KIZLAR NAPICAM BİLMİYORUM

Ekmeği ve şekerli şeyleri bırakır ve yediklerini iyi çiğnersen hem sağlıklı olursun hem de sağlıklı bir şekilde kilo verirsin. İnan başka bir şey yapmaya gerek yok. Bu tur sorunların nedeni genelde yanlış beslenme alışkanlıklarıdır. Ben yaklaşık 7 ayda bu şekilde 10kilo verdim şu an 47kiloyum, üstelik enerjik ve sağlıklıyım

Cok sevinirim bazi doktorlar yag yakmayi hizlandirici formuller veriyor pul biberli yoğurt gibi

canım benım dr daha vermedi öle bişi sadece ben öğlen ve aksam yemeklerinde bir su bardagı yogurt var listemde.. yogurt cok faydalı..

canım sende kesin insülin direnci var bu yüzden kilo veremiyosun.. endokronoloji uzmanına git..
Yok canim gittim bi halt yok cok yiyorum ondan biliyom ben de bu istah icin zencefil tarcin yogurt karisimi gibi öneriler verirsiniz diye dedim

canım hastalık olmadan sadece yemekle imkanı yok bu kilo olmaz.. mutlaka bişeyler atlanmış.. özel bi doktora git devlette gözden kaçmış olabilir..

Yine öyle kisa süre icinde belli belirsiz diyetlerle kilo verirsen .. suanki kilondan daha cogunu yine alirsin.
Beslenmeni degistir ve spora basla..daha yavas kilo verirsin belki ama önündeki bir kac yil sonra bu dertten tamamen kurtulursun. Hep kisir döngü icinde yasamak istemezsin? Sagligini düsün.. hatta doktora görün en iyisi.

Defalarca kilo verdim fazlasıyla geri aldim suan da 117-120 kilo arasindayim bilmiyorum net olarak tartim bozuldu aranizda kilo vermis olan varmı ve ne yaptı yazarsa cok sevinirim yaz geliyor biraz kilo vereyim en azindan biraz giydigim yakissin cok moralim bozuk diyetisyene gittim ama hep ayni liste sorunum yok istedim mi kilo veririm var mı önerisi olan bu sefer birakmak yok diyeti
Hep derim günde en az 2 litre soğuk su özellikle yemeklerden önce en az bir bardak , katı yağlardan uzak dur , poğaçayı simiti hayatından çıkar , yemeklerde yaşil salata ve 1 kase yoğurt tüket , beyaz peynir tüket , hareketli ol asansör kullanma, yemekten bir saat sonra yarım saatlik tempolu yürüyüşe çık ... illa ki kepek ekmek, yağsız peynir filan tüket demiyorum

ne olursa olsun hangi metabolizma olursa olsun sabah ve öğle hızlı akşama yaklaştıkça yavaşlar o yüzden bi süre sabah ve öğle ekmek ye akşam yeme yemeğinide azalt tabak boyutunu küçült.bu arada benimde vermem gereken kilolar var ama bence bu işi önce beyninde başlat vericem de az yiyecem de doydum de ve günlük yarım saat ve daha faazla yürü (diğer egzersizleri yapamazsan hiç yoktan)hareket varsa ister istemwez yediğinde eriyo zaten kolay gelsin

Bes kilo dogmusum canim hastalik yok genetik ailede var kilo evde zayif insan yok
canım benim anlatmaya calıstığım şey şu, eğer karın bölgenin genişliği 90 cm yi geçtiyse insülin direnci vardır sende, ve insülin direnci olanlar çok çok zor kilo verir.. elalem 1 dikkat diyorsa senin 10 dikkat etmen gerekir..

Diyetlere yanaşmıyorsun,mucize formüller arıyorsun.Ama yok öyle bir şey maalesef.Acele etmeden yavaş yavaş kilo vermek daha sağlıklı olur.Öncelikle mutlaka günde 1 saat yürüyüş yapmanı öneririm.Sabah geç kalkıyorsan erken kalkmaya alışıp yürüyebilirsin.Sabah uykusu da kilo yapar.Şekeri,hamuru ve abur cuburu kesip,ara öğünleri meyve ve yoğurtla geçiştirebilirsin.Akşam sekizden sonra bir şey yememek de etkili oluyor.Ekmeği kesemiyorsan pakette satılan diyet ekmeklerden alabilirsin.Onları da en fazla 2 dilim tüketmek gerekiyor.

CANIM 180 TL KADAR VEREMEZ MİSİN DİYETİSYENLER O CİVARDA ALIYOR EN FAZLA 200 TL EN AZINDAN ANKARADA BÖLE.... HERSEYDEN ÖNEMLİSİ SAĞLIKLI YASAMAK İÇİN SART OLUYR KILO VERMEK...

Defalarca kilo verdim fazlasıyla geri aldim suan da 117-120 kilo arasindayim bilmiyorum net olarak tartim bozuldu aranizda kilo vermis olan varmı ve ne yaptı yazarsa cok sevinirim yaz geliyor biraz kilo vereyim en azindan biraz giydigim yakissin cok moralim bozuk diyetisyene gittim ama hep ayni liste sorunum yok istedim mi kilo veririm var mı önerisi olan bu sefer birakmak yok diyeti

en genel yapılacak şey kendide küçük çukur bir tabak al ve normalde aldığın yemeğin yarısı kadar yemek ye her öğün yoğurt süt ye mutlaka

X