Kına Gecesi kızlar kınanızın oldugu gece ne yaptınız çok ağladınızmı ?

simgeart

bebeğim sıkı tutun annene
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
469
1
96
Ankara
kızlar hazıranda Allah izin verirse düğünümüz olcak ama evime çok bağlıyım kına gecesınde ne yapcagımı o gece evde nasıl dayanacağımı bilmiyorum yaşayanlar beni rahatlatabilirlermi siz ne yaptınız?

canım ben 4 sene once evlendım.kına gecesınden oncekı hafta ısten gelır odamda sessız sessız aglardım nasıl ayrılıcam evden vazmıgecsem acaba dıye.kınamda cok aglıcamı dusunurdum.ama kınamda tek damla yas akmadı gozumden aglayamadım.bende cok baglıydım aıleme.ama ınsan zamanla alısıyor.kendı evın olsun bak,annenın evınde kendını yabancı hıssetmeye baslayacaksın.kendı evını arayacaksın

slm canim bende aileme cok bagliydim hala da bagliyim ama ne hikmetse kinam gecemde cok aglayacagim sanirken ama malesef hic aglamadim kayin validemde aglama demisti zaten benden haric aglayanlar oldu ama ben aglayamadim... merak etme hersey yoluna girer o anki heyecan baska birsey yasa ve gör Allah"a emanet ol canim... bende evleneli 7 ay oldu... öptüm

Bende aileme çok bağlıyım özellikle de anneme düşündükçe ağlıyorum Nisanda düğünüm olacak nasıl ayrılıcam

ben hiç ağlamadım, kınam kayınvalidemlerdeydi... kına bitti, annemler gitti, babam evde değildi beni alamadı, araba yoktu yanımda, taksi de yoktu durakta dolayısı ile eşimin evinde kaldım bende o akşam

Bende 8 aylık evliyim kınamda çok ağlamadım yani tam ağlıyordum ki
ilk damlayla birlikte başımda bekleyen abla tamam ağladı kapatın müziği dedi meğer ben ağlayana kadar herkes ağlamaktan harap olmuş kaydirigubbakcemile3
bi annemle ben karşılıklı bakışıyoduk ikimizde ağlamadık kaydirigubbakcemile5
zaten annemin evine 10 dk mesafede oturuyorum şimdi yani pek bi yere gitmedim ben
öğrenciyken bile daha az görüşüyoduk ailemle
ayrılık ilk günler zor gelmişti bana ama şimdi eşim gece çalışınca annemlerde kalıyorum da
kendimi misafir gibi hissediyorum, evimi arıyorum

kına yakılırken benim arkadaşlarım türkü söylemişlerdi...
biraz ağlar gibi oldum, ama başım okadara kalablıktı ve insanlar beni görebilmek için birbiriyle yarışınca gülmeye başladım...

ama kınam yakılıp anneme sarıldığımda, annemle göz göz ilk geldiğimde o ağlamaya başlayınca ben de tutamadım kendimi ağladımmm

bende aileme çok bağlıyım annemle abime sarılıp ağlamak ısterım aile gerçekten insana verilmiş hayattaki en güzel hediye allah kimsesiz bırakmasın insanları bende çok ağlarım diye düşünüyorum

valla kına gecemde herkese emirler yağdırmaktan ağlamaya vaktim olmadıı :) şaka bir yanada bende ağlamadım canım. zaten ağlamakta istemiyordum. ben ağlarsam annem çook üzülürdü o yüzden kendimi hiç ağlama moduna sokmadım ve öyle hüzünlü müzikler çalınmasınada izin vermedim. sadece düğün günü davul ve zurnayla almaya geldiklerinde babama sarılınca dayanamadım. canım babaaaam hatırlayınca yine gözlerim doldu. hiç üzülüp ağlamaya gerek yok o evden ayrılıyorsun ama orası hala senin evin. ben hergün annemlerdeyim nerdeyse. yokluğumu pek hissetmediler yani.

