- 9 Kasım 2015
- 6.034
- 10.802
Kızlar renk konusunda arada kaldım. Düğün eylül başı, düğün salonunda olacak. Lacivert açıkçası çok çok hoşuma gitti ama klasik bir renk... Diğerinin de rengi çok tatlı ama kararsız kaldım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer ten ve saç renginize gidecekse yeşil çok hoş
Bunlar kiz kardes sugunu icin fazla sade kalir benceKızlar renk konusunda arada kaldım. Düğün eylül başı, düğün salonunda olacak. Lacivert açıkçası çok çok hoşuma gitti ama klasik bir renk... Diğerinin de rengi çok tatlı ama kararsız kaldım...
Ikısı de degılKızlar renk konusunda arada kaldım. Düğün eylül başı, düğün salonunda olacak. Lacivert açıkçası çok çok hoşuma gitti ama klasik bir renk... Diğerinin de rengi çok tatlı ama kararsız kaldım...
Evet lacivert çok klasik cidden. O yüzdenLacivertten sıkılmadık mı hepimiz... Yaz günü mint fıstık gibi olur. Esmersen orası ayrı
Bu modelden birileriyle pişti olma olasılığınız yüksek. Sade seviyor olabilirsiniz ama sadelik içinde de gösteriş barındıran modeller mevcut.
Benim gibi sadelikten ölen biri için inanın fazla bir de iki yaş kızım zırt pırt kucağıma iner çıkar. Orasını burasını sürekli çekiştirmeyeceğim rahat bir şey istedimBunlar kiz kardes sugunu icin fazla sade kalir bence
Bilemedim. Sade ama daha şık modeller bulabilirsinizBenim gibi sadelikten ölen biri için inanın fazla bir de iki yaş kızım zırt pırt kucağıma iner çıkar. Orasını burasını sürekli çekiştirmeyeceğim rahat bir şey istedim
Benim de kiiii cok yakindim bunaKız kardesim evlense bürüneceğim kişilik
Not kız kardesim yok allahtan ajsjxjm
Öyle giyinceksin ki işte gelinin kız kardesi diyecekler parmakla ajsjjzjsBenim de kiiii cok yakindim buna
Hoş ama buna da fizik lazım ve o da bende yokKız kardesim evlense bürüneceğim kişilik
Not kız kardesim yok allahtan ajsjxjm
Tabi ki zaten kardesimin dugununde suslenmeyeceksem nerde suslenecegimÖyle giyinceksin ki işte gelinin kız kardesi diyecekler parmakla ajsjjzjs
Ya di mi düğün olsada gitsekTabi ki zaten kardesimin dugununde suslenmeyeceksem nerde suslenecegim