• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur yardım edin

Şu evlilikte tek sorun sim kart değil mi?
Sizi anasının babasının eline bırakmış. ayrı ev açmayı bırak kendi ailenize bile güvenip göndermeyen, hastalıklı bir adamla evlisiniz Zaten hep sorunlu olan ilişkiyi hangi akılla evliliğe götürdünüz.Hic kendinizi sevmiyor gram acimiyorsunuz.Hayatinizin dumenini böyle hasta adamlara teslim ediyorsunuz.Yazik anaya babaya kızları "aşığım" diye kimlerle muhatap ediyor Hapisten çıkınca görürsünüz hanyayi konyayı........

Merhabalar eşimle 8 senedir tanışıyoruz sürekli kopuşlar yaşadık sevgiliyken de uzaktık evlendik 2 sene yan yana kaldık onda da çoğu zaman tartışmamız olurdu 3 sene bitti hapse gireli 2 ay sonra çıkacak biz beraberken telefon kullanmıyorum hapse girdiği zaman onunla konuşmak için kullanmaya başladım onun ailesiyle birlikte yaşıyorum bugün sabah yine bir kavgamız oldu annemle tartıştı eşim telefonda bende annemin evine gitmek istediğimi söyledim eşim hiç istemiyor oraya gitmemi bide şehirler de farklı herneyse çok sinirlendi anneme dedi kızın ne eşyası varsa toplasın gelsin hiçbirşeyini bırakmasın sonra da telefonu kapattı 5 dk sonra tekrar arayıp sim kartını anneme teslip et çık git dedi sonrasında babamla konuşup ben eşimi göndermek istemiyorum onu çok seviyorum o ordayken gönlüm rahat değil falan diyince konu kapandı gitti ama aklımdan bir türlü çıkmıyor ne için kendi adıma kayıtlı olan sim kartı annesine teslim etmemi istedi sizce sebep nedir çıktığı zaman telefon kayıtlarımın falan peşine düşüp döküman çıkarttırmaya çalışır mı yani aklıma herşey geliyor ne olur bi akıl verin bana arama gelmez ondan eminim ama acaba döküman çıkarttırmaya çalışır mı
Dökümanlarda çıkmasını istemediğiniz bir durum mu var?

İstenmediğiniz yerde niye duruyorsunuz?

Yan yanayken telefon neden kullanmıyorsunuz? Eşiniz varken telefon kullanmanız yasak mı? Aldatma gibi bi durum mu oldu da bir daha kullanmayacaksın mı dedi? Dökümanların çıkmasını da istemiyorsunuz. Yani anlamıyorum, olayı zaten bölük pörçük anlatmışsınız. Ne için yardım edeceğiz anlamadım hiç.

Eşiniz neden hapse girdi? Siz neden telefon kullanmıyordunuz? Eşiniz kıskanç olduğu için mi? O zaman hapisten çıkınca geçmiş olsun

Telefon kullanmamak ne demek yav sene 2024 oldu. Sizin tek iletişim aracınız eşiniz mi de eşiniz yanınızdayken telefona gerek duymuyorsunuz?

Ayrıca neyden korktuğunuzu anlamadım. Ha yapmasın öyle bi şey tabii ama yapsa ne görecek de korktunuz?

Peki neden böyle bişi deme ihtiyacı duydu onu anlamadım çünkü sadece hattı teslim et dedi ne bulmak istiyor güvenmediğini hissediyorum yada öyleyse neden sonradan babama konuşup eşim o evden çıkarsa bende burdan deli çıkarım istemiyorum gitmesini dedi hala aklım almıyor
Adınıza kayıtlı sim kartı vermek zorunda değilsiniz ki, eşiniz hapse girmeden önce telefonunuz neden yoktu? Sizi neden bu derece kontrol altında tutuyor?

Telefon kaydını falan bırakın bu adam tehlikeli.

