Sokaklar bızım alanımız. Ben sokakta yürüyorum ılçeyı dolaşıyorum desem yeridir. Nasıl hareket edemiyorsunuz engelı d egılsenız bır bahanesı olamaz bu işin. Ya ömür boyu bu kılolarla kalacaksınız ya bıraz yedıklerınıze dıkkat edıp yürüyüş yapacaksınıZ. Eve alet almayın kullnaılmıyor onlar boşa para. Çıkın yürüyün.
Arkadasıma dıyetısyen gluten ve süt urunlerını yasakladı valla azmıne hayran kaldım acayıp zayıfladı.
Ama siz kendınıze uygun diyetisyeni bulun begenmıyorsanız degıstirin. Mesela 90 kılodayken gıttıgım diyetisyen 3 ana öğün 3 ara öğün vermişti. Hatta arada kacamaklarımda olmuyor degıldı. Ama o dönem güzel uyguladım. 74 e düştüm.Sonra doğumlu hamılelıktı derken 85 le tekrar diyetısyenın yolunu tuttum. Benım diyetisyenım sehır degıstırmıstı baskasına gıttım. Memnun kalmadım acayıp katıydı evet ilk ayda çok güzel verdım ama bıraktım çünkü bu katılıkla devam edemezdım. Başka diyetisyene gıttım aralıklı oruç tarzı ıkı ogun yazın bana ama asırı katıya gelemem dedım. Ve şu an ucundan da olsa 72 yı gördüm
sız de çok katı olmayan bır diyetle devam edın ama lütfen yürüyün yürüyün yürüyün