Öyle görünüyor dimi ama istiyor yaptıklarımı söylediklerini görsen.3 ayda neler konustuk çol sevdim seni dedi ama aileme nasıl öfkeli,yok dedim istemiyorsan bak söyle kapataym bende konuyı dedim bu sefer de geri adım atıp öyle konusuyodu napayım öldüreyimmi bunu delirtti beni vallahi istemedigni anlasaydm siler atardm bak 2 ay adım atmadım kendi actı engelimibiraz acı olacak bu diyeceğim ama ;
Size zerre değer vermeyen ,istemeyen birine kendinizi kabul ettirme çabanız nedir ?
bu kadar grurusuzlık neden ?
Peki ben mi sucluyum?Aileme öfkeliymiş aşırı istememişler onı diye suan birşymyapmıyorım sadece aracı olayı olursa olmazsa daha bitti zaten halim kalmadı ya halimBu kadar uğraştıran adamlardan genellikle olmuyor. Çok zorlamışsın ablacim sen. Isın ucunu birak.
Salaga dedim cocuk gibi engelleme bak dedim imsan gibi konusalım bak dedim ama salaaaak dengem kalmadı ya habire aglıyorım kendimden bile mefret ediyorum ben nasıl toparlanaym simdi ya nasılBen engelledim, o engelledi.. Ay bu ne böyle çocuk oyuncağı gibi. Bence bu ilişkiden hayır gelmez.
Zorla evlensen ne olacak peki ?ailene öfke kusan bir adam ;gel desen gelmez ;ailem gelsin desen surat kavga yapar .Ama kendi ailesini baş tacı yapar .neden mi ?cünkü sen böyle yalvar yakar olduğun için.Öyle görünüyor dimi ama istiyor yaptıklarımı söylediklerini görsen.3 ayda neler konustuk çol sevdim seni dedi ama aileme nasıl öfkeli,yok dedim istemiyorsan bak söyle kapataym bende konuyı dedim bu sefer de geri adım atıp öyle konusuyodu napayım öldüreyimmi bunu delirtti beni vallahi istemedigni anlasaydm siler atardm bak 2 ay adım atmadım kendi actı engelimi
Yok baska yerden bakıyorum ona öylr tek tük giriyo whatsapa bi kere onı da dedim ona sen gidip milletle konusuo konusup sonra gidiyim sunum agzıma ediyimmi diyosn dedim he amacın ne dediö yeter dedimmmm bak yeterrrrrZorla evlensen ne olacak peki ?ailene öfke kusan bir adam ;gel desen gelmez ;ailem gelsin desen surat kavga yapar .Ama kendi ailesini baş tacı yapar .neden mi ?cünkü sen böyle yalvar yakar olduğun için.
Ayrıca o engel aşmalar falan da seni yedeklediği için ;başkalarıyla fingirderken basıyor engeli ;konusacak kimse kalmadığında açıyor .
Annesime deöişki bana cok baglı anne kimseylr evlenmez demiş annesineYok baska yerden bakıyorum ona öylr tek tük giriyo whatsapa bi kere onı da dedim ona sen gidip milletle konusuo konusup sonra gidiyim sunum agzıma ediyimmi diyosn dedim he amacın ne dediö yeter dedimmmm bak yeterrrrr
Dediö dedim o zaman ben meye cabaladım ben bu adamın bu kadsr cefasını neden cektim dedim ne demek evlendircem bide annesi biz konustugmızda ona koz baktım demiş cocuk kıyameti koparmıs ben evlenmem demiş bana koz nasıl bakarsn diye annesiyle kavga etmiş,anneside bana dedi ben de dedim senimi unutamadı biz komusuyoduk o sıra cocukla ama ailesi bilmiyodu istememiş bana kız mız bakmayın demiş teyzesinede annesinedeBence vazgeç. İlerde keşke deme derim. Bazı ahlakını ben değiştiririm dersen yanılırsın değişmez. Ama tabi bunları anlattığınıza göre diyorum. Bide ben Kaynana olacak anneden gıcık aldım.O ne ya ben oğlumu evlendireceğim o zaman oğlun kimseye Umut vermeyecek.
Peki ben mi sucluyum?Aileme öfkeliymiş aşırı istememişler onı diye suan birşymyapmıyorım sadece aracı olayı olursa olmazsa daha bitti zaten halim kalmadı ya halim
Ben değil o engelliyordu ben insan gibi komusalım diyodum sğrekliÖyle karışık ki bir tek birbirinizi ergen gibi ikide bir engellediğinizi anladım onca yazıdan.
Aileler neye karşı onu da anlamadım.
İki gönül bir olunca samanlık seyran olur derler sizin ki cehennem gibi birsey olmuş.
Daha evlenmeden bunca tantana oluyorsa bu evlilikten ne hayır gelir diye de düşündüm.
Bence siz biraz büyüyüp olgunlaşın ondan sonra evliliği düşünün. Çünkü evlilikte bu tür şeylerin sonu boşanmayla biter.
Aynen o babayiğitlik gram yokmıs adamlık yokmus ama beb naptım ona beni neden bu kadar hırpaladı gervekten agla agla yoruldum halim yok ya halim hakkıma nasıl girer bi insanım kalbini kırmak bu derece nasıl içi acımazPeki bu iş olduğu takdirde sevgilinin ailene olan tavrı düzelecek mi sence? Unutacak mi? Asla. Ailen bu adama ısınacak mi? Yok , hayir. Ha ailen ısınsa bile sevgilin dereyi geçene kadar misali düğün olup bitene kadar idare edecek. Sonra ne olacak biliyor musun? Şu kısacık zamanda arada kaldım oldum bittim dediğin haller var ya? Bir ömür sürecek. Ta ki sen pes edip ailen veya eşinden biri silip atada dek. Ha bunun tersi hikayeler yok mu? Var ama çok nadir. Senin sevgilin o adamlardan degil. Kin tutan, gururu tavan, unutmayan cinsten. Sevdiğim icin her eli öperim diyen babayigitlerden degil.
Senin ona birsey yapmana gerek yok ki? Herkes kendi karakterinin renginde davranır. Bak sen annesini arayıp soruşturmuşsun neler oluyor diye, olmadi araya birilerini sokmuşsun falan.. o adam ne harika şeyler yaptı da sen bunları yaptın? Böyle mi sormak lazım. Sen bunları yapacak karakterdesin de ondan yaptın. Aramaktan, araya aracı sokmaktan çekinmiyor, gurur yapmıyorsun. Bak sevgilin sana karakteriyle ilgili müthiş ipuçları veriyor. Gozunu ac ve gor.Aynen o babayiğitlik gram yokmıs adamlık yokmus ama beb naptım ona beni neden bu kadar hırpaladı gervekten agla agla yoruldum halim yok ya halim hakkıma nasıl girer bi insanım kalbini kırmak bu derece nasıl içi acımaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?