Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kızlar Lütfennn Yardım Fikirlerinze ihtiyacımm var

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

SeSiLya_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
3.243
1.169
31
Kızlar bu salon takımı ile oturma gurubu nasıl sizce..
Başka fikir ve düşüncelere ihtiyac duyduk sizlrede sormak istedim.

Eklentiler

• oturma gurubu.jpg
    86,8 KB · Görüntüleme: 308
  • oturma gurubu 2.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 281
  • oturma gurubu 4.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 311
  • oturma gurubu 5.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 284
Cicili bicili şeyleri seviyorsunuz sanırım.

Özellikle kırmızılı olan takım çok çok fazla hareketli değil mi? Kadife gibi kumaş, kırmızı renk, çiçekli berjerler... Ben daha sade şeyleri severim ama tabiri caizse 'kokoş' insanlar için bile fazla 'kokoş' sanırım

kırmızı şarap renginde olanı beğendim. Diğerinin berjerleri çok eski model duruyor...

aynen biraz öyle cicili bicili şeyler daha çok hoş geldi salon sade bari oturma odası cicili bicili olsn dedik
ama daha tam net karar veremedik tabi bende başka düşünceler fikirler almak istedim

Canım bu çiçekli modelden her yerde var artık. Renk olarak çok hoş ama model olarak çok sıradan oldu bence.

renk olark da yakn değil mi
bende salonu mavi beyaz olsun dedim ama bilemedim öylede nasıl durur acaba diye

Hem renk hem tarz yakın bence. Yani aynı modeli iki farklı tonda kumaşla kaplamışlar gibi. Turkuaz çok yakışır bence salona. Canlı bir mavi hem huzur verir hem keyiflendirir.

Hem renk hem tarz yakın bence. Yani aynı modeli iki farklı tonda kumaşla kaplamışlar gibi. Turkuaz çok yakışır bence salona. Canlı bir mavi hem huzur verir hem keyiflendirir.
bende öyle düşündümm enisi turkuaz yaptrmak gibi salonu
oturma grubu renk ve desen konusunda nasıl yapsam ki

dediğin gibi canım her yerde var doğru diyosun
model acaba cok mu sıradan kii ya bende sonrada tereddtte kaldmm hakketten
Ben de bu aralar mobilyalarla yatıp kalkıyorum da gerçekten zor karar vermek. Günlük kullanım için köşe takımı düşünmez misin bu tarz oturma grubunu da salona koyarsın farklı farklı olur böylece.

bende öyle düşündümm enisi turkuaz yaptrmak gibi salonu
oturma grubu renk ve desen konusunda nasıl yapsam ki

Pembe olur bence. Ama çiçek desenlerine çok girme derim. Modası geçiyor yavaş yavaş, birkaç sene sonra gözüne kötü görünecek çiçek desenleri. Düz ya da illa desen istiyorsan çizgili kareli falan olsun bence. Gül kurusu, pudra pembe iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…