kızlar mutfak için bu saat nasıl??

aynen canım yaa o yüzden aldım bakalımm bilmiyorum inşallah iyi gelir
iyi olmuş canım oh babam eve bi saat almış annemde çok saat oluyo diye istemedi. bende güllü pek sevmem ama hoşmuş.. anlıcağın bana yaradı mutfağıma kullanıcam bende inşallah uyar

çok hoşmuş beğendm :)

teşekür ederim

cook tatlıymış ama bence yatak odasına daha çok yakısır bu saat.

bence bu model daha güzel olur mutfak için.

http://www.evofisdekorasyon.com/wp-content/uploads/2011/01/dkalt8493.jpg

çok komik

Canım saat çok güzel ama mutfağa uygun olurmu bilemedim :26:

artık uydurcaz bi şekilde olmadı yatak odasında kullanırız

evet canım buda güzelll inşallahh olur mutfagına benden bi gün sonra evleniyosun sanırım

biz bursadayız canım. emin ol ben gerideyimdir evi tutmadık daha masraf olmasın diye o yüzdende mobilya alamıyorum :44:

aa benim nişanlımda bursada ben değilim ama :)) bizde ev falan tutmadık nerde arıyosunuz ev peki varmı bişeyler? düğününüz hangi salonda olucak canım

aa benim nişanlımda bursada ben değilim ama :)) bizde ev falan tutmadık nerde arıyosunuz ev peki varmı bişeyler? düğününüz hangi salonda olucak canım

bizim nikah olucak canım ev hamitler, demirci, millet ve özlüce civarlarında daha çok var. bizim için osmangazi-nilüfer de her yer olabilir ama yeni ve ulaşımı çok zor olmayan bir ev arıyoruz. çok kararsız kaldık komşu mu olsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…