kızlar karnınız büyüdümü?

benim 17+3 hamileliğim ama göbişim fazla çıktı daha şimdidien 2aylıkken pantolonlarım olmamaya başladı hamile pantolonu aldım çoktaaan

benim göbüşüm de çok az çıktı,o da bu hafta aniden ...çok yemek yemişim de karnım şişmiş gibi duruyo..ama hala eski kotlarımı giyebiliyorum..2,5 kilo aldım..

benim karnım pek büyümedi gibi.hergün inceliyorum karnımı :) sabah kalkınca hiç yok öğlen ve akşama doğru çıkmaya başlıyor.ama dışarıdan anlaşılacak gibi değil daha.sizinkiler ne durumda kızlar.bendemi bi anormalli var yoksafisfisfis bu arada 14+2 yim.
merhaba ben 23 haftalık oldum benimki artık belli bende senin kadar ken öyle diyodum merak etmebiranda büyüyo valla

bende çok merak ediyodum büyüsün diye, ama şimdi 19. haftamın içindeyim ve bilmeyen arkadaşlarım soruyolar hamile misin kız diye... ay nasıl hoşuma gidiyor anlatamam :)) hala eski kıyafetlerimi giyiyorum. şimdilik hiçbirşey almadım, yaz olduğu için bol elbiselerim tişörtlerim vardı, sorun olmuyor. ama pantolon giymiyorum, hiç biri olmuyo artık. bir iki hafta içinde alışverişe çıkmam lazım...

arkadaşlar iç karın diye bişey var eğer iç karn geniş olan arkadaşlar varsa dışardan belli olmuyo hemen çıkmıyo yani eğer iç karın büyük değilse daha 2.ayda maşallahı oluo benimde öle oldu iç karnım geniş değilmiş o yüzden hemen dışarı vuruo

ben ilk hamile kaldığımda bile karnımın büyüyceğine hamile kıyfetleri giyiceğime inanmıyordum şimdi eski halime dümdüz bir karına döneceğime inanamıyorum her görenin yüzü :1shok: böyle oluyor

YA BENDE 19+4 haftalık hamileyim ama sadece kendim anlayabilceğim kadar göbeğim var okadar :KK43:

39 haftalık hamileyim, cuma doğumum var inşallah ama daha 1 aydır karnım dışardan belli oluyor. gerçi muhtemelen alınan kiloyla da alakası var. ben sadece 6 kilo aldım 9 ay boyunca. şükür bebeğim normal kilolu :lepi:

Bende 13+5 haftalık hamileyim dün akşam yemekte arkadaşlarım hiç karnın belli olmuyor diye benlen alay ettiler.:eek:klava:
Ama yorumlara bakınca da görüyorum ki bu haftalarda esasında pek belli olmuyormuş.
Galiba ilk hamileliğimiz olduğu için heyecanımıza engel olamıyoruz. :)

39 haftalık hamileyim, cuma doğumum var inşallah ama daha 1 aydır karnım dışardan belli oluyor. gerçi muhtemelen alınan kiloyla da alakası var. ben sadece 6 kilo aldım 9 ay boyunca. şükür bebeğim normal kilolu :lepi:

Süpersin valla, allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. 6 kilo ile tamamlamayı nasıl başardın arkadaşım, beslenme şeklini paylaşırsan sevinirim.

ben de su an 27 haftalıgım
ama goguslerım karnımdan buyuk:ecrin_bebek:
gobek delıgımın oldugu yerden degılde gogus altından buyudu
ama bol gıyınce hıc anlasılmıyo gebelıgım
artık alıstım
yanlara dogru buyuyo benım oglum
napım saglıklı olsunda
karnım kucuk olsada olur

16 haftalık su an belırgınlestı dıyebılırım son 2 haftada buyumeye basladı...

32.haftaya giriyorum ama karnım çok küçük geliyo bana,hep aşağıdaydı yukarı çıkmadı,küçük bi top gibi:)başkalarını görünce de küçük olduğu anlaşılıyo..inşallah bebeğimin kilosu düşük olmaz..

X