kızlar mutfak için bu saat nasıl??

olalım valla ne güzel olur ama biz yıldırımda eriklide ev arıyoruz canım civarlarında yani çok zor bulması ve çok pahalı kiralar yaa

olalım valla ne güzel olur ama biz yıldırımda eriklide ev arıyoruz canım civarlarında yani çok zor bulması ve çok pahalı kiralar yaa

anladım canım sizin şehrin öbür tarafında biraz uzak olucaz sanırım. iş yeri önemli, ona yakın olalım dedik bizde gerçekten çok pahalı evler. hemde küçükler.. bilmiyorum napıcaz allah yardımcımız olsun :44:

Son düzenleme:

hmm nerde çalışıyo seninki bencede yakın olmak önemlii sen çalışıyomusun peki canım aynen evler çok çok pahalı ve küçükkkk

çok şirinnn kırmızıııı candırrr:)

aynenn

Çok teşekkür ederim Allahım sizede gönlünüze göre bi ev almayı nasip etsin inşallah

amin canım inşallah

hmm nerde çalışıyo seninki bencede yakın olmak önemlii sen çalışıyomusun peki canım aynen evler çok çok pahalı ve küçükkkk
carrefourun orda iş yeri canım onun tam osmangazi nilüfer arası bir yerde.ben şuan çalışmıyorum malesef o yüzden onun iş yerine yakın olsun dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…