• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ne olursunuz yardım edin bana çok kötüyüm :(((

canım hikayeni şimdi okudum... 3,5 yıllık ilişki 1 aya unutulmaz... daha çok aklına geleceksin sen... ama ayrılmayı o istediği için aklına geldiğinde senin canının yandığı kadar yanmayacak...

ben de şunu öğrendim ki ; bir erkek bitti bende birşeyler diyorsa sen ne yaparsan yap olmaz...bitmiştir ya da kalanlar saklanmıştır içinde bir yerlerde... ha gün gelir çıkarır içindekileri bilemeyiz... ama genelde ilk birkaç ay bu acıyı yaşamak değil onların tercihi... onların özgürlüğe alışmaları bizim onsuzluğa alışmamızdan çooook daha kısa zamanda gerçekleşiyor ... haa özgürlükten tad alıp hayatlarında bir şeyin ; aşkın eksik olduğunu anladıklarını içlerine dönüyorlar...

yaşınız çok ufak... tutkulu bir aşk diyorsun ama karşındaki 21 yaşında bir erkek...
arkasına dönmeden gitmek istiyor şu anda .... bırak gitsin... kendi içine bakmak istediğinde umarım seni bulur...

ama bence şu andan itibaren bitmiş ve dönmeyecekmiş gibi düşün ve yeni yaşamına adım at...
alışmak da zaman alacak çünkü... kolay değil biliyorum ama yapman gereken dönecek diye beklemek değil... dönmeyecek diye yoluna gitmek...
dönerse o zaman düşünürsün... şu gencecik yaşında acı çekmek için direnme...

:(( yazını okuduktan sonra acayip cnm yandı ama..benm yaptığım bişey yokki bnde herkese bunu anlatmaya çalışıyorum hatam yokken gitti ve acayip koyuyor bana.. geçen 2 sene öncede gitti yapamadı geri geldi hep aradım sordum ama onu şimdi bağlantı kuaracğımz hiç bişey yok.. aklına gelme olasılığını düşünemiyorum bile yaa ben napıcam :(( ben istiyorm ki dönsün bende döndüğüne pişman edeyim onu.. süründürreyim ama dönmycek gibi görünüo offf offf:1no2:

bu senrayo bana çok tanıdık geldi :))
aynı olayı ben yaşadım...2 yıldır birlikte olduğum sevgilim beni soğudum diyerek terketti.
tam olarak ayrılma sebebini bugün bile tam olarak bilmiyorum.
o da bnmle ciddi düşünüyodu,evlenmek istiyodu ve benim üzerime titriyodu.
sonra ne olduysa oldu bir anda bitti.
ben de ilk ayrıldığım zamanlar başka kimseyi sevemeyeceğimi düşündüm,zor günler geçirdim.
yaklaşık 6 ay sonra aşkımla tanıştım.ama eskisinden de soğumaya başlamıştım o dönemde.
ve hayatımla tanıştığım ilk günden beri sanki onu yıllardır tanıyomuş gibi hissettim.
o kadar güzel bir duygu belirdi ki kalbimde...hala neler hissettiğimi bugün gibi hatırlıyorum.
onunla tanışmamım 1.ayında eskisi bana döndü hem de çok ciddi bir teklifle evlenmek istiyorum die.
ama inan hiç bir şey eskisi gibi olmuyor.
ben şu an hayatımda onun olmamasından çok menunum,hatta onu hiç tanımış gibi bile hissetmiyorum.
aşkımla tam 1 yıl 1 ay oldu ve ben böyle çok mutluyum.

yani sonuçta giden geri geliyor hemde çok pişmn bi şekilde çnkü biz kızların hiç bi hatası olmuyor.. oda geri gelecek ole yada böle elbet bi gün aklına geleceğiz görüşmk isteyecek vs vs bu hep oluyor asla dönmem diyen adamlar bile geri gelioaa ayrıca küçük böcüküm :)) bitti kelimesini o hep kullanrdı sinrlendğinde bile 1 2 gnlk ayrılklarımzda bile hep bitti tmm bu sefer derdi ama bitiremzdi..geri dönerdi yine ole olcak hiç kimse bnim onu sevdğim gibi sevemez kimse onun nazını bnm gibi çekemezz o yüzden bn sabrediyorum ama aynı zmnda hayatımada devam ediyorum.. kasmıyorum üzülmüyorum eminm geri geldğinde onu çok farklı biri olaarak karşılıyacağım ve bni bıraktğına bin pişman edeceğim

merhaba kızlar, sabır sabır ya sabır..Neden normal gitmiyo niye hep sabretmek hep bize düşüyorki

