aynen biraz öyle cicili bicili şeyler daha çok hoş geldi salon sade bari oturma odası cicili bicili olsn dedikCicili bicili şeyleri seviyorsunuz sanırım.
Özellikle kırmızılı olan takım çok çok fazla hareketli değil mi? Kadife gibi kumaş, kırmızı renk, çiçekli berjerler... Ben daha sade şeyleri severim ama tabiri caizse 'kokoş' insanlar için bile fazla 'kokoş' sanırım
salon takımımı eski model diyosn canmkırmızı şarap renginde olanı beğendim. Diğerinin berjerleri çok eski model duruyor...
Gül kurusu olanı eski model buldum ben eğer salon takımı oysasalon takımımı eski model diyosn canm
demi sanki birazcık öyle gibi
renk olark da yakn değil miİkisi tarz olarak birbirine çok benziyor. Birini daha farklı bişey düşünmelisiniz bence.
Gül kurusu olanı eski model buldum ben eğer salon takımı oysa
Hadi yaaaaeski model dedimiz şeye 6bin dediler ya
gezdik dolandık valla zor işlermiş bunlar
sagol canım benm teşekkürler düşüncelerin için :))Hadi yaaaaben kesinlikle diğerini daha çok beğendim
renk olark da yakn değil mi
bende salonu mavi beyaz olsun dedim ama bilemedim öylede nasıl durur acaba diye
dediğin gibi canım her yerde var doğru diyosunCanım bu çiçekli modelden her yerde var artık. Renk olarak çok hoş ama model olarak çok sıradan oldu bence.
bende öyle düşündümm enisi turkuaz yaptrmak gibi salonuHem renk hem tarz yakın bence. Yani aynı modeli iki farklı tonda kumaşla kaplamışlar gibi. Turkuaz çok yakışır bence salona. Canlı bir mavi hem huzur verir hem keyiflendirir.
Rica ederim canım. Kolay gelsinsagol canım benm teşekkürler düşüncelerin için :))
Ben de bu aralar mobilyalarla yatıp kalkıyorum da gerçekten zor karar vermek. Günlük kullanım için köşe takımı düşünmez misin bu tarz oturma grubunu da salona koyarsın farklı farklı olur böylece.dediğin gibi canım her yerde var doğru diyosun
model acaba cok mu sıradan kii ya bende sonrada tereddtte kaldmm hakketten
bende öyle düşündümm enisi turkuaz yaptrmak gibi salonu
oturma grubu renk ve desen konusunda nasıl yapsam ki