• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ne olursunuz yardım edin bana çok kötüyüm :(((

bizim de kavgalarımızın nedeni hep üçüncü kişiler olur. üçüncü kişileri aranıza sokmayın. akıllandm ben kimseye anlatmıyorum özelimizi. bizi en iyi biz anlarız çünkü

1- Başka biri var.
2- Ailesi istemiyor
3- Bazı arkadaşlarının etkisinde kalıyor
4- Başka biri olmasa bile, bekarlığının tadını çıkarıp, özgür olmak, daldan dala konmak istiyor.

Bunlardan biri bence...
3. kişilerin kimmiş ben de merak ettim. Özel mesaja ne gerek wardı ki :) Biz de bilelim? Ona göre yardımcı olmaya çalışalım??

3 kişileri sölemek istemiyorum forumumuz bu konuda hassas anlarsın blki:))) bu saydıklarının hiç birisi deil ailesi bni acayip sever kızım die çağırır bi başkası yok öğrendm arkadaş etkisinde hiç kalmaz özel hayatmızı baskalarına anlatmayı sevmez kısacası çocuk biraz bunalımda zaten yawas yawas adam oluyor facebooka eklemeye falan baslıo kısacası tükürdğünü yalama gibi bi potansiyel görüyorum ben ondan :)

çok haklısın doğru söylüyorsun cnm ama sebep yok ortada ah bi sebebi bilsem bir dak durmam ama bunalmak ne ya çok koyuyor insana gerçekten döner mi sence ?? bi dönem geçirio dicem ama benmde skldığım zmnlar oldu yeter dediğim ama asla terk etmek aklımdan geçmedi vede bana çok büyük konuşuo dönmiycem sana barıışmıycaz çıkmıycaz bilmem ne geçen ayrıldğımdada aynı şeyi söyledi döndü asla dönmem dedi bide bu sefer dönme gibi bişeye ben bile inanmıyorum ama erkek milşlşeti bu döner dolaşır yine gelir

Geçen ayrıldığında mı? Bu adam zırt pırt snei tekediyor yani ve her seferinde sen onun dönmesinimi bekliyorsun?benneyaptımki

kaydirigubbakcemile3hakediyorz biz ağlayalım üzülelim perişan olalım snra ben geldim diyince öncden diyoruz süründrcez onları geldklerinde isee aa hoşgeldin aşkım nerelerdesin özledim seni diyip yelkenleri suya indiriyoruz hakediyoruz tuğbacım.. değer veriyoruz tawan oluyorlar.. bizi süründrüyorlar b,zde onların peşindeyiz kaçıyorlar kowalıyoruz.. şimdi hiç kowalayamam yoruldum çnkü biraz o kowalasın tabi kowalarsa[/QUOT

Erkekler uğruna çok emek verdikleri kadınları kolay bırakamıyorlar-mış, bak bu sana bir fikir verebilir..

bunu söylemek çok acı ama ........bence gururlu olmalısın... ölsende sürünsende bunu ona belli etme.. ve dönmeye kalkarsa kabul etme...aşkından ölsende kabul etme.. böyle bir kişiden hiç bir gelecek beklenmez.. zırt zırt terkediyorsa başka bişey peşindedir gibime geliyor.aradığını bulamayınca sana dönüyor olmalı..konuya erkek milleti olarak bakarsan üzülen hep sen olursun.... tabi bu bir tavsiye...yine de en iyisini sen bilmelisin.....öpüyorum.

fazla üzerine düşme cnm eğer gerçekten seviyorsa ki 3,5 yıl hiç kısa bir süre değil bizim ilişkimizde 3,5 yıl oldu dönem dönem oluyor böle durumlar ben inanmıyorum ki seni sevmesin ilişkiye gercekten 3 kişiler karışınca olay daha da büyüyor.

zırt pırt bırakmadı kızlar 1 kere ayrıldık biz bu 2. ayrılmamaz ve 3 buçuk yıl çıktık gayet normal bu ayrılıklar ayrıca o başka bişeyin peşinde falan değil savunmuyorumda onu ayrıca :)) üzerine düşmüyorum idealistim kendi halina bıraktım hatasını anlar umarım 3. kişileride sakın başka kızlar yada çewre olarak algılamayın çok çok farklı konular onun bile hatası yok bu durumda nyse bn sabırla bekliyorum yorumlarınız içinde çok teşekkr ederim dikkate alacağım:1hug:

Arkadşım bahane yaa bizimkide böle yaptı bi süre böle olsun mesafeli olsun çok görnce daha çok birbrimize girioruz neden çözm bulmuolar boş bahanelerin sıgınıolar harbiden mesafe girdi insan soguo eskisi gbi olamıosun seven cidden seven insan bunları yapmaz ben buna inanıırum çok sıkmışız bilmem ne diyebilir bunları istemiorum senden su hareketlern sıkıo desin yok düşncem bışversinler bunları

Back