yani sonuçta giden geri geliyor hemde çok pişmn bi şekilde çnkü biz kızların hiç bi hatası olmuyor.. oda geri gelecek ole yada böle elbet bi gün aklına geleceğiz görüşmk isteyecek vs vs bu hep oluyor asla dönmem diyen adamlar bile geri gelioaa ayrıca küçük böcüküm :)) bitti kelimesini o hep kullanrdı sinrlendğinde bile 1 2 gnlk ayrılklarımzda bile hep bitti tmm bu sefer derdi ama bitiremzdi..geri dönerdi yine ole olcak hiç kimse bnim onu sevdğim gibi sevemez kimse onun nazını bnm gibi çekemezz o yüzden bn sabrediyorum ama aynı zmnda hayatımada devam ediyorum.. kasmıyorum üzülmüyorum eminm geri geldğinde onu çok farklı biri olaarak karşılıyacağım ve bni bıraktğına bin pişman edeceğim
gerçekten, bu ayrılmaya yakınlık niye, her kavgada tamam bitti, ertesi gün yok bitmedi
aklım almıyo insan en son düşüneceği şeyi niye ilk düşünür
senin de bıkacağın zaman gelicek, barışsanız da , aynı şeyleri yaşarsan artık sıkılcaksın
bıkacaksın
evlenmek isteyen bir insan zırt pırt ayrılalım derse ona olan güvenin sarsılmazmı
benim çook sarsıldı güvenim, ayrılık çok konuşuldu bizde de.. Ben son kararımda dedimki artık yıprandım, yeter, bir kez daha ayrılırsa, ben dönmem bu sefer yeter.. Dönmedim de..
O bunu gurur olarak algıladı, çocuk gibi gelgit yaşadı, saçmalık işte.. Sevmek yetmiyor, davranışlar, detaylardaki sözler çok önemli..
Senin ayrılığa cesaretin yok şuan bu çok belli, yara alan ilişki kör topal gidiyo ve bir yerde bitiyo..emin ol buna
bunlar bana çok tanıdık geliyor.. senn o yaptıklarını bende yaptım ama sadece onun bana geri dönme süresini uzattı bu başka bi işe yaramadı hikaye olduğu gibi aynı ama bana öyle onursz gurrsuz fln demedi hiç birşey ypma emin ol dönecek pişman olacak nefes alsın biraz görüsn etrfta ne var ne yok sendn başkasıyla olamaz artk kolay kolay onu takmıomş gibi davran paçaları tutuşacak emin ol
ve geldiğinde asla hemen affetme tavrını koy sana o dediklerini düşün her zaman kolay lokma olmadığını göster bi daha da aynı salaklığı yapmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?