Bencede.tamam lütfen üzerine gitmeyin hanımlar, eminim o malum konudaki söylemlerinden ötürü pişmanlık duyuyordur o da istemezdi olayların bu raddeye gelmesini
ben cogu kisinin lisede onune gelenle sanal seks yaptigina inanmiyorum canim. Malesef konusahibinin kizi olayi cok abartmis, ama sanirsam anne vaktinde yakalamis. Hala duzelebilir.Bence bu bi arayış. Kızının içinde bulunduğu durum. Çoğu kişi yapmıştır bunu. Ya da yapmayı düşünmüştür. Bilmiyorum, nasıl davranacağını şaşırır insan ama büyütmemek lazım. Hele bu şekilde.
Çözülebilecek mevzu bu. Çocuğun kafasına kakılacak bir şey yok. Daha küçük 16ysa 16, 40 yaşında insanlar hata yapıyor. Hepimiz ne hatalar yaptık, ne hatalar yapacağız daha.
Kızını kazanmak için uğraşacak artık Nice, ve bir daha asla bu konuları açarak kızını rencide etmeyecek, kimseye de duyurmayacak.
ben cogu kisinin lisede onune gelenle sanal seks yaptigina inanmiyorum canim. Malesef konusahibinin kizi olayi cok abartmis, ama sanirsam anne vaktinde yakalamis. Hala duzelebilir.
Bir cocugun kiz yada erkek farketmez bu yasta bu kadar sekse egilmesi, sanal ya da gercek, cok saglikli deyil.
Kadin sok gecirmis, icini dokuyor.
Bizim basimiza gelse belki kk da yazmazdik ama icimizden gecirebilirdik soylediklerini.
Kolay birsey deyil, korpecik prensesler gibi buyuttugu kizi, onunla bununla, hatta kizin tanimadigi erkeklerle senin benim utanacagim sekilde sanal seks yapiyor.
Bu kolay kaldirilabilecek birsey deyil.
Konu sahibi kendini toplamali ki kizina yardim edebilsin. Ama once onunda icindekini cikarmasi lazim, yoksa direk kizina gider bu.
Kızın davranışının doğru olduğunu savunmuyorum.
Özellikle yanlış olan kısmı aralarında herhangi bir duygusal ilişki olmadığı kişi veya kişilerle aynı anda bunu yaşaması. Nice'ın söylediklerinden ben bunu anladım.
Deseydi ki, sevgilisi var, çocukla cinsel içerikli yazışmışlar, şu duruma kıyasla normal olduğunu düşünebilirdim. Belki de kızı bu konuda açık fikirli derdim. Ama şu durum kızında takıntı veyahut bir psikolojik rahatsızlığa işaret ediyor. Bu durumda daha dikkatli olması lazım.
Endişem şu: Bu konu okuldaki hocalara kadar yansımış durumda. Arkadaşlarından ve öğretmenlerinden utanıp okuldan kaçabilir, ailesine kızıp evden kaçabilir. Kendisine zarar verebilir.
Ben bilemiyorum yapım gereği, kriz durumlarında çok soğukkanlıyımdır. Belki de bu yüzden yadırgadım Nice'ın tavrını. Ama ne olursa olsun, söylediği sözlere ben evlat olarak çok içerledim. Ne olursa olsun, bir evlat dünyaya getiriyorsak, her şeyi göze alıyoruz demektir.
sana o mesaji yazdigimda hocalarinin ogrendigini bilmiyordum. Malsef cok buyuk bir yanlis yapmis. Ogretmenler de insan, nerden biliyor ki hangisine guvenip hangisine guvenmiyecegini.
Simdi kucuk bir ilcede de yasiyolarmis, iyice duyulur bu konu. Konusahibi malsef kendi elleriyle skandal olusturmus.
Uzuldum bu aileye cidden.
Benim de kizim var ve tuylerim diken diken oldu gercekten de.
Dusunuyorum da kizim yapsa napardim. Yikilirdim. Cunku sevdigi biriyle yasadigi birsey ayri, tanimadigigi insanlarla sanal seks cok ama cok ayri.
bu konu yayılırsa öğretmenden dolayı yayılmaz. kızın konuştuğu çocuklar hep okuldanmış. ve sanmıyorum ki bunu bi sır olarak kendilerine saklasınlar.konusahibim keske ogretmenine gitmeseydin. Bu olayi bu kadar duyurmasaydin. Bunu piskolog yardimiyla cozseydin keske. Ogretmenlerin bu tur sorunlari cozebilecek donanimlari yok, isi daha da buyutup duyurmussun. Cok yanlis yapmissin.
Hic olmazsa artik lutfen bunu kimseye soyleme.
Ve kizinin okulunu bir an evvel deyistir.
ilişki yaşasa ne yapacaksınız? ne değişecek sizin için? daha mı nefret edeceksiniz,kapıya mı koyacak,evlendirecek misiniz?Ben doktora gitmenin kizlik zari nedeniyle demedigimi belirttim.iliski yasayip yasamadigini bilmek icin baska carem yokkk..inkar ediyor her seyii..ve ben kizimin yuzune burada yazdiklarimi soylemedim.konusmadik bile.ya bos ver tamammm.
Ayrıca kızınızın yaptıklarını doğal karşılayıp tüm suçu size atanları da anlamıyorum
Hepimiz mükemmel ailelerde büyümedik çoğumuz anasından babasından dayak yiyerek büyüdü buna bende dahilim
Anamız babamız bizimle dolu dolu vakitte geçirmedi ama biz erkeklere vücudumuzu meze de yapmadık(kusura bakmayın bu olayı basit olaymış gibi görenlere yazıyorum kaba tabirle)
Sizi tekrar tekrar kutluyorum neyseki kötü şeyler yaşanmadan sorunu gördünüz ve dualarım sizinle Rabbim sizi kızınızı ailenizi feraha erdirsin inşallah
az bbiraz terbiye az biraz uslüp lütfen yaAyrıca kızınızın yaptıklarını doğal karşılayıp tüm suçu size atanları da anlamıyorum
Hepimiz mükemmel ailelerde büyümedik çoğumuz anasından babasından dayak yiyerek büyüdü buna bende dahilim
Anamız babamız bizimle dolu dolu vakitte geçirmedi ama biz erkeklere vücudumuzu meze de yapmadık(kusura bakmayın bu olayı basit olaymış gibi görenlere yazıyorum kaba tabirle)
Sizi tekrar tekrar kutluyorum neyseki kötü şeyler yaşanmadan sorunu gördünüz ve dualarım sizinle Rabbim sizi kızınızı ailenizi feraha erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?