kızlar ne olursunuz yardım edin bana çok kötüyüm :(((

bazı şeyleri kabul etmeniz gerekiyor. insanlar kaç
yıllık kocasından, ayrılıyor..
aşk bittiyse yapacak bir şeyiniz yok elbette... unutmak zorundasınız..umut güzel ,ama ,sizi ,,olmayınca daha büyük yıkımlara sürükleyebilir...

umarım en kısa zamanda unuturusun biliyorum zor ama hayat devam edıor biliyorum zor olucak ama arama bence

ben aşkınn bitim btmedğinden emin değilm.. bni saçma sebepten bıraktı ve bana bide üstüne unut bni diyor bnde üstüne gittim iice kaçtı bnden ççok seviyorum unutacağımada hiç sanmıyorum:1no2:

ben aşkınn bitim btmedğinden emin değilm.. bni saçma sebepten bıraktı ve bana bide üstüne unut bni diyor bnde üstüne gittim iice kaçtı bnden ççok seviyorum unutacağımada hiç sanmıyorum:1no2:

ama onda bitmiş gibi görülüyor.... 7 haftadır aramadığına göre.....seni istemeyenin ,,beni unut diyenin, ne üstüne düşüyorsun ki... yazık ,değmez bu kadar kendini mahvetmene...

hayatım sen bence başka şeylerle uğraşmalısın örneğin bir kitap okuyabilirsin beklemekle olmaz cnm hayatını ona endekslememelisin o şuan kayif yapıordur sense ???
değiyormu bu kadar üzülmene beni biliyorsun bende sebepzis yere ayrıldım sewgilimden bende senin gibiyim bende terkedildim ama kalbime gömdüm o zaten senin değerini anlayınca sana dönecektir ama onu beklemekle hayat geçmezki kuzum güçlü olmalısın unutma terkedilen değil terkeden daha çok yara alır

üstüne gitmemeliydin umursamamalıydın belki bakarsın geri döner umudunu yitirme ama hep onu bekleyip,kendini yıpratıp durma yeni şeyler yap we yeni birisini bulmaya çalış yok diosanda umudunu kaybetme we hayatına dewam et sadece onu bekleyip durma oda hisseder bigün sensiz olmayacanı

inş kzlar hayatımı ona endekslemedim ama dönmesini bütün kalbimle istiyorum hemde çok hergün dua edyorum bakcaz artık allahm bni sınıyor galiba sabretmesini öğretio bi kere döndü geldi 2. nie olmasın

bazı şeyleri kabul etmeniz gerekiyor. insanlar kaç
yıllık kocasından, ayrılıyor..
aşk bittiyse yapacak bir şeyiniz yok elbette... unutmak zorundasınız..umut güzel ,ama ,sizi ,,olmayınca daha büyük yıkımlara sürükleyebilir...

aynen katılıyorum..sengözlerimebaksanab
bence biraz daha gururlu davranın.saplantı haline getirmişsiniz sanırsam..
geri dönse söylediklerini nasıl unutabileceksiniz? kendinizi bu kadar ezdirmeyin.nasıl böyle saçma şeyler yaşatıyorsunuz kendinize...

saplantı haline getirmedim bn hayatımada gayet ii devam ediyorum ama ortada bişey yokken 3 buçuk yıllk ilşkim biter ise böle tepki vermem gayet normal..

cnm bırak boşver erkekler böle ne zaman sıkılırsa bırakılar. sebebi belli sıkıldım bunalttın beni demiş. dönmez bence bir daha geri yada döner ama sen arama bunaltma o zaman ayrılmakta ii etmişim ömrümün sonuna kadar bunaltıcakmış beni der. bırak kendi haline rahatlasın azıcık bakmışsın o aramış seni...

canım senı anlıyorum bulumdugun durumuda bırden hersey guzelken ne oldu kı 3 bucuk yıllık ılıskı bıttı kızlar kolay degıl o yıllarda ınsan kendınden neler verıyorlar hayatlarını yıllarca bırıne sınırsız acıyorlar geelcek planları hep cıft kısılık yapılıyor ve bırgun kalkıyorsun tek kısının bu ıcınde bulundugun durum hemen gecmez bır kere basta ınsan kabullenemez sebep arar durur ama canım senınn 7 hafta olmus baya olmus yanı bu saatten sonra gerı donmesı ne ıfade ederkı bu adam sensız hıc acı cekmeden 7 hafta yasayabılıyor (acı cekseydı dayanamaz arardı) belkı bunu bılmek senın acını acıtıyor ama artık hayatında onu katmadan ılerlemeye calıs bırazda ılıskınızın olumsuz taraflarını dusun boylece belkı en dogru kararın bu oldugu anlarsın bu bır tavsıye ılıskın olumlu olumsuzmu bılemem cunku neysecık hersey gonlunce olsun

kızlar bu bahsettiğimz adam 5 ay aramadı sormadı geldi yine ya bn bilmiyrum arayıp sormuyorum onu oda aramıo biraz kafa dinleyeme ayırdım oda dinlesin bn döncek die beklemiyorum herşeyin hayrlısı.. hayrlı ise dönsün

ay kuzum ya başka biri var bak demedi deme ben bilirim bu halleri tabi sana sölemes ama bu başka biride sen onu bunalttığın için oluşmuş ztn

yok be pelincim başka biri yok sordum arkadaşlarına kimse anlamıyor zaten onu bn aramadım die hemen bni facebooka eklemiş.. illah aklına gelmem için sürüdrmek lazmmış bunu anladım

