Kızlar kız bebek istiyorum ne yapmam lazım

Xxudy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2023
4.508
En iyi cevaplar
1
4.532
53
34
Kızlar merhaba,
Bir oğlum var, Annemi çok genç kaybettim ve hep hayalim. Bir kızım olursa annemin adını koymak istiyorum. Tabiki öncelikle sağlıklı bir bebek olsun, asla cinsiyet ayrımım yok.
Ama içimdeki bu istek sanki annemin adı ile seslensem bana iyi gelecek.
Annem vefat ettiğinde 42 yaşında idi.
Yumurtalamam 2 gün vardı dün ilişki oldu.
Allahım ne verirse başım üstüne, oğlumu mesela dünyalara değişmem.
Ama annemin adını taşısın istiyorum
Buda benim içimdeki ukte, annemle bir karşılıklı kahve bile içemedim.
Annem kanser olduğunda 32 yaşında idi. 10 yılı hastanelerde geçti. Nerde bir anne kız görsem içim hep çız eder.
Belki bir kızım olursa bu içimdeki geçer diye düşünüyorum.
Annemin hasretini gidereceğim sanki, bende çok yalnız kaldım, hep oğluma bir kardeş olsun hepde azıcık yüreğime iyi gelsin istiyorum
Buda beniö hikayem 😭

Bana da anneannemin adı verildi size tavsiyem çocuğunuza kendisi için anlamlı,güzel bir isim seçmeniz. Kendimi bildim bileli ismimi sevmiyorum. Ölen anneannemin adı. Benim için özen gösterilip bir isim bile düşünülmemiş ölen kişinin adını koymuşlar. İnsana kendini değerli hissettirmiyor. İsim bir şekilde kaderi de etkiliyor bence anneannemin 5 yıl çocuğu olmamış şimdi de benim çocuğum olmuyor hem genetik yatkınlık hem de aynı isim :) Lütfen annenize olan sevginizi bu şekilde göstermeyin

Kızlar
Bana da anneannemin adı verildi size tavsiyem çocuğunuza kendisi için anlamlı,güzel bir isim seçmeniz. Kendimi bildim bileli ismimi sevmiyorum. Ölen anneannemin adı. Benim için özen gösterilip bir isim bile düşünülmemiş ölen kişinin adını koymuşlar. İnsana kendini değerli hissettirmiyor. İsim bir şekilde kaderi de etkiliyor bence anneannemin 5 yıl çocuğu olmamış şimdi de benim çocuğum olmuyor hem genetik yatkınlık hem de aynı isim :) Lütfen annenize olan sevginizi bu şekilde göstermeyin
Yaaa öylemi inşallah en kısa zamanda allahım kucağınızı doldursun.
Ya anneme dair hiç anne kız yaptığımız birse yok 😭😭😭 ben hiç annemle bir kahve içmedim annem hiç okuluma gelemedi.
Çünkü hep hasta ve hastanelerdeydi.
Belki kızım olursa içimde kalan herseyi kızımla yaşarım,
Bu anne-kıZ duygusuna o kadar açım ki 😭😭😭 o kadar özeniyorum ki.
Hep keşke annem olsaydı diyorum hayatımın her evresinde

Allah'a hayırlı evlat vermesi için dua etmeniz lazım. Once kız olsun diye ettgm dualarda Allah'ın gücüne gitti mi diye dusunyrm. Verdiği hediye hayırlı evlat olması diye dua edelim

Kızlar
Yaaa öylemi inşallah en kısa zamanda allahım kucağınızı doldursun.
Ya anneme dair hiç anne kız yaptığımız birse yok 😭😭😭 ben hiç annemle bir kahve içmedim annem hiç okuluma gelemedi.
Çünkü hep hasta ve hastanelerdeydi.
Belki kızım olursa içimde kalan herseyi kızımla yaşarım,
Bu anne-kıZ duygusuna o kadar açım ki 😭😭😭 o kadar özeniyorum ki.
Hep keşke annem olsaydı diyorum hayatımın her evresinde
İnş kızın olur hayallerini yaşarsın ama annesizlik hissiyatını kızına yansıtma. İnsan böyle durumlardan etkileniyor çocuk olsa bile.

Aynı ismi koymak yerine anlamı aynı olan farklı bir isim koysan? Serap - hayal - rüya gibi mesela. Aynı ismi taşımasa daha iyi.

Onun haricinde de bu şekilde formülize edilmiş bir çocuk yapma yöntemi yok maalesef. Tutan bir şey olsaydı herkes bilirdi yapardı. Bence dua edin Allah’a bırakın, Allah iyisini bilir.

Kızlar merhaba,
Bir oğlum var, Annemi çok genç kaybettim ve hep hayalim. Bir kızım olursa annemin adını koymak istiyorum. Tabiki öncelikle sağlıklı bir bebek olsun, asla cinsiyet ayrımım yok.
Annem kanser olduğunda 32 yaşında idi. 10 yılı hastanelerde geçti. Nerde bir anne kız görsem içim hep çız eder.
Annemin hasretini gidereceğim sanki, bende çok yalnız kaldım, hep oğluma bir kardeş olsun hepde azıcık yüreğime iyi gelsin istiyorum
Buda beniö hikayem 😭
İnşallah Allah gönlünüzdekini size verir 🙏 inşallah

Kızlar merhaba,
Buda beniö hikayem 😭
Allah yavrunuzu size bağlasın hayrlı evlat versin. Kızınız olursa annenizin adını vermeyin lütfen. Bizde bir laf vardı ad sahibine çeker diye annenizin tüm özellikleri kızınıza miras kalmış olacak ve kanser basit bir hastalık değil lütfen kızınız olursa ona özel bir isim koyun. Kendinizi iyi hissedeceksiniz diye çocuğunuzu riske etmeyin

Allah yavrunuzu size bağlasın hayrlı evlat versin. Kızınız olursa annenizin adını vermeyin lütfen. Bizde bir laf vardı ad sahibine çeker diye annenizin tüm özellikleri kızınıza miras kalmış olacak ve kanser basit bir hastalık değil lütfen kızınız olursa ona özel bir isim koyun. Kendinizi iyi hissedeceksiniz diye çocuğunuzu riske etmeyin
Değerli yorumun içim teşekkür ederim evet çok haklısın aslında
İnsallah bir kızım olurda, anne kız ilişkim olur

Aynı ismi koymak yerine anlamı aynı olan farklı bir isim koysan? Serap - hayal - rüya gibi mesela. Aynı ismi taşımasa daha iyi.

Onun haricinde de bu şekilde formülize edilmiş bir çocuk yapma yöntemi yok maalesef. Tutan bir şey olsaydı herkes bilirdi yapardı. Bence dua edin Allah’a bırakın, Allah iyisini bilir.
Haklısın canım,
Allahım inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde nasip eder.
Hep anne kızı ilişkisine özendim, inşallah Allah evlatlarımın başında durmayı bana nasip eder.
Hayatımın hiç bir evresinde annem yanımda olamadı.

İnş kızın olur hayallerini yaşarsın ama annesizlik hissiyatını kızına yansıtma. İnsan böyle durumlardan etkileniyor çocuk olsa bile.
Haklısın canım,
Ya içimdeki boşluk tamamlanmıyor.
Oğlumda çok zor hamilelik çok zor doğum süreci yaşadım,
Oğlum kalp durumu var.
Doğumdan sonra yandım. Bir kardeşim var yurtdışımda
Eşim ve ailesinden başka kimsem yok.
Hep oğluma kardeş hem bana kız çocuk olsun,
Anne diyen bana çocuklarım olsun Cook istiyorum

Back
X