yani sonuçta giden geri geliyor hemde çok pişmn bi şekilde çnkü biz kızların hiç bi hatası olmuyor.. oda geri gelecek ole yada böle elbet bi gün aklına geleceğiz görüşmk isteyecek vs vs bu hep oluyor asla dönmem diyen adamlar bile geri gelioaa ayrıca küçük böcüküm :)) bitti kelimesini o hep kullanrdı sinrlendğinde bile 1 2 gnlk ayrılklarımzda bile hep bitti tmm bu sefer derdi ama bitiremzdi..geri dönerdi yine ole olcak hiç kimse bnim onu sevdğim gibi sevemez kimse onun nazını bnm gibi çekemezz o yüzden bn sabrediyorum ama aynı zmnda hayatımada devam ediyorum.. kasmıyorum üzülmüyorum eminm geri geldğinde onu çok farklı biri olaarak karşılıyacağım ve bni bıraktğına bin pişman edeceğim

gerçekten, bu ayrılmaya yakınlık niye, her kavgada tamam bitti, ertesi gün yok bitmedi

aklım almıyo insan en son düşüneceği şeyi niye ilk düşünür

esincim çnkü hiç bi zmn biz kızlar bırakmıyoruz da o yüzden hem sabreden hemde üzülen taraf biz oluyoruz sabrediyoruz işte onca laflar onca sözlerden snra sabredip oyunun bizim lehimize olacağı zmnları bekliyoruz işte

gerçekten, bu ayrılmaya yakınlık niye, her kavgada tamam bitti, ertesi gün yok bitmedi

aklım almıyo insan en son düşüneceği şeyi niye ilk düşünür

bırakamıyorlada o yüzden cnm ben kaç kez bitti lafı duydum ama bitiren olmadı şimdi bitti dedi ben arayıp sormuyorum eğer arayıp sorsam yine msj atcak bana neler dedi arama bni evini ararım yoksa bilmem ne neler duydum ben ama saygımı bozmadım çnkü eminim geri gelecek o zmn o lafalrı yedirticem ona sabrediyorum allahımn sevdği kuluysam eğer bana bu sevinci yaşatsın die her gece dua ediyorum

senin de bıkacağın zaman gelicek, barışsanız da , aynı şeyleri yaşarsan artık sıkılcaksın
bıkacaksın

evlenmek isteyen bir insan zırt pırt ayrılalım derse ona olan güvenin sarsılmazmı

benim çook sarsıldı güvenim, ayrılık çok konuşuldu bizde de.. Ben son kararımda dedimki artık yıprandım, yeter, bir kez daha ayrılırsa, ben dönmem bu sefer yeter.. Dönmedim de..
O bunu gurur olarak algıladı, çocuk gibi gelgit yaşadı, saçmalık işte.. Sevmek yetmiyor, davranışlar, detaylardaki sözler çok önemli..

Senin ayrılığa cesaretin yok şuan bu çok belli, yara alan ilişki kör topal gidiyo ve bir yerde bitiyo..emin ol buna

senin de bıkacağın zaman gelicek, barışsanız da , aynı şeyleri yaşarsan artık sıkılcaksın
bıkacaksın

evlenmek isteyen bir insan zırt pırt ayrılalım derse ona olan güvenin sarsılmazmı

benim çook sarsıldı güvenim, ayrılık çok konuşuldu bizde de.. Ben son kararımda dedimki artık yıprandım, yeter, bir kez daha ayrılırsa, ben dönmem bu sefer yeter.. Dönmedim de..
O bunu gurur olarak algıladı, çocuk gibi gelgit yaşadı, saçmalık işte.. Sevmek yetmiyor, davranışlar, detaylardaki sözler çok önemli..

Senin ayrılığa cesaretin yok şuan bu çok belli, yara alan ilişki kör topal gidiyo ve bir yerde bitiyo..emin ol buna

ya ama hani ayrlık bazı aşkları söndürür bazılarınnkini alevlendirir biz ayrdlğımzda herşey kötü olcak sandım ama inan o çok değişti bakış açıcı vs bir çok şey ve iice bağlandı bana onun içinde çok zor bi durum eminim snçta ilk aşkın ve uzun ilşkin en uzun ilşkisiyim bide bunalmş olması çok normal son zmnlarda çok üstüne düştüm şımarttım ama dönerse bu bidaha ayrılmamak üzre olacakk senin ddğin gibi oturup iice konuşcaz kabul ederse çıkcam etmezse çıkmam zaten

kızlar 13 şubatta 2 ay olcak daha war ama hala bi ses yok bnde aramıyorum oda aramıyor en son 4 hafta önce aradım bi daha aramadım çnkü bana hakaret etti msjlarda ama telefonu açıncada gayet ii konuşuo bi ara tekrar sinirlenio bn seni bni sıktın bunaltın die bırakmadım mı dio hala bak sıkıyorsun bni falan dioo ya napcam ben akıl verin nolursunuzzzz :çok üzgünüm:senağlama

lütfen bir daha onu arayıp seni üzmesine izin verme.. Ne demekmiş o beni rahat bırak, sen onun sevgilisisin merak ediyosun, 1 dk telf konuşmak da suç mu..

