• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri kızlar komili zeytinyağlı şampuandan memnun olmayanlarrr

Memnun kalmayanlar keske kullandiklari sampuanlarin ne tür oldugunu da yazsaymis, biz de ona göre alalim veya almayalim. :44:

ben komili bulamayınca dove aldım hayatım boyunca saçımda kepek görmedim dove kullanınca kafam kepeklendi rezalet şimdi napıcağımı şaşırdım tekrar komiliye geçeceğim komilide 3 4gün sonra yağlanan saçım dovede 2 günde hemen yağlanmaya başladı rezalet kremi fena değil ama elidorun kremi daha güzel oriflamenin şampuanını kullanıyor ablam çok memnun ve güzel kokuyor ondan da denemeyi düşünüyorum artık napıcaksak kepeklerle:51::50:

benm annem komilin ince telli saçlar için olanını kullanıo bayadır çok memnun başka bişe kullanmaz kesinlikle.
ben de sık sık şampuan değiştiririm neredeyse hepsini kullandım. en iyisini hangisi bilemedim şimdi:26: ama kullandıklarımdan en kötüsü dove du hiç sevmedim, işte anca temizlio.
swiss farmula die bi marka var onun saç kremleri sahiden iyi.
bi de komilinin yeni çıkardığı sıvı sabunu var çok nefis kokuo mutlaka alın. yeşil çaylı, kendisi turuncu:16:

ya böyle bitkili böcüklü yağlı şeyler sanırım benim saçıma iyi gelmiyor. dfn garlıdan sonra bu kanıya vardım sanki. bunun bi de bebe şampuanı var acaba ondan mı alsam diye düşünmekteyim. kullanan var mı ki?

ben kullanıyorum. biraz fazla dökmek gerekiyor şampuanı ele. benim saçlarım yağlı olduğu için 2 kez saçımı şampuanlıyorum...ama saçımda kepeklenme başladı sanki:58:

ben komili bulamayınca dove aldım hayatım boyunca saçımda kepek görmedim dove kullanınca kafam kepeklendi rezalet şimdi napıcağımı şaşırdım tekrar komiliye geçeceğim komilide 3 4gün sonra yağlanan saçım dovede 2 günde hemen yağlanmaya başladı rezalet kremi fena değil ama elidorun kremi daha güzel oriflamenin şampuanını kullanıyor ablam çok memnun ve güzel kokuyor ondan da denemeyi düşünüyorum artık napıcaksak kepeklerle:51::50:

aynen bende de dove kepek yapmıştı...komilinin yağlı saçlar için olanını kullanmıştım. ama saçlarım yine 2 günde yağlanıyordu azaltmadı yani sorunumu..ama saçları yumuşacık yapıyor tek avantajı o...

Son düzenleme:
oriflame deneyeceğim bi ara arkadaşımın head shoulders 2 günde kirlendi saçım aslında benim senelerce kullandığım ve 5 gün yıkamasam yaglanmayan sacımıda besleyen bir şampuanım vardı garnier frustis mukemmeldi her arkadasıma önerdim hepsi memnun kalmsıtı sonra fabrıkası kapandı boyalı sacları kullanıyordum kreme gerek kalmıyordu rengı solmuyordu sacımın yumusacık oluyordu tekrar yapsalar keske diye dua ediyorum :(

Son düzenleme:
Back