- 7 Ocak 2025
- 143
- 23
- 13
- Konu Sahibi Mihri336655
Sipariş ettim teşekkür ederimKime sorsam en güvenilir predictor early dedi. Yarın sabah bir de onu deneyin isterseniz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sipariş ettim teşekkür ederimKime sorsam en güvenilir predictor early dedi. Yarın sabah bir de onu deneyin isterseniz![]()
Rica ederim umarım güzel haberler alırsınızSipariş ettim teşekkür ederim![]()
Umarım sizde sağlıkla kucağınıza alınRica ederim umarım güzel haberler alırsınız![]()
Benimde aynı şekil çıktı sonucunuz ne oldu acabaKızlar softec yanıltır mı![]()
Benimkininde markası softeccKızlar softec yanıltır mı![]()
Negatif canım ama regl olmadımBenimde aynı şekil çıktı sonucunuz ne oldu acaba
Kan mı verdinNegatif canım ama regl olmadım
Resimlerini yükler misin bakalımKizlar freely erken gebelik testi ve sente lady kaset test pozitif sente lady freely e gore biraz daha silik ama yaptigim an cikti bu iki test guvenilir mi bilgisi olan var mi kafayi yicem artik
EvetKan mı verdin
Merhaba aynı markanın testini adetime bir hafta kala ben de yapmıştım bende de neredeyse 2 saat sonra çok çok ince ikinci çizgi çıktı hatta ben fark edemedim başta. Sonraki günler testi ilk idrarla tekrarladım gün geçtikçe çizgi daha hızlı çıkmaya başladı kanla da hamile olduğum kesinleşti zaten. Ben de kuruma çizgisidir diye hiç umutlanmamistim basiteMerhaba kızlar. Adetime 4 gün var predictor erken gebelik testi yaptım. İlk 5 dakikada tek çizgi çıktı, 1 saat sonra ikinci çizgiyi gördüm. Kuruma çizgisidir diye su damlattım ama geçmedi sizce hamile miyim ?
Sizi tebrik ediyorum sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah bekleyen herkese de en kısa zamanda nasip olsun :) siz ovülasyon testleri ile yumurtlama günümü takip ettiniz nasıl oldu :)Merhaba aynı markanın testini adetime bir hafta kala ben de yapmıştım bende de neredeyse 2 saat sonra çok çok ince ikinci çizgi çıktı hatta ben fark edemedim başta. Sonraki günler testi ilk idrarla tekrarladım gün geçtikçe çizgi daha hızlı çıkmaya başladı kanla da hamile olduğum kesinleşti zaten. Ben de kuruma çizgisidir diye hiç umutlanmamistim basite
Evet. Hsg çektirmiştim önceki ay. Hamile kaldığım ay da hem ovulasyon testi hem de klomen kullanmıştım. Beslenmeme de baya dikkat etmistim o aySizi tebrik ediyorum sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah bekleyen herkese de en kısa zamanda nasip olsun :) siz ovülasyon testleri ile yumurtlama günümü takip ettiniz nasıl oldu :)
Emeklerinizin karşılığını almanız ne güzelEvet. Hsg çektirmiştim önceki ay. Hamile kaldığım ay da hem ovulasyon testi hem de klomen kullanmıştım. Beslenmeme de baya dikkat etmistim o ay
İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberi alırsınız. Valla ben de forumdan okumuştum nasıl kullanıldığını yanlış hatırlamıyorsam koyu çift çizginin silikleşmeye başladığı gün yumurta çatladi demek oluyordu. Merak etmeyin spermler çok uzun süre canlı kalabiliyor rahimde ilişkiyi yumurtlamaya denk getirmissiniz inşallah olmuşturEmeklerinizin karşılığını almanız ne güzelbende ilk defa ovülasyon testi aldım ama tam bilmediğim için ne yapmam gerektiğini koyu çift çizgi çıkan günü değil bir önceki ve sonraki günü değerlendirdim o gün kü ikinci çizgide silikti sonrasında da değerlendirme yapmadım o koyu iki çizgiyi kaçırdım diye moralım bozuldu çünkü :)
Ahh inşallah canım inşallah sadece bana değil allahım bekleyen herkese nasip etsin inşallah çok teşekkür ederimİnşallah en kısa zamanda hayırlı haberi alırsınız. Valla ben de forumdan okumuştum nasıl kullanıldığını yanlış hatırlamıyorsam koyu çift çizginin silikleşmeye başladığı gün yumurta çatladi demek oluyordu. Merak etmeyin spermler çok uzun süre canlı kalabiliyor rahimde ilişkiyi yumurtlamaya denk getirmissiniz inşallah olmuştur![]()
Canım sonuçun ne çıktı ?
Negatif diyorlar ama yarın tekrar doktora gideceğimCanım sonuçun ne çıktı ?
Bugün kahverengi gibi biraz da pembemsi lekelenmem varNegatif diyorlar ama yarın tekrar doktora gideceğim