• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ne olursunuz yardım edin bana çok kötüyüm :(((

başka biri inanın yok kızlar araştrmamı yaptım kimse yok çocuk işine gidio snra evine gelio ole yani sklma olasılığı çok yüksek nefes alıo işte ama ne bilm insan sebdği birinden nie uzaklaşssın ki.. nyse ben sabrediyorum bekliyorum arayıp sormuycam aradım hata yaptım öncelerde istiyorum artık o gelsin ki bilmiuyorum gelir mi ??

ne demek cnm ya neden özür diliyorsun birbirimzn derdini paylaşmak için burdayız hepimiz öncelikle şunu belirteyim erkekler gördüm ki sıkıntıya boğmaya gelmiyor..ben bunu erkek arkadaşımda gördüm her ne kadar onu boğmasamda boğmuş görünüyorum ama nyse üstüne gitme onun sende yeni bi hayata adım at 29 yaşındasın ve yaş olarak hayat tecrübesi olarak bnden büyüksün daha dik durman lazm senn bnm gibi olman lazm hatta daha bi umursamaz olman lazm. sen onu dünyan yapmışsın ama o seni yapmış mı ki bıraktı seni?? yada bnm erkek arkadaşım ayrılma için sebebi yok saçma bahaneler sundu kendi övmek istemem ama bn mükemmel bi kızdım asla hatalarım yoktu eğer ona trip yada tawr yaptysam kendimce bi sebebim wardr asla boşuna onu üzmem yada kırmam oda bunu farkında olmadıığı için hayatımndan gitti..ama ben eminim ben onu aramadğım sürece o bana döner erkek milleti tam unuttuğun zmn gelip hayatını zindan ederler. hikayemi okumussundr 0 hata warken çek git evlenme hayalleri kuruyorsun bi gün öncesinde ertesi sabah bn skldım bunaldım boşwer ne sen üzül ne ben üzüleyim seviosa gelir ki sevio o zmnda onlara ole bi ders verelim ki bi daha ole canı istedkçe çekip gitmesinler üzülme tmm mı hayatta tek onlar yok dünya onlarsızda döner ama seviyoruz hala onları o ayrı :))

canım başkası yok diyosan sakın arama.
kaybol ortalıktan o seni arar inan.
bide boyle mağdur rolunu iyi yap.
sen beni terk ettin bende razı oldum napayım tarzında takıl.
umarm barışırsınız. ki bence sen kendini geri cekersen barışırsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
kaçan kovalanır kaçan balık büyük olur die sözler vardır çok doğrdur kaç canım yani onu arama sorma msj atma seni merak etmesini sağla senin dediğin gibi erkekler acıyı biraz geç anlıyor sen üstüne gittikçe kendini bişi sanıp bu kız nasıl olsa bana dönecek keyfini süreyim diyor ama sen onu umursamadığında kafasına dank ediyo peşinde köpek oluyo yaşayan bilenler vardır bunu inş hayırlısıyla barışırsınız canım

off kızlarr 1 ay oldu hiç bişey yok ama bn eminm msj atsa atar geçen 3 hafta önce attım hiç barışma taraftarı değildi barışmıycaz çıkmıycaz diyordu bana kesin yargılardaydı.. hiç umudum yok bnm ama billdğiniz gibi hatamda yok :( noluyo bu erkeklere hepsi bırakıo bizi

Seven insan "sevmiyorum, eskisi gibi değil" demez, diyemez...Bunalsa bile demez.İnsanda kaybetme korkusu olur....Döndüğünde bulamama korkusu olur...6. hissime dayanarak, onun yolunu artık çizmiş olduğunu düşünüyorum...Umarım yanılırım ve sen daha çok üzülmezsin..

bencede arama hayatına devam et..bak nasıl panikliyor.şuan sen üstüne düştükçe kendini bulunmaz hint kumaşı sanmaya devam edecek..ayrıca benim fikrimi soracak olursan sana bitti diyobiliyosa korkusuzca demekki seni kaybetmekten korkmuyo demekki o kadar da sevmiyor..bence sen kararlı ol bitir.geri dönsede kabul etme..

aynı şeyi bana 2 sene öncede yaptı kızlar bitti diyor asla dönmycem sana diyor 4 ay ayrı kalıyoruz ama yine geliyor yapamadım diyor seni sevmiyorum dedi bana msjda yanına gittğimde sevgin mi azaldı diyorum hayır diyor yani kızlar ne yaptığını olda bilmiyor ki?? yanınmdayken bi başka msjda bi başka yüzyüze gelmeeye korkuyo..bana bitti dio çnkü biliyorki ben yine peşinden koşucam kaybetme korkusu yok bilioki onu seviyorum ve dönsede kabul edicem onu felsefesi bu açıkca kızlar erkekler bi kzıı bırakırken o kızın sevgisnden emnse böle rahat konuşabilir.. ve eğer gerçekten bitirse bnm attğım hiç bi msja cwp vermez bn hiç bi eski sevgilm bana attğı msjlara cwp vermm çnkü bnm için bitmiştr.. onu tanıyanlar kafası karışık diolar bilmiyorum kızlar ne yapıcaM:S

aynı şeyi bana 2 sene öncede yaptı kızlar bitti diyor asla dönmycem sana diyor 4 ay ayrı kalıyoruz ama yine geliyor yapamadım diyor seni sevmiyorum dedi bana msjda yanına gittğimde sevgin mi azaldı diyorum hayır diyor yani kızlar ne yaptığını olda bilmiyor ki?? yanınmdayken bi başka msjda bi başka yüzyüze gelmeeye korkuyo..bana bitti dio çnkü biliyorki ben yine peşinden koşucam kaybetme korkusu yok bilioki onu seviyorum ve dönsede kabul edicem onu felsefesi bu açıkca kızlar erkekler bi kzıı bırakırken o kızın sevgisnden emnse böle rahat konuşabilir.. ve eğer gerçekten bitirse bnm attğım hiç bi msja cwp vermez bn hiç bi eski sevgilm bana attğı msjlara cwp vermm çnkü bnm için bitmiştr.. onu tanıyanlar kafası karışık diolar bilmiyorum kızlar ne yapıcaM:S