Sizi istemediğini açık açık söylemiş? Bu saatten sonra dönse bile bence hiç bi şey eskisi gibi olmaz, birde sizi istemeyen biri hele hakaret filan nasıl oluyor da hala devam etmek istiyorsunuz? Tabi şahsi fikrim ama bence beni istemeyeni ben hiiiiiiiiiç istemem..

haklısınız ne dersenz diyin ama sevgi bu işte bide cnm bnm bilşe bilmedğim olaylar gelisms bunu burda konusmam yanlıs olur onun hiç bi günahı yok bizim ayrılmamazdı.. nyse seviyorum bn onu ve hep sevicem waktim war yaşım genç beklerim onu çnkü bi insan 1 defa tutkulu bi ask yasar bnde onunla yasadım nysee bekleyelim hayrlısı :))

bence bu bi birikim sonucu olmuş. yani önceden karar vermemiş ayrılmaya ama bi şeyler onu bu kararı almaya sevketmiş. ben bunu anladm. yani patlama noktası olmuş sanırsam. ama aranızdaki ilişkiyi bilemediğimden tabi ki yorum yapamam. ama erkek arkadaşım bana böyle dese hangi konularda onu bıktırdığımı öğrenirdim ve haklılık payı varsa saygı duyar önüme bakardım. güçlü olmak lazım. erkekler ağlan sızlayan kızları hiç sevmiyorlar.

evet patlama noktası olduğu kesin önceden düsünülmüs bişey hiç deil biraz hava almaya ihtiyacı war gibime geliyor bnm.. biraz sorunlarıda wardı onun ailevi işle ilgili ne bilm hayırlısı olsun şimdide aramıyorum o meraklanmaya başlamış erkek milleti ddiğin gibi hep kaçan değerli oluyor

biz de bir buçuk yıldır çıkıyoruz. bu arada mayısta 20 olcam ben de. bana hep annesiyle babasının da bizim gibi 18 yaşnda çıktıklarını söyler. biz de onlar gibi olucaz der. ama kasımda bi tartışmada ayrıldk. telefonları kapattık birbirimizin suratına. çünkü o izmitte ve ben muğlada üni okuyorum. bu durum ilişkimizi biraz yıpratıyo. sonra msnde nicklerle birbirimize msjlar verdik ama inat yaptık aramadım sormadık. bi ay olmadan izmite gitttim. her zamanki gibi ailemi görmeye. ne yalan söyliim içmde onu da görme ümidi vardı tabi. dönüş biletimi aldm ve servise binmek içn otobüs şirketine geçip oturdum. bi baktm tam karşıda bana bakıo. gece karanlığı ve o soğukta inanır mısın beni tam 2 saat bekledi. servis çok gecikmişti. göz göze geldk. görmemezlkten gelmeye çalştm. servis geldi bastım gittim muğlaya. konuşmamaya devam ettik 10 gün sonra doğum günü vardı. kutladım msjla ve bana mutlu olmadığını ima etti. daha doğrusu zarf attı msjlar uzasın diye. yazmadm tekrar. yılbaşnda msjlaştk birbirimize hiç olmadığımz kadar açık davrandk bu kez. bu denemeler de başarısızdı. 5 ay ayrılıktan sonra 26 martta barıştık. şimdi çok iyiyiz. o onla ilgilenen kızlara hiç yüz vermedi. çevresnde çok popüler bi insandır. aksine seni seviyorum egemen diye ona açılan kızlara, ben hala esra diye birini seviyorum diye açıkyüreklilikle cvplar vermiş hep. keza ben de.

aşkınız büyükse geri dönecektir elbet. ama bence bu yaptığını ödettir önce. eğer uzun soluklu bi şey düşünüyosanz elbette kavgalar, ayrılmalar barışmalar olacaktır. ama çocukça sebeplerden olunca komik oluyo. ve şunu dicem: terkedilme korkusu olmalı her zaman. her ayrılmak isteyip geri dönmek istediğini söylediğinde kollarını açıp onu bekleyecek bi kız olduğunun rahatlığına varmamalı

sana tavsiyem budur akradaşım. kendimden örnek verdm

aynı şeyleri bnde yaşadım 5 ay ayrı kaldım barıştım her şey çşoşk daha güzel oldu sözlenme tarihimz bile bellydi..ve daha birçok plna ciddi ve uzun soluklu bi ilşkyidi tam 3 buçuk yıl ya daha neler neler o kadar dolu yaşadık ki o yılları ara verelim ddiğimzde boğulduğumz zmnlarda ağlardık telefonlarda ara verirken bile dayanamazdık bu sefer ne olduğunu bildğim içn ona suç bulamıyorum çnkü biz 3. şahısların etkisi yüzünden ayrılmışız bu bir kız deil bizi ayıran ama aklıma geldkçe snrlerim boşalıo nyse onu aramadğım için 6 haftadr şimdi o bana zarflar facebooka eklemeler falan arayıp sormuyorum ya içini bi korku bastı bilmiyorum çok seviyorum onu onda bni çok sevio ama nazara geldikkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…