kızlar karnınız büyüdümü?

benim göbek çok çıktı bu aralar büyüyo oğluşumm çok mutlu oluyorum göbişim büyüdükçe şuan 23 haftalık hamileyim son aylar dahada büyücekk ne güzelll:))

büyüdüler sükür..bende dar dar giyinip öyle cikiyorum disari herkes görsün diye :teytey: hele sükür hamile oldugum anlasiliyo .. :dance: gecen ay nerde bebek diolardi :uhm:

son 1 haftada ataga kalktı...artık dısardan bakıncada rahatlıkla belli oluyor...yazlık yarım pardesulerimi çıkarttım...gecen yıl bol gelen seylerin sabha giydigimde önu kapanmıyordu...insan bir garip oluyor...nisanın ilk haftası hamile kıyafetlerine bakıcam olmazsa 1-2 beden buyuk bişiler alıcam...

son 1 haftada ataga kalktı...artık dısardan bakıncada rahatlıkla belli oluyor...yazlık yarım pardesulerimi çıkarttım...gecen yıl bol gelen seylerin sabha giydigimde önu kapanmıyordu...insan bir garip oluyor...nisanın ilk haftası hamile kıyafetlerine bakıcam olmazsa 1-2 beden buyuk bişiler alıcam...
CANIM ŞİMDİYE KADAR HİÇ HAMİLELİK ALMADINMI? BEN ARTIK ESKİ PANTOLUNLARIMI BACAĞIMDAN GEÇİREMİYORUM:) ÜSTLER ZATEN HİÇ OLMUYOR:) GÜLSEMMİ AĞLASAMMI NE DESEM..

CANIM ŞİMDİYE KADAR HİÇ HAMİLELİK ALMADINMI? BEN ARTIK ESKİ PANTOLUNLARIMI BACAĞIMDAN GEÇİREMİYORUM:) ÜSTLER ZATEN HİÇ OLMUYOR:) GÜLSEMMİ AĞLASAMMI NE DESEM..

yok canım daha hamilelik adına hiç bişi almadım...ama ben gecen yıl 8kg vermiştim ve 2 beden kuculmustum kıyafetleri...kısa aldıgım hiç bir şey benimde olmuyor...bacağımdan bile çıkmıyor...ama gecen yılki kıyafetlerim şimdi oluyor...ama 1-2 hafta sonra onlarda olmamaya baslayacak....benimde alış veriş yapmam lazım...gerçi hamile kıyafetleri çok pahalı...3-4 aylıgına almaya değermi onudabilmiyorum...1-2 beden buyuk kıyafet alsam idare edebilirmiyim aceba:sm_confused:

Canim Ben Sadece Slopet Aldim 115ytl Canim çok Pahali Gerçekten Birde şu Bir Ara Moda Olan Belden Lastikli Pantolonlar Vardi Onu Kullaniyorum Bende Pek Bişey Almadim Gerek Yok Bence üste Zaten Badyler Giyiliyor Biraz Dar Oluyorlar Bana Ama önceden Small Giyiyordum şimdi Xl 3 Tane Tişörtle Hamileliği Götürmeye çalişiyorum Bakalim Nereye Kadar Giderim Bilmiyorum Herhalde Xxxl Giyecem Sonlarda:)

kızlar benimde hiç kıyafetlerim olmuyo özellikle pantolonlarım. bacaktan oluyoda düğmelenmiyo. bende 1 tane kot slopet. belden lastikli bermuda bi kaç tanede üst aldım

ya arkadaslar inanmıyorum siz daha yeni kıyafetlerim olmuyor diyorsunuz
ben 12 haftadan itibaren giydim hamis pantolonu
artık ustler de olmamaya basliyor
paltom falan zor kapanıyor
o zamanda yuruyemiyorum sıkılıktan :KK43:(

ben parduselerimin önunu hep açık tutuyorum...zorla kapanıyor...ama oda sıkıyor...
biraz önce bir hamile kıyafeti satan yere girdim...sadece tek üstler 60ytlden baslıyor ve hiç bir özelliği yok...2-3 ay giymek için bu kadar para verirmiyim bilmiyorum...bende 1-2 beden buyuk bol kıyafetlere bakıcam...olmazsa mecburen alıcaz...

kızlar ben 25 haftalığım karnım kocaman.daha ne kadar büyüyeb,lirki bi karın diye bakıp duruyoruz eşimle.büyüyünce çok şaşıracaksınız.benim 12. hafta gibi karnım çıkmaya başlamıştı.ama çıkmayanlar için bi anormallik yok.herkesin bünyesi değişik olur.

benimde büyümemişti sanki 15. haftadan sonra bi gece yattım ertesi sabah çıkmış gibi oldu :)
19. haftamıza bugün girdik artık aski pantolanlar olmuo bizde tayt ve etekle elbiseyle gezioruz :) buarda eskiden 1 bilemedin 2 beden tayt giyerken şimdi 4 beden aldık her halde bi kaç hafta sonra tayt bulamıcam giymeye :)

slm kızlar 15.haftamdayım yeni yeni karnım belli olmaya başladı ama belim çok genişledi hiçbi kıyafetim olmuyo dolaplarımızı yenilememiz lazım:)))

Ben 22 hafta 5 gÜnlÜĞÜm profılımde var gÖbÜŞÜm cıktııııı

kızlar 2 hafta öncesine dek pek belli olmuyordu benm hamileliğim. şu anda 20. haftadayım. bazı kadınların iç karnı büyük olduğu için hemen göbek çıkmıyormuş göbeğin çıkmasının da pek bir anlamı yok aslında doktor sağlıklı diyorsa ona güvenip kendinizi rahat hissetmelisiniz. geçen haftaya göre bile benim karnım birdenbire çıktı şu anda hamile olduğum belirgin. ama günden güne bile değişiyor. tadını çıkarın:)

benimde daha göbüşüm çıkmadı karnım hala dümdüz..sadece yatarken sağ tarafımda hafif bir şişkinlik hissediyorum..5. aya giriyorum,birdenbire çıkacak heralde..

2 hafta sonra doğum yapıcam inşallah, otururken 4,5-5 aylık gibi duruyorum. bazı kadınların iç karnı büyük olurmuş benimki de öyle herhalde yerimseniben

X