Kına Gecesi kızlar kınanızın oldugu gece ne yaptınız çok ağladınızmı ?

Bende kına gecemde hiç ağlamadım.Hep güldüm .zaten yedi yıldır o günü bekliyodum neden ağlıyımki.Ayrıca kına gecemin olduğu gün benim doğum günümdü.Eşim hazırlık yapmış kına gecesinden sonra bütün genç beyler ve bayanlar toplanıp geç saate kadar kutlama yapmıştık.Çok coşkulu bir kına gecemiz olmuştu.:dance:hala konuşulur arkadaşlar arsında.

ne guzel benımde dugunum 21 hazıran dogum gunum 23 hazıran :lepi:

ne kadar şanslısınızz hep annelerinizin yakınlarında kalıyorsunz.ben giresundan eskişehire gidicem 13 saaatlik yol =( oda özel arabayla otobüsle gitmeye kalksan 14 saat oluyo =( napcamı bilemiyorum düğünde yaklaştı 2 mayısta....

çok ağlamıştım ben .ben ağlayınca yakınlarımda ağlamıştı.kına severim iyice tutmasını beklemiştim.düğünde de kınalı kınalı oynamıştım..
hihoyyyt

off canım walla ben aıleme duskun bır ınsan olarak senı cok ıyı annlıyorum Allah sabır versın bı sure sonra alısırsın hayatta nelere alısmıyoruzkı hem ozledıgın zamanlarda esınde anlayısla karsılar dıe umuyorum atlar ucaga veya otobuse gorur evıne donersın şimdiden mutluluklarkaydirigubbakcemile5

çok ağlamıştım ben .ben ağlayınca yakınlarımda ağlamıştı.kına severim iyice tutmasını beklemiştim.düğünde de kınalı kınalı oynamıştım..
hihoyyyt

bende sendenım cnm bende seveım kınanın tutmasını ve sanırım bende cok aglıcam

ay okurken bile süzüldü yaşlar gözümden =(
napıcam o gece bilmem

yok valla ağlamadım
ama vatandaşın birine sinir oldum....:mymeka:
tam kına yakılmış,başımda kırmızı başörtüsü var.
biri tuttu şak diye çekti.
bide baktım hazetmediğim kız..
ama intikam soğuk yenen bir yemektir,onun için iyi düşüncelerim var....
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Yazdıklarınızı okurken bile çok duygulandım :) Ben normalde herkesin içinde ağlayamam ewde bile duygusal bi film izleriz sıkarım yine ağlamam illaki yanlız olmam lazım:) kına gecemdede ışıklar kapatıldı gidioruz falan gülüyorum ben ne ağlıcam falan diorum herşey normal kınam yakıldı derken annem bir sarıldı hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlayınca ya anne ne ağlısun bee diee bi ağlamaya başladım :) sonra wc ye kaçtım hemen ama ne ağlamakk :)) cd de izlrken bile ağlıorum halaa :))herkese mutluluklar dilerm :))

ben çok agladım
napıyım çok duygusallastım annem karşıdan bakıyor yanımda eşim olacak insan elimi tutmuş işte bu benim olacak diyor iiyice stres ertesi gün düşüncesi evlilik sorumluluk ilerki zamanlarda bebek ew para felan beni aglatan bunlar oldu:1rolleyes:

bısde adettır kınada erkekler olmas bekar kıskar etrafımda toplandı bırı yuzume ayna tuttu basortunun altından bırı kına yaktı o turku aglatmaya calıstılar ama zorlasamda aglayamadım dugunde babamın teyzesı cok gusel olmusun prensesler gıbı keske annende gorseydı bole senı dıyıp agmaya baslayınca tutamadım kendımısenağlama

kocamla evleniyorum ağlamam inşallah:)))

biz nikahı yaptık ama düğün 5-6 haziran da acaba nasıl gecer içime kasvet basıyorr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…