Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aileme çok bağlıyım özellikle de anneme düşündükçe ağlıyorumNisanda düğünüm olacak nasıl ayrılıcam
![]()
ne ağlaması ya gülme krizlerine girdim.insanlar ayy canımmm nasılda hıçkırıklara boğuldu derken bilmiyolardı güldüğümü.ama bende böyle üzülünce kahkahalar atıyorum.
ama kınamda değilde evdençıkarken çok ağlamıştım.25.08.2008 cumartesi günü( babamla erkek kardeşime defalarca sarılarak bağıra bağıra ağlamıştım.annem ağlamadı dayanamma die.kardeşlerm,kuzenlerim,amcam,teyzem,babnem,halam herkesle çok ağladım.için gidiyo o an.artık bu evde değilim yabancı oldum keşke gitmesemde kalsam diosun ama olmuyo
( çok zor.anlatılmaz ya yaşanır.ama herkese teliyle duayla gelinlik nasip etsin.babanla kardeşin damada seni emanet ettiğini duymak hem çok güzel hem çok zor.herkese mutlu hayatlar
(
Valla bende hiç ağlamadım. Hatta herkes tepemde türkü söylerken ben bir yandan içimden oh oh diyerek tempo tutuyordum. Yanımda oturan eşimde ben o halde görünce gülmekten krize girmiştik. Teyzemin kafamıza vurmasıyla kendimize geldik kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evleneli 5 sene oldu. normalde tv dizilerinde bile ağlarken kınamda hiç ağlmadım. yüksek yüksek tepeleri söylemeyin dedim inatla söylediler. ağlamıyacağım boşuna uğraşmayın dedim yok. bende oh oh diye oturduğum yerde oynadım. baktım vazgeçtiler ben ağlamayınca kaydirigubbakcemile3
annem ağlamasın istedim. zaten çok yakınız evimizin arası 5 dk. nikah günü bile ağlamadım hiç.
ağlamayınca kocaya meraklı diyorlarmış çok kıdım bu lafa.![]()