• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Kızlar kullandığınız en iyi şampuan markası nedir?

canım bir ara kullandım cok mnm kaldım. wella sp.. Ama her zaman her zaman olmuyor..
O yüzden aldım head&shoulders.. Yetiyor.. Tek sorun çabuk yağlanma yapıyor o kadar da olsun

estağfurullah canım ne sık boğazı :1:

Çok iyisin canım :16:

canım bir ara kullandım cok mnm kaldım. wella sp.. Ama her zaman her zaman olmuyor..
O yüzden aldım head&shoulders.. Yetiyor.. Tek sorun çabuk yağlanma yapıyor o kadar da olsun

Bende wellayı düşünüyordum. Şampuan konusunda o kadar kafam karışık ki hangisini deneyeceğimi şaşırıyorum :26::26:
Hacim için olanı deneyebilirim belki. Bu gidişle hepsini deneyeceğim :1:

Çok iyisin canım :16:

Bende wellayı düşünüyordum. Şampuan konusunda o kadar kafam karışık ki hangisini deneyeceğimi şaşırıyorum :26::26:
Hacim için olanı deneyebilirim belki. Bu gidişle hepsini deneyeceğim :1:

Wellayı kesinlikle tavsiye etmem, benim saçlarım da yağlı ve ince telli, saçlarımı çok döktü, her duşta kocaman bir tutam dökülüyor.
Eski şampuanım olan "Otacı-10 bitkili" ye geri döndüm. Benim için bunun yerini hiç bir şampuan tutmuyor.
Doa kozmetiğin yağlı saçlar için olan şampuanı da çok iyi, ondan çok memnun kaldım ama pek pratik değil, zor durulanıyor, o yüzden şişeyi yarım bıraktım..

Wellayı kesinlikle tavsiye etmem, benim saçlarım da yağlı ve ince telli, saçlarımı çok döktü, her duşta kocaman bir tutam dökülüyor.
Eski şampuanım olan "Otacı-10 bitkili" ye geri döndüm. Benim için bunun yerini hiç bir şampuan tutmuyor.
Doa kozmetiğin yağlı saçlar için olan şampuanı da çok iyi, ondan çok memnun kaldım ama pek pratik değil, zor durulanıyor, o yüzden şişeyi yarım bıraktım..

Benimki yağlı değil canım :17::17:

OMEGA... Argan yağlı ...
Kuaförüm den almıştım tavsiyesi üzerine ...Saçım röfleli bu arada...
50 lira vermiştim şampuan ve saç kremine ama süper başka marka almam daha :21:

Yves Rocher ince telli saçlar için olanını kullanıyorum. Ertesi gün yağlanan saçlarım vardı en azından iki güne bir yaglanıyor , hacimlendirmesi felanda güzel

Canım ben de baktım da bu şampuana internetten yorumlar filan güzel de kararsızım. Tavsiye eder misin?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben de baktım da bu şampuana internetten yorumlar filan güzel de kararsızım. Tavsiye eder misin?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim kullandıgım şampuanlar arasında en cok memnun kaldıgım bu oldu tabi herkes de farklı etki yaratabilir. Saçlarım çok ince telli hacimlendirmesi iyi, saçlarımda agırlık hissi olurdu o his gitti saç derisinde güzel bi his ferahlık bırakıyor, kaşıntı ve kepegede iyi geldi. Daha ilk kutudayım ama ilk etkisini begendim. Birçok şampuan kullandım en hoşuna giden bu oldu.:3::3::3:

önceden çok tarıyordum ama saçım yağlı taradıkça daha çok yağlanıyor o yüzden sık taramıyorum artk canım

Saçların yağlıysa kullandığın tarak ve fırçaları da düzenli olarak şampuanlı ılık su içinde bekletip temizle çünkü tarak ve fırçalarda kalan yağ kalıntıları da yağlanma hızına etki ediyor. Birde neymiş günde 100 kere fırçalayacakmışız saçları oldu :1:

Saçların yağlıysa kullandığın tarak ve fırçaları da düzenli olarak şampuanlı ılık su içinde bekletip temizle çünkü tarak ve fırçalarda kalan yağ kalıntıları da yağlanma hızına etki ediyor. Birde neymiş günde 100 kere fırçalayacakmışız saçları oldu :1:

Hahaha 100 kere mi aa olurmu canım 500 kere tarayalım sonra yağ fabrikalarına satalım:1::1::1:

Back
X