• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ne olursunuz yardım edin bana çok kötüyüm :(((

irade :) o bende yok ama tutuyorum kendimi aramıycam ama unutulmak istemiyorum gözden uzak olan gönüldende uzak olmaz mı?? gerçi erkekler biraz geç anlıyorlar acıyı ama ya herşey için çok geç olursa offf

erkeklere yuvarlak konuşmamak lazım böyle durumlarda. Çünkü senin ne kadar üzüldüğünü anlayamıyorlar, şuan ne kadar üzgün ve kırgınsın dimi. Ama geri dönmek istediğinde bunu ona hissettirmen lazım, net olmak lazım, çünkü erkekler nasıl olsa bu kız bana dönecek deyip fazla kasmıyorlar, bu yüzden ona hissettirmelisin kırgınlığını ve ayrılmanın yapılacak en son şey olduğunu öğrenmeli..

isterdim böle bişeyin olmasını ama şuan telefon harcinde görüşeceğimz hiç bişey yok ortak arkadaşlarımızı bile sildk.. ama döndüğünde bana yaşattığı acının 10 mislisini yaşatıcam. insan bu kadar tutku ile sevdği birini nasıl bırakır hala aklım almıyor..her gün dua ediyorum allaha dönmesi için çnkü o zmn hesaplaşıcaz intikamım acı olcak

bencede üstune düşme bırak kafasını dınleyecekse dınlesın sen de dönecek dıye bekleme o zaman unutamazsın sen onsuzda mutlu oldugunu ona hıssettır ama onu unut derım hayatına senı gercekten cook seven bırısı mutlaka gırecektır onra sans ver emınım bu gunlerını hatırlamak ıstemeyeceksın ne kadar safmısım dersın

arama hiç, kaybol ortalardan. görsün sensizliği ondan sonra kafasına dank edicektir.

şuanda bni görme ihtimali bile yok yakınz birbirimize semt olarak ama aramıyrm sormuyorum ve ben eminim onu unttuğum bi zmn gelip hayatımı yine mahfedicek bundan çok eminim

kimse kimseyi öyle çabuk unutmaz, sevgi varsa bu mümkün değil.

bence o gelicek dönecek sana, sadece biraz sabır lazım. sen zaten seni aramadığı için unutulmaktan korkuyosun bu çok belli, yaşanmışlıklar varken, karşındaki insan da duyguları olan biri, öyle sudan sebepler ilişkiyi bitiremez...

ozman izin vermeyeceksın kovacaksın onu anlasın bu seferde sana yaptıklarını sen ona yap ama asla donme ona

karalım dönme diyorsunda sonuçta aşk wardı ortada ve cidden büyük bişeydi.. hemen dönmem ama süründürürüm hepsi bu..haklısın esincim unutlmaktan acayip korkuyorum ama bana seni sevmiyorum eskisi gibi değıl diyor o bazı şeyleri tükendi sanıo ama ole deĞıl o sanıo bni yanından bulamayınca uumarm döner bnde ona acı çektirirm

seni olduğun gibi sevdiğinden emin misin?

yoksa değiştiremediği şeyler vardı da bu mu onu bunalttı

oo bır anda sılerken gecmısınızı dusundumu demekkı onun için okadar önemlı degıl gecmısınız üzgunum ama kendını daha fazla kucuk dusurme isterken yınede kendın bılırsın fıkrımı soyledım

ben onun için önmli olmasam geceleri istanbul yollarına düşmezdi bnce her pazartesi derslerinden kalıp istanbula gelirdi bni görmeye ya değerliyim onun için ama bunalma sebebi ne bilmiyorum.. burda değer sevgi hiç bişey önmli değıl önmli olan birden nie çekip gitti nedensiz :(

seni olduğun gibi sevdiğinden emin misin?

yoksa değiştiremediği şeyler vardı da bu mu onu bunalttı

değimemi istedği tek şey trip yapma bana ama haklıyım hiç bi kz boşyere trip atmaz.. onun haricinde bide fazla sıkma bni üstüme gelme yoksa 4/4 lük kızsın diyordu esincim:1closedeyes:

ıssız adam trıbı bence. sorumluluk almaktan evlenmekten bekar hayatının bıtmesınden korkmuştur. aileler işin içine gırınce ve ış cıddıye bındıgınde bazen erkekler korkar.kaçmak bu sorumluluktan kurtulmak ıster. aramak sormakla yanlış davranmısın. bu durumu eşımde bende yaşadım, iş cıddıye bınınce duşunelım dedı. bende pekı dedım. tabı cok agladım gunlerce ama aramadım. o dıyor kı ılk gunler guzeldı ama sonrakı gunler aklım başıma geldı tutuştum. yenı keşke kovalamasaydın kendını kuçultmuşsun. sımdı sana duşen görev ayaga kalkıp ona sen kımsın benım tatlı canımı uzmeye degmezsın profılı çızmek ama ıçerıde aglamak serbest o bılmesın yeter :teselli:

Canim üzüntünü anliyorum.
Ama önce bir sakin olmaya calis.
Bugün bir dergide okudum, erkekler kadinlar gibi ayrilmayi günler önce planlamazlarmis.
Birgün icinde biran ayrilmak isteyebilirlermis.
Bunaldim diyorsa gercekten vardir bunaldigi birsey.
Biraz rahat birak, nefes alsin.
Rahat birakmayip, üstüne gittigin sürece daha cok bunalir, inatlasir, hatta hic istemez.
Bence sana geri dönecektir. Sadece biraz nefes almak istiyor belliki.
Onun icinde kolay degildir eminim, 3.5 yil ne demek, cok uzun süre bir iliski icin.

