kızlar karnınız büyüdümü?

Kızlar bende kilo almadım son günlerde tartılamadım ama aldıysamda en fazla 1 kilodur. Ama karnım baya çıktı artık hamile pantalonu giyiyorum özellikle akşamları çok gazım oluyor kocaman oluyor göbüşüm ama hoşuma gidiyor :) 14+2 yim aslında eteklerim oluyor ama biraz sıkıyo o zamanda karnım acıyor sanırım bir kaç haftaya bende artık hamile elbiseleri almaya başlıycam.

BENİM KARNIM ÇIKTI CANIM ŞU AN 16.HAFTA BİTTİ AMA YAKLAŞIK 3 HAFTA ÖNCE BELİRGİNLEŞMEYE BAŞLADI HATTA HİÇBİR KIYAFETİM OLMUYO.MERAK ETME BİRDEN ÇIKICAK 16 HAFTANIN ORTASINDA :dance:

Evet bende 16+5 im yaklaşık 2 haftadır hamile pantolonu giyorum.göbeğimin altına dokununca sertliği hissediyorum.artık eski pantolonlar olmuyo.zaten çok dar giyerdim.belim çok kalınlaştı.o yüzdende normal pantolon giyemiyorum ama olsun kilo almakta güzel artık doğumdan sonrada diyet konusuna geçeriz.

bende 16+1 im benimde göbişim çıktı artık pantolonlarım eteklerim gelmio bende eşofman altı aldım pantolon gibi onu giyiyorum üzerinede kazaklarımı giyiyyorum ama çok hoşuma gidio karnımın çıkması bide oynamaya başlasaa artık çok sevinicem hayırlısıylaa ...

eh benim az karnim vardi zaten ilk gebeligimden kalma malesef ama simdi daha buyudu herkes soruo hamilemisin diye ay ne cok seviniyorum ole belli olunca allahim saglikla dogurmayi nasip etsin bizlere insallah

BENİM KARNIM ÇIKTI CANIM ŞU AN 16.HAFTA BİTTİ AMA YAKLAŞIK 3 HAFTA ÖNCE BELİRGİNLEŞMEYE BAŞLADI HATTA HİÇBİR KIYAFETİM OLMUYO.MERAK ETME BİRDEN ÇIKICAK 16 HAFTANIN ORTASINDA :dance:

yeşimcim evet 16 haftanın ortalarında dahada büyüdü sanki bende şaşırdım eşiminde dikkatini cekmiş olmalı ki bu hafta karnında biraz daha büyüdü sanki dedi sırnaşık şey eee cok sevindim tabi bide minoşumun hafif hafif hareketlerinide hissetmeye başladım:dance::asigim:

ben 17+1 deyim karnim hafif sisti ama giyidigim kiyafete göre hamile oldugum ya anlasilior ya anlasilmior.dogana kadar hamile pantolonu haric hamile kiyafeti almayi düsünmüyorum ben ..zaten su an henüz birsey almadim. biliyosunuz gecen yil ve bu yilin modasi olan cok güzel bluz ve t-shirtler var karin kisimlari bol gögüs kisimlari dar olan .. onlardan o kadar cok almisimki 9 uncu ay a kadar rahat rahat giyerim :)

ben 17+1 deyim karnim hafif sisti ama giyidigim kiyafete göre hamile oldugum ya anlasilior ya anlasilmior.dogana kadar hamile pantolonu haric hamile kiyafeti almayi düsünmüyorum ben ..zaten su an henüz birsey almadim. biliyosunuz gecen yil ve bu yilin modasi olan cok güzel bluz ve t-shirtler var karin kisimlari bol gögüs kisimlari dar olan .. onlardan o kadar cok almisimki 9 uncu ay a kadar rahat rahat giyerim :)

YA BENDE BUGÜN BAKIYORUMDA GÖBEK ÇIKMAYA BAŞLADI YA. AMA ESKİ KIYAFETLERİMDEN BAZILARI OLUYO HALA. SADECE KOTLARIM OLMUYO. BENDE SENİN GİBİ HAMİLE KIYAFETİ ALMAYI DÜŞÜNMÜYORUM. SADECE PANTOLON ALICAM

Ya arkadaşlar benim son bi haftadır karnımda baya büyüme oldu dışarıdan belli olmaya başladı çok güzel bişey

çok arada derede bir zamandayız...şimdi hamile kıyafeti alsak kışlık olacak mecburen havalar çok soguk...2 aydan sonra onu giyemeyeceğiz...yazlık yada mevsimlik bişiler almamız lazım...bende şimdiki kıyafetlerimle idare edip 2 ay bişi almayacağım ama sonra ne olur bilemem...

benim karnım cok az belli..anlaşılmıyo ahmile oldugum kaynanam bu aydan sonra daha fazla belli olacak ozaman sende inanamyacaksın nasıl büyüdüğüne dıyoo...bende halimi merak ediyorum..evt bende katılıyorum size geçen yılın modası bizim işimize baya yaradı bende pantolon almayı düşünüyorum..belki güsel bişiler bulursam üzerimiede cicili bicili bişiler alırım:)))

18 haftalık oldum. 3 kilo aldım ama göbeim top gibi çıktı.

aynen bende 18 haftalıgım ve hamileligimden bu yana 2 kilo almışım doktorum süper dedi inş. böyle giderde cok kilo almayız benim kızımda dik duruyo ayakta karnım dikey ve yuvarlak oldu :roflol:

ben de sadece 2 kilo aldım.. kontrollü kilo almak istiyorum daha sonra çok sorun oluyor..

ben ilk dogumda sezaryen oldum gobegimin alti az olsa da sarkik gorunuyor bende yani biri bakarken belli degil belki ama ben biliyorum ya deli oluyorum ama ortasindan baslayip yukariya giderken topak olmaya basladik masallah

Benim göbiş çoktan çıktı valla..Bebeğim biraz büyükçe:)Hamilelik pantolonları da giymeye başladım..
Bir daha çocuk düşünmediğim için göbiş,kilo beni o kadar etkilemiyor..Çıksın çıkabildiği kadar küp olayım ben:)

benimde hala çımadı göbeğim sayılır..çok hafif bir şişlik var..genelde akşamları bebeğimin hareketlerini hissediyorum..hala hamile kıyafeti giymiyorum..hala body giyebiliyorum..eskisi gibiyim..sanırım birazda genetik..anneminde çok belli olmamış çünkü.

X