• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar mutfak için bu saat nasıl??

aynen canım yaa o yüzden aldım bakalımm bilmiyorum inşallah iyi gelir :1:
iyi olmuş canım oh :16: babam eve bi saat almış annemde çok saat oluyo diye istemedi. bende güllü pek sevmem ama hoşmuş.. anlıcağın bana yaradı :60: mutfağıma kullanıcam bende inşallah uyar :31:
$images.webp

çok hoşmuş beğendm :)

teşekür ederim :16:

cook tatlıymış ama bence yatak odasına daha çok yakısır bu saat.

bence bu model daha güzel olur mutfak için.

http://www.evofisdekorasyon.com/wp-content/uploads/2011/01/dkalt8493.jpg

çok komik :41:

Canım saat çok güzel ama mutfağa uygun olurmu bilemedim :26:

artık uydurcaz bi şekilde olmadı yatak odasında kullanırız :1:

iyi olmuş canım oh :16: babam eve bi saat almış annemde çok saat oluyo diye istemedi. bende güllü pek sevmem ama hoşmuş.. anlıcağın bana yaradı :60: mutfağıma kullanıcam bende inşallah uyar :31:
Eki Görüntüle 1035409

evet canım buda güzelll inşallahh olur mutfagına benden bi gün sonra evleniyosun sanırım :1:

biz bursadayız canım. emin ol ben gerideyimdir :43: evi tutmadık daha masraf olmasın diye o yüzdende mobilya alamıyorum :44:

aa benim nişanlımda bursada ben değilim ama :)) bizde ev falan tutmadık nerde arıyosunuz ev peki varmı bişeyler? düğününüz hangi salonda olucak canım

aa benim nişanlımda bursada ben değilim ama :)) bizde ev falan tutmadık nerde arıyosunuz ev peki varmı bişeyler? düğününüz hangi salonda olucak canım

bizim nikah olucak canım :61: ev hamitler, demirci, millet ve özlüce civarlarında daha çok var. bizim için osmangazi-nilüfer de her yer olabilir ama yeni ve ulaşımı çok zor olmayan bir ev arıyoruz. çok kararsız kaldık komşu mu olsak :1:

Back
X