorum bu forumda kızlar bitek döner dio.. ya istemiyorum arama bni sorma diyen adam geri gelir mi ya( ya sevgisi bittiyse 3 buçuk yıl çıktım ya bittyse aşk bittiyse napcam ben o zmn ( yaa kızlar inanaın aklım almıyor bugn 7 hafta oldu ve hala msj atmıyor en son 4 hafta önce görüştk istemiyorum msj atma bni bunaltıosun die bıraktım hala bunaltıosun dedi bnce o dönmycek içime hep dönecek gibi doğuyodu ama dönmycekkk sonsuza kadar kaybettim onu ben kalbimde kocaman bi boşluk oldu şimdi...
bazı şeyleri kabul etmeniz gerekiyor. insanlar kaç
yıllık kocasından, ayrılıyor..
aşk bittiyse yapacak bir şeyiniz yok elbette... unutmak zorundasınız..umut güzel ,ama ,sizi ,,olmayınca daha büyük yıkımlara sürükleyebilir...
ben aşkınn bitim btmedğinden emin değilm.. bni saçma sebepten bıraktı ve bana bide üstüne unut bni diyor bnde üstüne gittim iice kaçtı bnden ççok seviyorum unutacağımada hiç sanmıyorum:1no2:
bazı şeyleri kabul etmeniz gerekiyor. insanlar kaç
yıllık kocasından, ayrılıyor..
aşk bittiyse yapacak bir şeyiniz yok elbette... unutmak zorundasınız..umut güzel ,ama ,sizi ,,olmayınca daha büyük yıkımlara sürükleyebilir...
Sizi istemediğini açık açık söylemiş? Bu saatten sonra dönse bile bence hiç bi şey eskisi gibi olmaz, birde sizi istemeyen biri hele hakaret filan nasıl oluyor da hala devam etmek istiyorsunuz? Tabi şahsi fikrim ama bence beni istemeyeni ben hiiiiiiiiiç istemem..ya nrden başlasam bilmiyorum ama 3 buçuk yıllk ilişkim bitti senağlama vede anlamadğım bi sebep uğruna herşey çok iiydi birden sevgilim bana soğuk davranmaya başladı msjlarıma soğuk yantlar verdi.senağlama ara verelim dedim kabul etti. aradan 3 gün geçti bitti dedi bana yüzyüze konuşmak için yanına gittim. bıktım tawırlarından triplerinden dedi.. ısrar ettim barıştı bnmle.. yanına gittğimde ilk önce gel falan dedi snra gelme gelirsen yüzünü görürüm fikrim değişir dedi ben ama inatla yanına gittim..snra planlar yaptık 14 şubatla ilgili bi baktım 13 şubatta ayrıldk:çok üzgünüm: offf snra msnden falan sildi bni sebep ise unutmamı istiyormuş üzülmemei görmek istemiyormuş.. 3 4 hafta geçti aradan geçmiştir siniri dedim yine mesafeli davrandı bana buluşalım die üstüne gittğimde bana demedğini bırakmadı onursuz gurursuz karaktersiz neler neler :çok üzgünüm: ben ona hiç bi cwp vermedim. saygımı bozmadım telefonla aradığımda konuşmak istemiyorum seninle msj falan atma dedi ve o gün bugün hiç arayıp sormuyorum.. kızlar biz ciddi düşünüoduk aileler falan biliyordu.. herşey o kadar güzel giderken 1 gün içinde insan nasıl değişir.. nasıl eskisi kadar sevemez bni önceden mi karar verdin ayrılmaya hayır dio başka birimi war diyorum hayır dio sebep ne diyorum sıkıldım bunalttın beni diyor.. kızlar napcam ben yaa dönsün istiyorum bi yandanda çok kızgınm insan eşim dediği bi kıza nasıl böle davranabilir.. hiç arayıp sormuyor unuttumu bni ne olcak bu halim bnm ya senağlama
biz de bir buçuk yıldır çıkıyoruz. bu arada mayısta 20 olcam ben de. bana hep annesiyle babasının da bizim gibi 18 yaşnda çıktıklarını söyler. biz de onlar gibi olucaz der. ama kasımda bi tartışmada ayrıldk. telefonları kapattık birbirimizin suratına. çünkü o izmitte ve ben muğlada üni okuyorum. bu durum ilişkimizi biraz yıpratıyo. sonra msnde nicklerle birbirimize msjlar verdik ama inat yaptık aramadım sormadık. bi ay olmadan izmite gitttim. her zamanki gibi ailemi görmeye. ne yalan söyliim içmde onu da görme ümidi vardı tabi. dönüş biletimi aldm ve servise binmek içn otobüs şirketine geçip oturdum. bi baktm tam karşıda bana bakıo. gece karanlığı ve o soğukta inanır mısın beni tam 2 saat bekledi. servis çok gecikmişti. göz göze geldk. görmemezlkten gelmeye çalştm. servis geldi bastım gittim muğlaya. konuşmamaya devam ettik 10 gün sonra doğum günü vardı. kutladım msjla ve bana mutlu olmadığını ima etti. daha doğrusu zarf attı msjlar uzasın diye. yazmadm tekrar. yılbaşnda msjlaştk birbirimize hiç olmadığımz kadar açık davrandk bu kez. bu denemeler de başarısızdı. 5 ay ayrılıktan sonra 26 martta barıştık. şimdi çok iyiyiz. o onla ilgilenen kızlara hiç yüz vermedi. çevresnde çok popüler bi insandır. aksine seni seviyorum egemen diye ona açılan kızlara, ben hala esra diye birini seviyorum diye açıkyüreklilikle cvplar vermiş hep. keza ben de.
aşkınız büyükse geri dönecektir elbet. ama bence bu yaptığını ödettir önce. eğer uzun soluklu bi şey düşünüyosanz elbette kavgalar, ayrılmalar barışmalar olacaktır. ama çocukça sebeplerden olunca komik oluyo. ve şunu dicem: terkedilme korkusu olmalı her zaman. her ayrılmak isteyip geri dönmek istediğini söylediğinde kollarını açıp onu bekleyecek bi kız olduğunun rahatlığına varmamalı
sana tavsiyem budur akradaşım. kendimden örnek verdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?