E güzelim dönse de bundan sonra nasıl güveneceksin ona? Sen ona güveneceksin, tam herşey güllük gülistanlıkken yine aynı şeyi yapacak...Yine üzülen sen olacaksın.Her döndüğünde kabul edeceğini anlamış, kafasına göre rahat davranıyor..Nasıl olsa beni seviyor, bekliyor diyor..Gelirse de barışcaksan, az süründür bari hemen kabul etme, şu kaybetme korkusunu yeniden edindir bence.

ole yapıcam hayatm..anlamdğım sebepten ilşkim bitti bu sfer inan dönsede çok kararlıyım süründrcem.. şuan inan cnm üzüntü yok içimde onsuz hayatım devam ediyor ama saçma sapan sebepten ilşkmn bitmesi bni üzdü ama eminm ben her giden gelio oda gelcek geldğinde ii bi süründrmeyi hakediyor :)

ya kızlar bn unutulma korkusu yaşıyorum acayip şekilde ya unuttysa benı :( kusura bakmayın sizinde başınızı ağrıtıyorum ama ya unuttuysa beni hiç arayıp sormuyor bende aramıyorum gerçi birbirmzden haberdar olacağımz ortak arkadaşlarımızda yok off ya dönmezse ya gerçekten bittiyse herşey kafasında ama çok aşık biri nasıl bitirsin ayrıldğımz gün evine gitmiştim ikmzn fotorafları hala odasındaydı..sil at resmleri dedim hayır atamam bana değer verdin sen falan dedi ne bilim aradğımda 3 4 hafta önce konuşmak istemiyorum arama bni bilmem ne neler demişti bana unutmanı istiyorum üzülüüp ağlamanı istemiyorum sen üüzlme die ben çıkıyorum hayatından dio.. nie çıkıo ki hayatımdan kızlar kafayı yyicem nolur bana yardm edn belirsizlk öldürcek beni:1no2:

canım hep böyle oluyo zaten.
sen üzülme diye cıkıyorum falan diyolar.
e sen değer vermişsin fotoğraflarınıza o vermemiş mi?
bence aramazsan arar.
haber almasın senden.

hayatım işte o değer vermiş ki odasında hala resmlerim raflarda duruyordu hala resmlerimiz aramıycam zaten princess ama korkuyorum unutulmaktan :((

Canım 3.5 çıkmışsınız öle kolay unutamazki... Kafası karışık seninkinin gerçekten ama konuşmalarından bana sanki geri gelicekmiş gibi geldi. Sen affedermisin bilmiyorum ama en azından pişman olduğunu bilmek bile çok iyi gelir insana :) ahh inş en kısa zamanda gelir yalvarır beni affet diye :1hug:

cnm ole kesin konuşuoki istemiyorum konuşmak bilmem ne barışmıycam inan şoklardayım 1 aydr üstüne düştükçe kaçıo oda bana gelme bu ara üstüme nolur falan diodu.. rahat bırak bi bni diyordu arıyordum telefonda gayet ii ama msjlarda ne gelirse sölüyor :)) ben başta hata yaptım arayıp şimdi aramıyorum bakalım forumdaki tüm kızlar arama diyor bide onları dinliyim faydasını görürüm inş güselim :)

Canım bencede kesinlikle arama merak etsin seni :) biraz gecte olsa anlar hatasını anlıyacağı varsa! bu şekilde harbiden ters teper geliceği varsada gelmez :) tuhaf yaratıklar bunlar ama seviyoruz niyeyse herşeye rağmen. Ya bide şeyi hiç anlamam bizi okadar üzüyolar kırıyorlar neden acaba hala sevmekte ısrar ederizki kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3hakediyorz biz ağlayalım üzülelim perişan olalım snra ben geldim diyince öncden diyoruz süründrcez onları geldklerinde isee aa hoşgeldin aşkım nerelerdesin özledim seni diyip yelkenleri suya indiriyoruz hakediyoruz tuğbacım.. değer veriyoruz tawan oluyorlar.. bizi süründrüyorlar b,zde onların peşindeyiz kaçıyorlar kowalıyoruz.. şimdi hiç kowalayamam yoruldum çnkü biraz o kowalasın tabi kowalarsa

Evet canım kesinlikle çok değer veriyoruz egoları zirve yapıyor. Fazla şımartmamak lazım bide "vazgeçilmez değilsini" onlara inandırmak gerekiyor. kaydirigubbakcemile5 Canım benim umarım en kısa zamanda hisseder eksikliğinide yalvarır affet diye...

o günlerle avutuyorum ya kendimi intikamım acı olcak çnkü hiç yoktan bıraktı bni skldım die bakalım günler neyi gösterio sabretmek lazm allah tüm bu forumdaki kız arkadaşlarımn sevdklerine bağışlasın hepsi kapılarımzda köpek olsunlar dönün bize die yalwarsınlar inşş :)) gerçi büütn hepsi ahımızı aldılar allah kapımızı getirio ole yada böle bi gün gelicekler o zmn göstercez onlara :))

Back