ya arkadaşlar çok tesekkur ederım ıçıme su serptınız yatıp kalkıp bunu konuyu dusunuyordum inşallah bende kınamda hiç aglamam 5 yaşında kardeşim var suan calısmadıgımdan ona ben bakıyorum o dahi abla evlende bilgisayarın ve odan bana kalsın dıo benneyaptımki

Bende aileme çok bağlıyım özellikle de anneme düşündükçe ağlıyorum Nisanda düğünüm olacak nasıl ayrılıcam

hayatcım aynı yastayız ve dugunlerımız 2 ay arayla oluo sen neler yasadıgını yazarsın inşallah hepimiz için herşeyin hayırlısı olur

ne ağlaması ya gülme krizlerine girdim.insanlar ayy canımmm nasılda hıçkırıklara boğuldu derken bilmiyolardı güldüğümü.ama bende böyle üzülünce kahkahalar atıyorum.

ama kınamda değilde evdençıkarken çok ağlamıştım.25.08.2008 cumartesi günü ( babamla erkek kardeşime defalarca sarılarak bağıra bağıra ağlamıştım.annem ağlamadı dayanamma die.kardeşlerm,kuzenlerim,amcam,teyzem,babnem,halam herkesle çok ağladım.için gidiyo o an.artık bu evde değilim yabancı oldum keşke gitmesemde kalsam diosun ama olmuyo ( çok zor.anlatılmaz ya yaşanır.ama herkese teliyle duayla gelinlik nasip etsin.babanla kardeşin damada seni emanet ettiğini duymak hem çok güzel hem çok zor.herkese mutlu hayatlar (

hem gıderım hem ağlarım misali keske bende gulmekten bayılsaydım ama ben baskalarının kınasında bıle turkuler soylenırken cok duygulanıyorum kendımınkınde bılmıyorum napcam

Valla bende hiç ağlamadım. Hatta herkes tepemde türkü söylerken ben bir yandan içimden oh oh diyerek tempo tutuyordum. Yanımda oturan eşimde ben o halde görünce gülmekten krize girmiştik. Teyzemin kafamıza vurmasıyla kendimize geldik kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ohh ne guzel cnm ya bunları duymak

normalde çok sulu gözlü bi insan olmama rağmen kınamda hiç ağlamadım,bol bol güldüm herkes ağlarken
kına yakarken uğraştılar ağlatmaya ama ben güldükçe kızdılar

ve o gece tek düşündüğüm şey yatıp uyumaktı,çok yorulmuştum felç olmuş gibi uyudum kınadan sonra
ertesi gün evden çıkarken bile ağlamadım

evleneli 5 sene oldu. normalde tv dizilerinde bile ağlarken kınamda hiç ağlmadım. yüksek yüksek tepeleri söylemeyin dedim inatla söylediler. ağlamıyacağım boşuna uğraşmayın dedim yok. bende oh oh diye oturduğum yerde oynadım. baktım vazgeçtiler ben ağlamayınca kaydirigubbakcemile3
annem ağlamasın istedim. zaten çok yakınız evimizin arası 5 dk. nikah günü bile ağlamadım hiç.
ağlamayınca kocaya meraklı diyorlarmış çok kıdım bu lafa.

ne güzel canım darısı benim başıma inş çok imrendim sana bende öle olurum inş ama o lafa bende kızdım cıdden aglasanda istemeye istemeye gidiyo derler :roflol:

Hemende ne meraklısın evlenmeye derler. Allah allah. Meraklıyım tabi. 5 yıldır sevdiğim adama gönül rızamla gelin gidiyorum ne diye ağlayacağım dimi ama? Annemin evi arabayla 15 dk. Canım istedim mi gider görürüm. Bunda dert edecek bişey yok ki? Millet saçmalamaya yer arıyor işte. Bende normalde çok sulu gözümdür ama kınamda ağlatamazsınız diye söyledim. Sadece nikah günü evden çıkarken ağladım. Oda en yakın arkadaşım ağladığı için ona dayanamadım. Mutluysanız boşverin gerisini kızlar yerimseniben Hem Temmuz'da evlendim şimdi de 6 ay 20 günlük hamişim gerisi boş hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…