Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok hoşmuş beğendm :)
cook tatlıymış ama bence yatak odasına daha çok yakısır bu saat.
bence bu model daha güzel olur mutfak için.
http://www.evofisdekorasyon.com/wp-content/uploads/2011/01/dkalt8493.jpg
Canım saat çok güzel ama mutfağa uygun olurmu bilemedim :26:
iyi olmuş canım ohbabam eve bi saat almış annemde çok saat oluyo diye istemedi. bende güllü pek sevmem ama hoşmuş.. anlıcağın bana yaradı
mutfağıma kullanıcam bende inşallah uyar
Eki Görüntüle 1035409
evet canım buda güzelll inşallahh olur mutfagına benden bi gün sonra evleniyosun sanırım![]()
evet canm 3 ağustos benimhazırlıklar hemen hemen aynı aşamadadır ikimizin
![]()
Eki Görüntüle 1034251
kızlar mutfagımı kırmızı ağırlıklı yapıcam Allah nasip ederse bu saat nasıl sizce![]()
Bence çok tatlıı, güzel seçim![]()
siz nerdesiniz biz uzak oldugumuz için geriden geliyo olabiliriz canıım![]()
biz bursadayız canım. emin ol ben gerideyimdirevi tutmadık daha masraf olmasın diye o yüzdende mobilya alamıyorum :44:
benim mutfağım kırmızı değil ama alabilirimAYNEN CANIMMM
n11 canım sitesi sendemi mutfak için düşündün![]()
Eki Görüntüle 1034251
kızlar mutfagımı kırmızı ağırlıklı yapıcam Allah nasip ederse bu saat nasıl sizce![]()
harika bir saat ama yatak odanıza daha çok yakışır bence :))) mutfağa daha şeker bir şey bulabilirsin Eki Görüntüle 1036611
benim mutfağım kırmızı değil ama alabilirim
bi de ben mutfakta sebze desenli meyve desenli şeyler sevmiyorum bu daha iyi
yok o olmaz ben bu saati alayımda bakim belki mutfak için daha güzel bişey bulursam alırımolmazsa yatak odamıza takarız nolcek
![]()
ben bu saati n11 de göremedim linkini verebilir misin?dimi bende aynen![]()
ben bu saati n11 de göremedim linkini verebilir misin?
aa benim nişanlımda bursada ben değilim ama :)) bizde ev falan tutmadık nerde arıyosunuz ev peki varmı bişeyler? düğününüz hangi salonda olucak canım