Merhabalar eşimle 8 senedir tanışıyoruz sürekli kopuşlar yaşadık sevgiliyken de uzaktık evlendik 2 sene yan yana kaldık onda da çoğu zaman tartışmamız olurdu 3 sene bitti hapse gireli 2 ay sonra çıkacak biz beraberken telefon kullanmıyorum hapse girdiği zaman onunla konuşmak için kullanmaya başladım onun ailesiyle birlikte yaşıyorum bugün sabah yine bir kavgamız oldu annemle tartıştı eşim telefonda bende annemin evine gitmek istediğimi söyledim eşim hiç istemiyor oraya gitmemi bide şehirler de farklı herneyse çok sinirlendi anneme dedi kızın ne eşyası varsa toplasın gelsin hiçbirşeyini bırakmasın sonra da telefonu kapattı 5 dk sonra tekrar arayıp sim kartını anneme teslip et çık git dedi sonrasında babamla konuşup ben eşimi göndermek istemiyorum onu çok seviyorum o ordayken gönlüm rahat değil falan diyince konu kapandı gitti ama aklımdan bir türlü çıkmıyor ne için kendi adıma kayıtlı olan sim kartı annesine teslim etmemi istedi sizce sebep nedir çıktığı zaman telefon kayıtlarımın falan peşine düşüp döküman çıkarttırmaya çalışır mı yani aklıma herşey geliyor ne olur bi akıl verin bana arama gelmez ondan eminim ama acaba döküman çıkarttırmaya çalışır mı
8 yılın sadece 2 yılını yanyana geçirip bu derece kontrol altında tutulmayı normallestirip sim kart derdine düşmek 🙄

Sizi ve ailenizi tehdit mi ediyor? Yoksa gerçekten sadece sevdiğiniz için mi devam ediyorsunuz?

kafasında kurmak için çok boş zamanı var muhtemelen kuruyor siz kendinizden eminseniz verin gitsin ne olacak, korkuttuğu için mi yanındasiniz sevdiğiniz için mi ?

Ben üzüldüm 8 senede,2 sene birlikte olmuşsunuz ve telefon dahi kullanmamışsiniz o varken bu gerçekten cok ilginç şuanda sim kartiniza bakarsa bişey mi görecek diye korkuyorsunuz. Soz neden evliliği devam ettiriyorsunuz onun kölesi değilsiniz. Annenize gidemiyorsunuz, telefon kullanamıyorsunuz nasil bir yasam bu

İlk günkü kadar sevmiyorum, ama korkuyorum. Kendimden eminliğim de şu şekilde ; istemediği arkadaşlarımla görüşmüşlüğüm var. Telefon üstünden ve bunları ortaya çıkartırsa ne yapacağını tahmin bile edemiyorum. İnşAllah kuruntudur eğer kalkıp çıkarttıtmaya çalışırsa ondan korkuyorum

İlk günkü kadar sevmiyorum, ama korkuyorum. Kendimden eminliğim de şu şekilde ; istemediği arkadaşlarımla görüşmüşlüğüm var. Telefon üstünden ve bunları ortaya çıkartırsa ne yapacağını tahmin bile edemiyorum. İnşAllah kuruntudur eğer kalkıp çıkarttıtmaya çalışırsa ondan korkuyorum
Bacim deli misin? Köle misin?

Neden korkuyrsunuz? Isterseniz simkartim kayboldu diye iptal ettirin.

Ben üzüldüm 8 senede,2 sene birlikte olmuşsunuz ve telefon dahi kullanmamışsiniz o varken bu gerçekten cok ilginç şuanda sim kartiniza bakarsa bişey mi görecek diye korkuyorsunuz. Soz neden evliliği devam ettiriyorsunuz onun kölesi değilsiniz. Annenize gidemiyorsunuz, telefon kullanamıyorsunuz nasil bir yasam bu
Evet hani görüşme kayıtlarımı çıkarttırmasından korkuyorum

Back