- 3 Temmuz 2022
- 4.390
- 12.674
- 27
Bak bu tarz kruvaze modeller zatıf gösterir daha güzelleri vardır ornek olarak attımHoş ama buna da fizik lazım ve o da bende yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak bu tarz kruvaze modeller zatıf gösterir daha güzelleri vardır ornek olarak attımHoş ama buna da fizik lazım ve o da bende yok
Durun ben evlenicem kahve falina gore herkesi cagiracagim. Suslenip suslenip gelinYa di mi düğün olsada gitsek
Yaaa ne iyi olur hadi hayırlısıDurun ben evlenicem kahve falina gore herkesi cagiracagim. Suslenip suslenip gelin
Yok be saka yapiyorum, burda fal atmistim herkes hayirli olsun diyordu, ondan oyle dedim. Yoksa niyetim yok, iyiyim boyleYaaa ne iyi olur hadi hayırlısı
Allah daim etsin iyiliğiniYok be saka yapiyorum, burda fal atmistim herkes hayirli olsun diyordu, ondan oyle dedim. Yoksa niyetim yok, iyiyim boyle
Amiiiiiiin amiiiiiiiiiiinnnnnnnnAllah daim etsin iyiliğini
Kızlar renk konusunda arada kaldım. Düğün eylül başı, düğün salonunda olacak. Lacivert açıkçası çok çok hoşuma gitti ama klasik bir renk... Diğerinin de rengi çok tatlı ama kararsız kaldım...
1-2 coook guzelWOMAN pamuk musun nesin Bllossom hanımlar bunlara baktım siz sade deyince. Bi 10 kilo da verirsem tercihim bunlardan birinden yana olabilir ay ama cidden şunlara bakınca benimki markete giderken bile giyilir ajjdjd
Renk olarak sagdaki guzel ama model konusunda bir sey diyemeyecegim herkesin zevki farkli.
Renk olarak sagdaki guzel ama model konusunda bir sey diyemeyecegim herkesin zevki farkli.
Ben aslında ikinciye aşık oldumm. Siz sade demeden öncebu tarz baktım ama yakışmaz diye düşündüm. Şimdi bunlardan almak istiyorum1-2 coook guzel
İkisi de cok guzel ama vucut tipinizi bilmiyoruz tabi bir sey diyemeyiz. Mesela omuz kisimlari firfirli olanlar beni asiri kilolu gosteriyor cunku omuzlarim genis. Siz kendi vucut tipinize gore boyle uygun olani bulun ama suslu olsunBen aslında ikinciye aşık oldumm. Siz sade demeden öncebu tarz baktım ama yakışmaz diye düşündüm. Şimdi bunlardan almak istiyorum
Çook teşekkür ederimmmİkisi de cok guzel ama vucut tipinizi bilmiyoruz tabi bir sey diyemeyiz. Mesela omuz kisimlari firfirli olanlar beni asiri kilolu gosteriyor cunku omuzlarim genis. Siz kendi vucut tipinize gore boyle uygun olani bulun ama suslu olsun
Ben oyumu lacivertten yana kullanıyorumKızlar renk konusunda arada kaldım. Düğün eylül başı, düğün salonunda olacak. Lacivert açıkçası çok çok hoşuma gitti ama klasik bir renk... Diğerinin de rengi çok tatlı ama kararsız kaldım...
siyah olan ama yine de biraz daha baka bilirsiniz daha da iyilerini bulmak içinKızlar renk konusunda arada kaldım. Düğün eylül başı, düğün salonunda olacak. Lacivert açıkçası çok çok hoşuma gitti ama klasik bir renk... Diğerinin de rengi çok tatlı ama kararsız kaldım...
Tabii markette giyilir kiz fjfj herkes onlardan giyecek sen bağır kardeşiyim diye djskwWOMAN pamuk musun nesin Bllossom hanımlar bunlara baktım siz sade deyince. Bi 10 kilo da verirsem tercihim bunlardan birinden yana olabilir ay ama cidden şunlara bakınca benimki markete giderken bile giyilir ajjdjd
1 e bayıldımmmmmWOMAN pamuk musun nesin Bllossom hanımlar bunlara baktım siz sade deyince. Bi 10 kilo da verirsem tercihim bunlardan birinden yana olabilir ay ama cidden şunlara bakınca benimki markete giderken bile giyilir ajjdjd