Dertleşmeye, yardıma, tecrübe ve desteğinize ihtiyacım var. Canım çok çok sıkkın

Bu arada bende pkoluyum sadece kortizon değil senin insülin direncin de vardır şimdi pkonun en popüler verdiği rahatsızlık kilodur
O kadar Dr gittim biri de demedi şu değere özellikle bakalım. Şimdi sırada o değerine bakmak var.
Muhtemelen de var ben de. Baktım belirtileri uygun. Bir o eksikti ya 🤕

Bende kilo vermekte zorluk ceken su içsem yarayan biri olarak cok sukur1ayda 7kg vermıstım 24günde dıyım 1ay dolmadı sonra hamıle kaldım devamda edemıyoruz belki sende o sekılde verebılırsin ödem cayları tavsıye ederım ama ıyıce arajtır bak öyle al ben kendıme sectıgım ürünü 3ay arajtırdım oyle aldım cok sukur memnun da kaldım
Mesaj olarak bana atar misin rica etsem. Ben de kullanamam hemen muhakkak araştıririm. Korkarım zaten dengem bozulacak diye böyle şeyleri denemeye. Şu an bozulmuş bozulacağı kadar en azından zararı yoksa kullanırım. Belki fayda görürüm. 1 ayda 7 kilo müthiş bir şey ya.

Bu 6 kilo varya 60 kg bedel. Son kilo olduğu için çok zor gidiyor. Hayatım boyunca yeme içme konusunda hep kontrollü oldum. Örneğin bugün hamburger yediysem yarın sebze çorba yer dengelerim. Şimdi öyle bir hal aldım ki sebze çorba yağsız et yağsız salata da yesem tartida hep artiyim. Bu motivasyonunu çok düşürdü. İnancimi yitirdi. Kortizol kullanırken o kadar dikkat ettim ki kilo almadım. Tedavi sonrası da dikkat ettim ama dediğiniz gibi bidon gibi sistim. Ne şişiriyor beni anlamıyorum. Su içerim. Gece yemem. Şaştım kaldım.
Seni çok iyi anlıyorum doktora insulin direncine baktır glifor iste biyerde bişeyler ters gidiyo ama düzelecek kendine inan

X