- 22 Mart 2015
- 33
- 10
-
- Konu Sahibi asksizmevsim
Cok sevinirim bazi doktorlar yag yakmayi hizlandirici formuller veriyor pul biberli yoğurt gibi
Yok canim gittim bi halt yok cok yiyorum ondan biliyom ben de bu istah icin zencefil tarcin yogurt karisimi gibi öneriler verirsiniz diye dedimcanım sende kesin insülin direnci var bu yüzden kilo veremiyosun.. endokronoloji uzmanına git..
Yok canim gittim bi halt yok cok yiyorum ondan biliyom ben de bu istah icin zencefil tarcin yogurt karisimi gibi öneriler verirsiniz diye dedim
Peki canim cok sagol yogurt iyidircanım bende iştahlıydım diyeti uyguladıgımdan beri iştah falan kalmadı :)
Fakulteye dahi gittim canim benim 5kilo dogmusum yani bebeklikten gelen bisiycanım hastalık olmadan sadece yemekle imkanı yok bu kilo olmaz.. mutlaka bişeyler atlanmış.. özel bi doktora git devlette gözden kaçmış olabilir..
bebeklikten gelen bir rahatsızlık mı varmış anlamadım canım?Fakulteye dahi gittim canim benim 5kilo dogmusum yani bebeklikten gelen bisiy
Bes kilo dogmusum canim hastalik yok genetik ailede var kilo evde zayif insan yokbebeklikten gelen bir rahatsızlık mı varmış anlamadım canım?
Hep derim günde en az 2 litre soğuk su özellikle yemeklerden önce en az bir bardak , katı yağlardan uzak dur , poğaçayı simiti hayatından çıkar , yemeklerde yaşil salata ve 1 kase yoğurt tüket , beyaz peynir tüket , hareketli ol asansör kullanma, yemekten bir saat sonra yarım saatlik tempolu yürüyüşe çık ... illa ki kepek ekmek, yağsız peynir filan tüket demiyorumDefalarca kilo verdim fazlasıyla geri aldim suan da 117-120 kilo arasindayim bilmiyorum net olarak tartim bozuldu aranizda kilo vermis olan varmı ve ne yaptı yazarsa cok sevinirim yaz geliyor biraz kilo vereyim en azindan biraz giydigim yakissin cok moralim bozuk diyetisyene gittim ama hep ayni liste sorunum yok istedim mi kilo veririm var mı önerisi olan bu sefer birakmak yok diyeti
canım benim anlatmaya calıstığım şey şu, eğer karın bölgenin genişliği 90 cm yi geçtiyse insülin direnci vardır sende, ve insülin direnci olanlar çok çok zor kilo verir.. elalem 1 dikkat diyorsa senin 10 dikkat etmen gerekir..Bes kilo dogmusum canim hastalik yok genetik ailede var kilo evde zayif insan yok
Defalarca kilo verdim fazlasıyla geri aldim suan da 117-120 kilo arasindayim bilmiyorum net olarak tartim bozuldu aranizda kilo vermis olan varmı ve ne yaptı yazarsa cok sevinirim yaz geliyor biraz kilo vereyim en azindan biraz giydigim yakissin cok moralim bozuk diyetisyene gittim ama hep ayni liste sorunum yok istedim mi kilo veririm var mı önerisi olan bu sefer birakmak yok diyeti
Veremem Cnm öğrenciyi.CANIM 180 TL KADAR VEREMEZ MİSİN DİYETİSYENLER O CİVARDA ALIYOR EN FAZLA 200 TL EN AZINDAN ANKARADA BÖLE.... HERSEYDEN ÖNEMLİSİ SAĞLIKLI YASAMAK İÇİN SART OLUYR KILO VERMEK...
Haftal
Veremem Cnm öğrenciyi.