bekle gelcek oo, sen tavır koyman lazım, çok taviz veriyoruz çook

ama eski sevgilisyim şuan ayrdıldk:(( 2 aydr ayrıyız ama çk hata yaptım başta ayrlıllm dedi tamam diyemedim ona sürekli koştum ara verelim ddm kafasını dinlesin istedim hiç arayıp sormadım..haklısın çok çok tawiz verip gururumu hiçe saydım.. ama tawrlıyım artık cnm hikayemide biiliosun bunaldım die ilşki bitiren birisi bitti dönmem desede dönüyor o gelir mi bilmem üzülmiyorum hayatıma devam ediyorum ama bazen rüyama girio o gün inan çok kötü geçio :(((senağlama

üzülmesen bugün bunları yazarken bulmazdın kendini burda..

bu çok doğal, sadece nasıl davranacağımızı bilelim o kadar, dünyanın sonu değil ama kırgınlık var bir kere..

şimdi birbirimizle paylaşıyoruz, anlatıyoruz, konuşmak istiyoruz ki içimizi rahatlatalım diye..

artık bunları konuşmak istemediğimiz noktada artık duruma alışmış ve unutmaya başlama evresine geçmiş olucaz..şuan o evrede değiliz..inşallah hayırlısı olur..

ben intikam almak, bana yaptığını burnundan getircem mantığına karşıyım, seviyorsan nefreti büyütemiyorsun, içinden gelmiyo. sen hep iyi ol, sana ne derse desin iyi ol..

ben unutmak istemiyorum ki?? benm haklı olduğumu anlamasını istiyorum o kendi hatalarnı görmüoo o istemedi die istanbul dışında okumadım ünw ist içi yzdım o istemedi die kuzenlerimle tatile gitmedim çok şey yaptım onun için intikam almak istemem ama ne bilm seviyorum ve hatasını görüp dönmesini diliyorum:((

bunlar bana çok tanıdık geliyor.. senn o yaptıklarını bende yaptım ama sadece onun bana geri dönme süresini uzattı bu başka bi işe yaramadı hikaye olduğu gibi aynı ama bana öyle onursz gurrsuz fln demedi hiç birşey ypma emin ol dönecek pişman olacak nefes alsın biraz görüsn etrfta ne var ne yok sendn başkasıyla olamaz artk kolay kolay onu takmıomş gibi davran paçaları tutuşacak emin ol
ve geldiğinde asla hemen affetme tavrını koy sana o dediklerini düşün her zaman kolay lokma olmadığını göster bi daha da aynı salaklığı yapmasın

Hımm yllka ikinci defadır ayrılıyor sevgilisinden. Hikaye olduğu gbi ayn demişsinde sendemi iki kere ayrıldında barıştın canım :) merak ettim

bunlar bana çok tanıdık geliyor.. senn o yaptıklarını bende yaptım ama sadece onun bana geri dönme süresini uzattı bu başka bi işe yaramadı hikaye olduğu gibi aynı ama bana öyle onursz gurrsuz fln demedi hiç birşey ypma emin ol dönecek pişman olacak nefes alsın biraz görüsn etrfta ne var ne yok sendn başkasıyla olamaz artk kolay kolay onu takmıomş gibi davran paçaları tutuşacak emin ol
ve geldiğinde asla hemen affetme tavrını koy sana o dediklerini düşün her zaman kolay lokma olmadığını göster bi daha da aynı salaklığı yapmasın

takmıyorum artık zaten arayıp sormuyoruz bakalım nolcak bütün kızlar aynı dilekleri söylüyorlar hayrlısı yaa unut diyende war unutma diyende bekle diyende bilmiyorum artık

kızlar benim umudum artık yokki umutlarımı yitiriyorum bu forumda kızlar bitek döner dio.. ya istemiyorum arama bni sorma diyen adam geri gelir mi ya:(( ya sevgisi bittiyse 3 buçuk yıl çıktım ya bittyse aşk bittiyse napcam ben o zmn:(( yaa kızlar inanaın aklım almıyor bugn 7 hafta oldu ve hala msj atmıyor en son 4 hafta önce görüştk istemiyorum msj atma bni bunaltıosun die bıraktım hala bunaltıosun dedi bnce o dönmycek içime hep dönecek gibi doğuyodu ama dönmycekkk sonsuza kadar kaybettim onu ben kalbimde kocaman bi boşluk oldu şimdi...

Back