- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
-
- Konu Sahibi asksizmevsim
Defalarca kilo verdim fazlasıyla geri aldim suan da 117-120 kilo arasindayim bilmiyorum net olarak tartim bozuldu aranizda kilo vermis olan varmı ve ne yaptı yazarsa cok sevinirim yaz geliyor biraz kilo vereyim en azindan biraz giydigim yakissin cok moralim bozuk diyetisyene gittim ama hep ayni liste sorunum yok istedim mi kilo veririm var mı önerisi olan bu sefer birakmak yok diyeti
Gittim canim bi problem yok ben cok yiyorum ekmeyicanımmmm.. öncelikle bu tek basına olacak iş degıl.. öncelikle kan degerlerine baktrmalısın.. sorun olabılır.. troıd seker vs.. özel diyetisyene gidebilyrsan git.. onun faydası olur ben gıdıyrum ve her hafta kontrolum oluyr ve cok ıyı geldi..
Defalarca kilo verdim fazlasıyla geri aldim suan da 117-120 kilo arasindayim bilmiyorum net olarak tartim bozuldu aranizda kilo vermis olan varmı ve ne yaptı yazarsa cok sevinirim yaz geliyor biraz kilo vereyim en azindan biraz giydigim yakissin cok moralim bozuk diyetisyene gittim ama hep ayni liste sorunum yok istedim mi kilo veririm var mı önerisi olan bu sefer birakmak yok diyeti
Gittim canim bi problem yok ben cok yiyorum ekmeyi
Tatlım kulaktan dolma diyetlerin herkesçe kullanılmasını fazlaca sağlıksız buluyorum. Bir kişi diyetisyene gidiyor tahlilleri yapılıyor onun metabolizmasına göre bir diyet programı çıkarılıyor ve kilo verince hemen internette yayımlıyor başkaları da bu diyeti uyguluyor. Ama senin bu diyeti alan şahısla metabolizman ne kadar aynı ? Belki onun vücudu kaldırabilecek düzeyde olduğu için tamamen şekersiz ve tuzsuz bir liste çıkarıldı ama sen uygulasan şekersizlikten elden ayaktan düşüp kendine ciddi zararlar vereceksin ? O yüzden herkesin önerdiği diyetleri kullanma. Bugüne kadar gittiğin diyetisyenlerden memnun kalmadıysan başka bir diyetisyenle dene şansını. Ve verilen programa uy. Unutma iş sende bitiyor nefsine hakim olmalısın. Erkek arkadaşım geceleri yatmadan önce yoğurdun içine yarım çay kaşığı pul biber ve limon suyu katıp tüketiyor. Sanırım kilo da veriyor. Eğer mide problemin yoksa, kaldırabileceksen bir dene bakalım. Ama diyet meselesinde söylediklerimi unutma.Defalarca kilo verdim fazlasıyla geri aldim suan da 117-120 kilo arasindayim bilmiyorum net olarak tartim bozuldu aranizda kilo vermis olan varmı ve ne yaptı yazarsa cok sevinirim yaz geliyor biraz kilo vereyim en azindan biraz giydigim yakissin cok moralim bozuk diyetisyene gittim ama hep ayni liste sorunum yok istedim mi kilo veririm var mı önerisi olan bu sefer birakmak yok diyeti
Bir diyetisyene git bence obezitesin yani,yaz geliyor giydiğim yakışsın durumu sen dr olmaz o çizgiyi aşmışsın.Ciddiyetinin farkına var.
Farkindayim ama veriyo iki bin karolilik diyet 3 ay sonra gelBir diyetisyene git bence obezitesin yani,yaz geliyor giydiğim yakışsın durumu sen dr olmaz o çizgiyi aşmışsın.Ciddiyetinin farkına var.
Farkindayim ama veriyo iki bin karolilik diyet 3 ay sonra gel
boyun kaç?Defalarca kilo verdim fazlasıyla geri aldim suan da 117-120 kilo arasindayim bilmiyorum net olarak tartim bozuldu aranizda kilo vermis olan varmı ve ne yaptı yazarsa cok sevinirim yaz geliyor biraz kilo vereyim en azindan biraz giydigim yakissin cok moralim bozuk diyetisyene gittim ama hep ayni liste sorunum yok istedim mi kilo veririm var mı önerisi olan bu sefer birakmak yok diyeti
Var canim kaypeki elinde bir listen var mı uyguladıgın canım ?
Var canim listempeki elinde bir listen var mı uyguladıgın canım ?
Cok para ama ya benim o kadar gücüm yok ögrenciyimkuzucum işte bu yuzden özele git diorum bak her hafta kontrıl verıyr özel diyetisyenler ona göre listen degısıyor veyahut synı kalıor..
A
Cok para ama ya benim o kadar gücüm yok ögrenciyim
1.64boyun kaç?
canım sende kesin insülin direnci var bu yüzden kilo veremiyosun.. endokronoloji uzmanına git..
Cok sevinirim bazi doktorlar yag yakmayi hizlandirici formuller veriyor pul biberli yoğurt gibio zaman anladım kuzum.. istersen bırlıkte uygulayalım sana yardımcı olayım diyetisyenımın dedıklerını dıyeyım.. cokta ısterım yardımcı olmayı