- 24 Temmuz 2023
- 114
- 32
- 13
- Konu Sahibi Uyeadiyok123
-
Ne kadar ödediKayınvalidem eski kıyafetlerini bana verdi bir tanesi kötüydü bana bişey demeden benim çamaşırlarımın arasına koymuş bende bozuntuya vermedim dün alışverişte eşim kayınvalidemin kendine aldıklarını ödedi kayınvalidem istemedi ödemesini eşim de ısrar etti ister istemez gözüme batıyor ne yapayım sizce. Bazen güzel şeyler yapıyor bazen de böyle anlamadım bu durumu eşime söyleyim mi
Kayınvalidem eski kıyafetlerini bana verdi bir tanesi kötüydü bana bişey demeden benim çamaşırlarımın arasına koymuş bende bozuntuya vermedim dün alışverişte eşim kayınvalidemin kendine aldıklarını ödedi kayınvalidem istemedi ödemesini eşim de ısrar etti ister istemez gözüme batıyor ne yapayım sizce. Bazen güzel şeyler yapıyor bazen de böyle anlamadım bu durumu eşime söyleyim mi
kayınvalidenizin eski kıyafetlerinizi giyecek kadar kötü durumdasınız desem eşiniz annesine alırken size de alsın niye milletin sırtından çıkardığını giyiyorsun yani teklif etse bile alma yaniKayınvalidem eski kıyafetlerini bana verdi bir tanesi kötüydü bana bişey demeden benim çamaşırlarımın arasına koymuş bende bozuntuya vermedim dün alışverişte eşim kayınvalidemin kendine aldıklarını ödedi kayınvalidem istemedi ödemesini eşim de ısrar etti ister istemez gözüme batıyor ne yapayım sizce. Bazen güzel şeyler yapıyor bazen de böyle anlamadım bu durumu eşime söyleyim mi
Şuan çözmeye çalışıyoruzkayınvalidenizin eski kıyafetlerinizi giyecek kadar kötü durumdasınız desem eşiniz annesine alırken size de alsın niye milletin sırtından çıkardığını giyiyorsun yani
Almadım zaten kenara koydum bişey demedimkayınvalidenizin eski kıyafetlerinizi giyecek kadar kötü durumdasınız desem eşiniz annesine alırken size de alsın niye milletin sırtından çıkardığını giyiyorsun yani teklif etse bile alma yani
Ya kaynanam genç gibi giyiniyor öyle diyim çoğu kıyafeti olur bana ama işte böyle saçmalıyor maalesef kenara koydum hatta bi bakyım tekrar kıyafetimin arasındaKayınvalide kıyafeti size uyar mı yahu ayrıca niye eskilerini size veriyor koysun çöpe yahu ayrıca bu durumu eşinize söylemeden önce kayınvalidenize pek "sevgili anneciğim bir daha çamaşırlarımın arasında kıyafetlerini görmezsem çok bahtiyar olacağım" deyip geri verirseniz kıyafeti bir daha yapmazbir daha yaparsa okb si mi var diye düşünürüm.
Çöpe atın gıtsın .keske alısverıste kıyafet gerekmi anne birsürü şeyin var fazla geldı bana koymussun galıba deseydınız .
800 tlNe kadar ödedi
Eşime mi ödeteyimcanım bırak ödesin sorun yok ama yakın zamanda sen alışverişe çıkart ve ona ödet
Bazen sesimi çıkartmak lazım ben onu yapamıyorum işteKimsenin kıyafetini giymem kimseye de ödünç dahi eşyalarımı kıyafetimi paylaşmam. Ne demek kayınvalideniz size kıyafet veriyor ya bozamadınız mı ben bunları giymem neden getirdin diye. Her şeye susmayın lütfen. Yani anlayamadım durumunuz mu kötü ki getiriyor o zaman eşin neden ödüyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yahu
O zaman burada konu açmaya devam edersinBazen sesimi çıkartmak lazım ben onu yapamıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?