kızlar mutfak için bu saat nasıl??

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398

kızlar mutfagımı kırmızı ağırlıklı yapıcam Allah nasip ederse bu saat nasıl sizce

canım ben çok seviyorum o parmak ifadeleri ama mutfağa daha uygun bi şey bulamazsan al bence :44:

çok beğendim çok güzel bence almalısın :)

öylemi dersinnn teşekür ederim canım bende istiyorum almak ama işte tam emin olamadım kk bayanlarına sormak istedim

bayıldım saate

çok tatlı dimi mutfaga uyum sağlarmıki

canım ben çok seviyorum o parmak ifadeleri ama mutfağa daha uygun bi şey bulamazsan al bence :44:

kahve temalı olanlar var ama bunu bi türlü silemiyorum kafamdan bende anlamadım :26: bi ara etrafında çatal kaşık olanlara kafayı takmıstım ama onu artık begenmiyorm

Ben ede çok güzelmişşş :)

Çok güzel bayıldım

teşekürler kızlar siz olsanız alırmıydınız bunu mutfagınızaaa

Alırdım hatta nereden bakıyorsun kendime bile düşündüm üzerindeki parmaklar en sevdiğim şekillerden biridir

alıyorummm

aynen canım ya aldım gitti valla bakalım nasıl gelcek sende gül güle kullan canım değişikmiş bardağın

Amin canım inşallahHepimiz aşkla kullanalım hayırlısıyla Bilindik bir yerden aldıysan sorun yaşanmıyorsa aynı şekilde gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…