• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testim 1 saat sonra silik çizgi

Canım erken gebelik testleri marka fark etmiyo ben son gebeliğmi adetten üç gün önce bu test sayesinde öğrendim diğerleri çıkmaz öyle
Ne alakası var days doctor ve artımed erken gebelik testleri kocama bile yalancı pozitif çıkaracak bilmiyorsanız insanları yanlış yönlendirmeyin.

Ne alakası var days doctor ve artımed erken gebelik testleri kocama bile yalancı pozitif çıkaracak bilmiyorsanız insanları yanlış yönlendirmeyin
Ben kendi açımdan söylüyorum genelde markalara bakmadan alıyorum ben ucundede öyle oldu hep silik gördüm ve ne bu sizdeki şiddet celal karsindakide senin cinsinden

Eklentiler

• 0237C86C-991B-4FA6-8CF8-C2BA50270372.webp
    0237C86C-991B-4FA6-8CF8-C2BA50270372.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_5007.webp
    IMG_5007.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 21
Bende sağlıksız gebelikti 3 Ocak kanama vs oldu bı hafta hastaneye gidip durdum yerleşme kanaması adet kanaması vs denildi bakmadikar araştırma Hastanesi'ne gittim düşük riskin var ama baya yüksek ilaç yazarız ama görüşümüz bu gider denildi bı hafta sonra kontrole gel ddi gittim o sıra lavaboya gittim ceni dustu😢 vakumlu kürtaj ile eş parçası alıntı sonra rahim tertemiz dendi bı ay korun yeterli dedi ben üç hafta ilişkiden uzak durdum 3. Hafta sonunda yaşadık bı kaç kere adete olmadim şüphe duyarak test yaptım negatif olmaz diye korkuyorum
Bence korkma kötü de düşünme.Onun da boş gebelik denilmişti alınmıştı parçası.Aynı şekilde ilk ay olmasın sonra deneyin dediler rahim toparlansın diye.Sonra dediğim gibi oldu şimdi maşallah çok sağlıklı bir bebekleri var😊 Bence siz de rahatlayın çünkü böyle bir durumda hamile kalmak kolaylaşıyormuş diğer ay stres yapmamaya çalışıp denerseniz pozitifi görebilirsiniz inşallah.Hem de şöyle düşünün demek ki eşiniz ve siz sağlıklısınız müdahalesiz hamile kalabilmişsiniz demek ki oluyor

Ne alakası var days doctor ve artımed erken gebelik testleri kocama bile yalancı pozitif çıkaracak bilmiyorsanız insanları yanlış yönlendirmeyin
Ben kendi açımdan söylüyorum genelde markalara bakmadan alıyorum ben ucundede öyle oldu hep silik gördüm ve ne bu sizdeki şiddet celal karsindakide senin
Bence korkma kötü de düşünme.Onun da boş gebelik denilmişti alınmıştı parçası.Aynı şekilde ilk ay olmasın sonra deneyin dediler rahim toparlansın diye.Sonra dediğim gibi oldu şimdi maşallah çok sağlıklı bir bebekleri var😊 Bence siz de rahatlayın çünkü böyle bir durumda hamile kalmak kolaylaşıyormuş diğer ay stres yapmamaya çalışıp denerseniz pozitifi görebilirsiniz inşallah.Hem de şöyle düşünün demek ki eşiniz ve siz sağlıklısınız müdahalesiz hamile kalabilmişsiniz demek ki oluyor
Evet korunuyorduk ikinci çocuktan sonra korunmayı bıraktığımız ay kaldım ama kısmet değilmiş malesef 😢

Kan vermeye gidicem galiba ama ya çok erkense çıkmazda diye korkuyorum
Canım bendede silik çıkmıştı silik çıkınca zaten var eltimde dün yaptı onunkide boyl çıktı yani var ama çok çok yeni iki üç haftalık ve erken öğrenmişsn 🥰

Back