Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kızlar Lütfennn Yardım Fikirlerinze ihtiyacımm var

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
bende bu ara koltuk takımı bakıyorum her yerde gördüğümden heralde çiçek deseni görmekten gına geldi. ama siz çiçekli desenleri canlı tonları beğeniyorsanız modeller güzel. ben daha toprak tonları yada taş rengi gibi pastel tonlar daha minimalist sade parçalar severim o yüzden pek gözüme hoş gelmedi. ama eğer çiçek desenli renkli bir salon yapmak isteseydim ben alırdım bunları. zaten bu sene moda bunlar. yani beğenmediğimden değilde farklı bir tarz. ve o tarzdaki koltuklar içinde güzel.

oturma odanızı ilerde bebeginizin rahatca hoplayıp zıplayacagı,yastıkların yerlerde surunmeyecegi sekilde dusunmenizi tavsiye ederim tabi eger bebek dusunurseniz :KK45:
benim oglum suan butun yastıkları yerlere fırlatıp ustunde tepiniyor. :emir_bebek:

oturma odanızı ilerde bebeginizin rahatca hoplayıp zıplayacagı,yastıkların yerlerde surunmeyecegi sekilde dusunmenizi tavsiye ederim tabi eger bebek dusunurseniz :KK45:
benim oglum suan butun yastıkları yerlere fırlatıp ustunde tepiniyor. :emir_bebek:
hahaahhaah ilahi canım yaa sıpalar işte :KK53:
tabi şimdi ınsanın gözü hiç birşeyi görmüyo cocuk mocuk düşünmüyo :KK53:

İkisi de birbirine benziyor ne kadar farklı odalarda da olsa bir süre sonra sanki göz yorar gibi geldi bana özellikle oturma odasının rengi. Ama ayrı ayrı bakıldığında ikisi de hoş aynı ev için düşününce karışık geldi tabi bu benm fikrim şimdiden güle güle oturun evinizde :)

İkisi de birbirine benziyor ne kadar farklı odalarda da olsa bir süre sonra sanki göz yorar gibi geldi bana özellikle oturma odasının rengi. Ama ayrı ayrı bakıldığında ikisi de hoş aynı ev için düşününce karışık geldi tabi bu benm fikrim şimdiden güle güle oturun evinizde :)
renk konusunda olmadı bir ayarlama yapacağim çok tşk ederimmm :)

Kırmızı koltuklar o yastıkların rengi değiştirilerek düşünülebilir ama çok riskli bir renk halı perde seçiminde dikkatli olmalısınız. Ayrıca pembe olan salon grubuyda eğer biraz basit kalmış daha özel parçalar seçebilirsiniz 6 milyar diyosunuz hem iyi de paraymış. Ben olsam gri ve yere yakın duran yani alçak koltuklar ve turkuaz tonlArında perdeler seçerdim ve beyaz ahşap çok güzel dururdu ama kırmızı koltuklarla da buna yakin bi tarz oluşturabilirsiniz ama sakın o yastıkları kullanmayın çok sıradan

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

X