• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ne diyorsunuz bana bi akıl verin 🫠

Ya kaynanam genç gibi giyiniyor öyle diyim çoğu kıyafeti olur bana ama işte böyle saçmalıyor maalesef kenara koydum hatta bi bakyım tekrar kıyafetimin arasında 😂
Sürekli mi yapıyor acaba o kıyafeti onun üzerinde görünce çok beğendiğinizi söylediniz de ondan mı koydu acaba bazı kayınvalideler gerçekten çok genç giyiniyor beğendiğim bir şey olursa giyerim ben aslında ama koyma şekli sıkıntı 😂

Sürekli mi yapıyor acaba o kıyafeti onun üzerinde görünce çok beğendiğinizi söylediniz de ondan mı koydu acaba bazı kayınvalideler gerçekten çok genç giyiniyor beğendiğim bir şey olursa giyerim ben aslında ama koyma şekli sıkıntı 😂
Yani hiç bişey demedim bi baktım koymuş bende kenara koydum işte 😂

Yani hiç bişey demedim bi baktım koymuş bende kenara koydum işte 😂

Yalnız şu anda bir şey söylemezseniz memnun kaldığınızı düşünüp devam edebilir. Eğer istemiyorsanız nazik bir şekilde istemediğinizi belirtin. Ama kayınvalidemin tarzı bana uygun diyorsanız durum farklı tabii.

Kayınvalidem eski kıyafetlerini bana verdi bir tanesi kötüydü bana bişey demeden benim çamaşırlarımın arasına koymuş bende bozuntuya vermedim dün alışverişte eşim kayınvalidemin kendine aldıklarını ödedi kayınvalidem istemedi ödemesini eşim de ısrar etti ister istemez gözüme batıyor ne yapayım sizce. Bazen güzel şeyler yapıyor bazen de böyle anlamadım bu durumu eşime söyleyim mi
Burada niyetinin ne oldugu onemli hangi amaçla vermis oldugu. Esinin annesinin alışveriş parasını odemesinden neden rahatsiz oldun?

Verilen kıyafeti kullanmayacaksanız çöpe atın, istemiyorsanız da baştan istemiyorum diye söyleyin. İster istemez niye gözünüze batıyor? Annesi oğluna bir kıyafet alamayacak mı? Siz annenize almıyor musunuz hiçbir şey? Eşinize şikayet etmenizi gerektirecek bir durum da yok

Ben kayinvalidenin eskisini giyicem, kocam anasına kiyafet alacak oyle mi 🤯 size yeni alsin siz eskilerinizi ona verin bence. Bu nasil bir hayat allah askina

Kayınvalide size kullanılmış kıyafetlerini nasıl verir yahu ona bu hakkı neden veriyorsunuz?
Siz şimdi onları çöpe atsanız bile ne önemi var ki, laf söylemedikten sonra.
İnsan kayınvalidesinin kıyafetlerini giyer mi yaa, ona bunu düşündüren nedir?
Daha da eşime söylesem mi diyorsunuz, ağzına bile ederdim afedersin ama.

Kayınvalide kıyafeti size uyar mı yahu ayrıca niye eskilerini size veriyor koysun çöpe yahu ayrıca bu durumu eşinize söylemeden önce kayınvalidenize pek "sevgili anneciğim bir daha çamaşırlarımın arasında kıyafetlerini görmezsem çok bahtiyar olacağım" deyip geri verirseniz kıyafeti bir daha yapmaz😂 bir daha yaparsa okb si mi var diye düşünürüm.

Kayinvalide diyince benim de aklima kendi kayinvalidem geldi ve oyle hayal ettim komik geldi ama sonra aklima benim annemin de kv oldugu geldi. 30 yasimdayim annem 34-36beden ve alisvrise cikinca bazen ayni seyleri begenip aliyoruz. 😄😄😄

Kv neden size kıyafet veriyor? Yani anladım aslında sizin neye bozulduğunuzu. Bana eskisini veriyor, eşime yenisini aldırtıyor diyorsunuz. Kimsenin eskisini kabul etmek zorunda değilsiniz. "Anne benden habersiz dolabıma koymuşsun ama gerek yok" diyip geri çevirin. Sizden habersiz yatak odasına mı giriyor onu da anlamadım. Hediye konusu ise, eğer durumunuz iyiyse, evin giderlerinden kısılmıyorsa ailelere hediye almak dünyanın en normal şeyi.

Back