Senin yerinde olsam üstüne gitmezdim.
Aradan biraz vakit gecip, kafasini toparladiginda, ben napiyorum demeli kendi kendine, ve sana dönmeli.

Ben baska birinin oldugunu düsünmüyorum. Aileside ne zamandir biliyormus, istemeseler coktan istemezlerdi.

Gercekten nefes almaya ihtiyaci var gibi geldi bana.

Rabbim insAllah hakkinizda hayirli olani nasip eder canim.

ıssız adam trıbı bence. sorumluluk almaktan evlenmekten bekar hayatının bıtmesınden korkmuştur. aileler işin içine gırınce ve ış cıddıye bındıgınde bazen erkekler korkar.kaçmak bu sorumluluktan kurtulmak ıster. aramak sormakla yanlış davranmısın. bu durumu eşımde bende yaşadım, iş cıddıye bınınce duşunelım dedı. bende pekı dedım. tabı cok agladım gunlerce ama aramadım. o dıyor kı ılk gunler guzeldı ama sonrakı gunler aklım başıma geldı tutuştum. yenı keşke kovalamasaydın kendını kuçultmuşsun. sımdı sana duşen görev ayaga kalkıp ona sen kımsın benım tatlı canımı uzmeye degmezsın profılı çızmek ama ıçerıde aglamak serbest o bılmesın yeter :teselli:

Ayni durum benim dayimla yengemdede oldu. Dayim ilk kez bir kizi aileye tanistirmisti, ciddiydi yani. 4 yil ciktilar. Yengem bekledi hep dayimi. Dayim sonunda ayrilmak istedi, niye? tabiki evlilikten korktugu icin. Sonra 5 ay ayri kaldilar. Yengemin annesi anlatiyor, yengem hep aglamis, cok zayiflamis ama kesinlikle aramamis dayimi. Annesi ver ben arayayim demis, yengem aratmamis. 5. ayin sonunda dayim aglayarak telefon aciyor ve yengeme dönüyor. Sonra bize mail geldi, biz evleniyoruz diye:)

Bu tarz seyler kadinlardada oluyor, sadece erkeklerde degil. Yani bazende erkek cok istiyor, kiz acabalarla bunaliyor. Karakter meselesi bence.

Burda önemli olan karsi tarafi bunaltmamak. 3-4 aylik bir iliski bitse, gönül eglendirmis derim ama 3.5 yillik bir iliskiye son vermek erkek icinde kolay degildir. Sevmese o kadar süre beraber olmazdi, kesinlikle dayimin gectigi sürecten gectigini düsünüyorum. Birak biraz nefes alsin, gelir geri tipis tipis.. ama ararsan daha fazla bunalir yapma bunu.

Son düzenleme:
sensiblecım cok haklısın. dedıgımız gıbı aramayın sormayın. zaten ılışkıde kadının erkegı çok aramasını da anlamıyorum, terk edıldıkten sonra peşinden koşmasını da. erkek mılletının egoları tavan yaparken, kadının o ulaşılmaz prenses, hassas bebek ımajı yerle bır oluyor. yapmayın kızlar kendınızı agırdan satın.

çok teşekkür ederim kızlar inanın moralimi çok düzeltiniz hihoyyyt bu foruma üye olup ne kadar doğru bi karar verdğimi anlıyorum.. haklısınız uzun soluklu bi ilşki ve bunalması çok normal arayıp sormuyorum zaten anlaması için üstüne düştükçe gerçekten kaçtı ve ağır konuştu bnmle bnde o günden bu yana aramıyorum 1 aydr ayrıyız aslına bakarsan alıştım ama olsun yinede seviyorumm onu Şeniz

ya kızlar peki bni sevmeme olasılığı war mı bana seni sevmiyoruım falan diodu soğtmak şiçşn olabilir mi? yoksa gerçekten sevmiyormu?? yada döner mi? siz bekle sabret diyorsunuz ama ne bilm umudum yok bnm :(

sadece trip atman bir ilişkiyi bu boyuta getirmez ki
bence sıkılmış olabilir baska biri olma olasılıgı üzgünüm ama bana çok yuksek geldi.umarım dediğin gibi buyuk bir ask vardır ortada zaten aşkı o kadar büyükse başkası da olmaz en kısa zamanda da gelir ama iradene sahip ol arama.yanlız bayanlar sunu da anlamıyorum hiç insan sevdigi birinden neden uzakta olmak istesin ki?ben sözlumle kavga ettiğimde değil birkaç gun beklemeyi bir saat bile beklemeden barışıyoruz.demek istediğim o kadar seviyorsa neden ayrılıgı göze alsın bence altında baska sebepler var....

Back