- 20 Ocak 2015
- 9.327
- 13.277
- 248
- 40
- Konu Sahibi berf aybek
Peki neden kimle konuştunuz,basks erkekle mi?Evet hani görüşme kayıtlarımı çıkarttırmasından korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki neden kimle konuştunuz,basks erkekle mi?Evet hani görüşme kayıtlarımı çıkarttırmasından korkuyorum
Bu arkadaslar kiz mi, erkek mi?İlk günkü kadar sevmiyorum, ama korkuyorum. Kendimden eminliğim de şu şekilde ; istemediği arkadaşlarımla görüşmüşlüğüm var. Telefon üstünden ve bunları ortaya çıkartırsa ne yapacağını tahmin bile edemiyorum. İnşAllah kuruntudur eğer kalkıp çıkarttıtmaya çalışırsa ondan korkuyorum
Haklısınız ama akılsız başın derdi çok olur kaçarak evlendiğim için ailem de hep kızıyor bana emin ol hiçbirşeyi keyfimden yapmadımŞu evlilikte tek sorun sim kart değil mi?
Sizi anasının babasının eline bırakmış. ayrı ev açmayı bırak kendi ailenize bile güvenip göndermeyen, hastalıklı bir adamla evlisiniz Zaten hep sorunlu olan ilişkiyi hangi akılla evliliğe götürdünüz.Hic kendinizi sevmiyor gram acimiyorsunuz.Hayatinizin dumenini böyle hasta adamlara teslim ediyorsunuz.Yazik anaya babaya kızları "aşığım" diye kimlerle muhatap ediyor Hapisten çıkınca görürsünüz hanyayi konyayı........
Arkadaşımla evet ama kötülükten değil inanın hal hatır sorduk birbirimizePeki neden kimle konuştunuz,basks erkekle mi?
Bu arkadaslar kiz mi, erkek
KarışıkBu arkadaslar kiz mi, erkek mi?
Evet istemediğim bir durum varDökümanlarda çıkmasını istemediğiniz bir durum mu var?
İstenmediğiniz yerde niye duruyorsunuz?
Tehditleri de var korkuyorum da ailem minnet ediyor oraya gidince de 2 kere daha gittim çünkü8 yılın sadece 2 yılını yanyana geçirip bu derece kontrol altında tutulmayı normallestirip sim kart derdine düşmek
Sizi ve ailenizi tehdit mi ediyor? Yoksa gerçekten sadece sevdiğiniz için mi devam ediyorsunuz?
Lütfen böyle söylemeyin kimseyi de kınamayın sizin hikayeniz de daha bitmedi Allah karşınıza ne çıkartır bilemezsinizSizin gibilere gram acımıyorum, kendi kaderinizi kendiniz yazıyorsunuz.Eşinizin suçu ne, neden hapiste?Anne ve babanıza üzüldüm sadece.
Ayyy kahkaha patlattım şunu görünceTestime bakar misinz
Ben testinizde çok hafif pembe çizgi gördüm ama sabah bir daha yapın mutlaka belirginlesme olacak mı diye kuruma çizgisi ne demek ilk defa duydum yani oluşsa bile ince olması lazım mantıken ama ilk çizgiye eş kalinlikta coook silik ikinci çizgi var bence yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın mutlaka.Testime bakar misinz
Merhabalar eşimle 8 senedir tanışıyoruz sürekli kopuşlar yaşadık sevgiliyken de uzaktık evlendik 2 sene yan yana kaldık onda da çoğu zaman tartışmamız olurdu 3 sene bitti hapse gireli 2 ay sonra çıkacak biz beraberken telefon kullanmıyorum hapse girdiği zaman onunla konuşmak için kullanmaya başladım onun ailesiyle birlikte yaşıyorum bugün sabah yine bir kavgamız oldu annemle tartıştı eşim telefonda bende annemin evine gitmek istediğimi söyledim eşim hiç istemiyor oraya gitmemi bide şehirler de farklı herneyse çok sinirlendi anneme dedi kızın ne eşyası varsa toplasın gelsin hiçbirşeyini bırakmasın sonra da telefonu kapattı 5 dk sonra tekrar arayıp sim kartını anneme teslip et çık git dedi sonrasında babamla konuşup ben eşimi göndermek istemiyorum onu çok seviyorum o ordayken gönlüm rahat değil falan diyince konu kapandı gitti ama aklımdan bir türlü çıkmıyor ne için kendi adıma kayıtlı olan sim kartı annesine teslim etmemi istedi sizce sebep nedir çıktığı zaman telefon kayıtlarımın falan peşine düşüp döküman çıkarttırmaya çalışır mı yani aklıma herşey geliyor ne olur bi akıl verin bana arama gelmez ondan eminim ama acaba döküman çıkarttırmaya çalışır mı
Ah canım nasıl da düşünceli bir adam.babamla konuşup ben eşimi göndermek istemiyorum onu çok seviyorum o ordayken gönlüm rahat değil
E madem biliyosun adamin huyunu, hem bu kadar korkuyosun keske konusmasaydin. Ben olsam donerim ailemin evine. Ne diyim baska bilemedimKarışık
Kadın sığınmaya gidin ,ciddiyim sizin sonunuz pek hayra çıkmıyor .Adam eninde sonunda bu konuşmalardan haberdar olur zaten açık verme potansiyeliniz çok yüksek.Bile bile ölüme koşmayın gidin canınızı kurtarın.Bu hayatta tek güveneceğiniz kişi sizsiniz kendinizi kurtarmaya bakın......Tehditleri de var korkuyorum da ailem minnet ediyor oraya gidince de 2 kere daha gittim çünkü
Neler gördüm, neler duydum bir bilseniz.Neyse, kınamak için demiyorum ama bu sizinki bile bile ateşe atmak kendinizi.Adam yarın öbür gün sizi tehdit etse ne yapacaksınız?Çocuk falan var mı bilmiyorum ama boşanın bu adamdan.Lütfen böyle söylemeyin kimseyi de kınamayın sizin hikayeniz de daha bitmedi Allah karşınıza ne çıkartır bilemezsiniz
Baba evine git ileride çocuk olursa hiç yapamazsın asıl o zaman hiçbir yere sığamazsın bak abla sözü olarak dinle beni hazır çocuk yok o hat senin adınaysa müşteri hizmetlerini ara hattı iptal ettir kır at git babanın evine iki üç gün laf ederler sende duygusala bağla bir çektiysen üç anlat annenle babana biz dedik dediklerinde susma haklısınız keşke sizi dinleseydim çok pişmanım filan de bundan sonrada siz ne derseniz o yeterki boşanayım bu adamdan de yoluna girer herşey azıcık rolde yapArkamda duranım yok aslında o yüzden