kizlar beni dinlediginiz icin coktesekkur ediyorum.sizlerin hic bir dediginekizmiyorum.bana kizanlarada.ve bunlara cevap bilevermiyorum.cunku hepiniz cidden beni dusundugunuz icin bunlari yazdiginizi biliyorum.
Ayakta duramiyorum.basim donuyor.esimde bende hastayiz..ne ilacimiz var ne doktorumuz gibi.dermansiz daliyoruz.bir bakiyoruz agliyoruz.
Ogretmenin koydugu teshis dogru cikti.benim birinci agizdan duyacagim seylere inamam lazimdi..asla inanamazdimmm..bu teshis te olsa.kizimin konustugu tum cocuklara ayni msj yazdim.
Bu gun okulda biri bana sordu,z yle bes kez birlikte oldun diyeee...neden bunu soyledin.biz kac kez birlikte oldukki.
Dedim.cevap.tum erkeklerden.
Ne birlikte olmasi yaa ..kim o manyak.biz senle birlikte olmadik kiiii..ne sacmaliyon.kafan iyimiii.
Ve iclerinden biride ben seniiki senedir dersaneden beri gormuyorum.kicina tokat atiyoduuum.gecerken yani.o kadar..kim soyledibunu yaa.manyakmiii...ben bir tek busrayla birlikte oldum ooobaska da yokk..
Kizlar.sadece sanal ortamda konusuyor..buna eminim.ama bu beni rahatlattimi.hayir.cunku o kosmalarii hic bir sey temizliyemezzz...hic bir sey.tek kelimesini bile.
Hafta sonu icin randevu ayarliyacagiz.pisikologa.sinavlari var.konusmuyorum bu yuzden...esim cok kotu.ve o ustun koru biliyor her seyi.dusunun telefonu burada tamortada.esim bir kez bileeline almadi.bakmadi.
Bizide boyle sinadi rabbim.elim kolum bagli sadece uzaniyorum.bazen firlayip basimi tutarak,bu bizim basimizami geldi rabbimmm...gercekten bunlar i biz mi yasiyoruz..
Bu gun oglen okuldan geldik.gelirken onun utanmasiii,benden korkmasiii,mahcubiyeti,beni mahvettiii.icim yaniyor kizlar.
Ya siz iyimisiniz....sizin boyle bir sorununuz olsaaa diyorum.ama asla yerime kendinizi koyamazsiniz.tok acin halinden anlamaz.bu konu güncellendikçe benimde sinirim güncelleniyor
ergen bir genç kızın psikolojisini anlamaktan ne kadar uzaksınız
keşke biraz kendi tarafınızdan bakmaya ara verip kızınızın tarafından bakabilseniz, bakmak isteseniz
kızınızın sizi değil sizin kızınızı anlamanız gerekli
Evet yanlış.Fazlasıyla.Farz edin yaşadı.Ne yapacaksınız ? Bu sefer de dikim için doktor mu arayacaksınız ?
Acilen toparlanın.O sizin çocuğunuz.
Sokağa attınız,hepten kötüye sürüklendi diye düşünün.O zaman soğuyacak mı içiniz ?
Yapmayın.[/QUOTE bakın katılıyorum arkadasa doktora götürme fikri cok cok yanlıs ömrü boyunca sizden nefret etmesi icin cok yeterli bir sebep bu rencide olur ve bunu asla unutmaz ama öğrenmek istemenizde cok normalnapmak lazım bilemedım
Ya siz iyimisiniz....sizin boyle bir sorununuz olsaaa diyorum.ama asla yerime kendinizi koyamazsiniz.tok acin halinden anlamaz.
Sizin kiziniz konusuyor bir kac kisiylee.ve bu hangi boyutta.bunu iki kisiden ogrenebilirsiniz.sadece gercekleri.birinci kizim.ikinci o erkekler.
Ve kizim inkar ediyor.ben direk o erkekler siz benim.kizimla ne yasdiniz diye sorsam,evet yasdik mi diyecekler...bunu onun her gece igrencce yazdigi bir yazinin onun agzindan sordum kii.bileyimm.olay ne.bu gercekten sanal mi..yoksa iliski varmi.bunun cevabini ancak onalr verebilir.
soyledıklerınızın coguna katılıyorum fakat uyusturucu kullanan cogu ınsan evden cıkmaz sakın ve yalnz takılır orada yanlısınız var kısıden kısıye degısebılır ama ben oyle gördumOncelikle merhaba. Lutfen bu yazdiklarimi kulak arkasi etmeyin. Neden mi ? Bende ergenligi normal seyrinde yasamadim. Bu nedenle kizinizi anlayabiliyorum ve yardimci olmak isterim. Burdaki bi uyenin dedigine hic onay vermiyorum ve cok sacma buluyorum. Evinizi kizinizin okulunu degistirmenizi soylemis. Ve bu soyledigi ne kadar cocuk gelisiminden anlamadigini gosteriyo bana gore. Sizin kiziniz adam oldurmedi hirsizlik yapmadi once bi bunun farkina varin. Neden evinizi degistirceksiniz ki ? Kiziniz sizden nefret etsin istiyosaniz buyrun degistirin. Yada onun okulunu. Siz bunlari yaptiginiz zaman sizin kiziniz sizden daha da uzaklascak. Annem beni sevmiyo ama benim sevdigim cocuk beni cok seviyo diyip daha buyuk hatalar yapcak. Sizden sevgi gormedigini dusundukce erkeklere yada arkadaslarina dahada yakinlascak. Bunu istemezsiniz eminim ki. Ayrica kiziniz sizden habersiz bi yere gitmiyomus evden disari cikmiyomus bu guzel bisey bunun farkina varin. O uyenin dedigi gibi kiziniz uyusturucuda kullanmiyo iciniz rahat olsun. Uyusturucu kullaniyo olsa bu kadar sakin evden cikmayan bi insan olmazdi. Yada sevgilisi olmazdi cunku uyusturucu bunlarin hic birine izin vermez. Bide kizinizin ustune bu sekilde gidip onu uzaklastirmayin kendinizden
aksıne uyusturu
soyledıklerınızın coguna katılıyorum fakat uyusturucu kullanan cogu ınsan evden cıkmaz sakın ve yalnz takılır orada yanlısınız var kısıden kısıye degısebılır ama ben oyle gördum
Ya siz iyimisiniz....sizin boyle bir sorununuz olsaaa diyorum.ama asla yerime kendinizi koyamazsiniz.tok acin halinden anlamaz.
Sizin kiziniz konusuyor bir kac kisiylee.ve bu hangi boyutta.bunu iki kisiden ogrenebilirsiniz.sadece gercekleri.birinci kizim.ikinci o erkekler.
Ve kizim inkar ediyor.ben direk o erkekler siz benim.kizimla ne yasdiniz diye sorsam,evet yasdik mi diyecekler...bunu onun her gece igrencce yazdigi bir yazinin onun agzindan sordum kii.bileyimm.olay ne.bu gercekten sanal mi..yoksa iliski varmi.bunun cevabini ancak onalr verebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?